Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2020, 06:13   Mesaj No:1

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Bu Zamanda Takınılması Gereken Tavır

Bu Zamanda Takınılması Gereken Tavır

Esselamu Aleyküm Sevgili Kardeşlerim

Ülkemiz ve İnsanlığın uğramış olduğu ve hızla yayılan Covid-19 virüsü ve buna bağlı olarak Ülkemizin ve Dünya Ülkelerinin aldığı önlem ve tedbirler, İnsanların uyması gereken kurallar artık hemen hepimiz tarafından bilinmektedir.

Bu şekilde Pandemi (küresel salgın) bir olayla karşı karşıya kalmak alınan tedbirlerinde daha sıkı ve yer yer OHAL lere kadar gitmektedir. Devletler bu durumlarda vatandaşları için önlemler almakta ve gerekli görüldükçe uygulamaya da devam etmektedirler.

Bizlere düşen ise bu virüsle mücadele sürecinde teenni ve sükunetle hareket etmektir. Belki birçoklarımız işe gidemeyeceği için ekonomik anlamda da daralmalar yaşayacağız. Bunu propaganda yapmak isteyenlere fırsat vermeyin. ""Çalışamadığımız, üretemediğimiz için ilerde çok ciddi ekonomik kriz yaşayacağız, virüs değilse de açlık, kıtlık, bizi öldürecek"" tarzında çıkabilecek fitnelere karşı duyarlı davranın. Devletimizin bunu dahi düşünüp tedbir alacağını asla unutmayalım.

Bu kutlu Ülkenin insanlarının Din, Örf, Adet ve Ahlak hususunda Kurtuluş Savaşları, Çanakkale Destanı ve daha bir çok sıkıntılı dönemlerde İnsanlık Vasfını hepimiz biliyoruz, işte böyle bir günde de bizler topyekün bu süreçte SÜHULETLE, SAKİNLİKLE davranmalı ve birliğimizi bozmamalıyız, Düşmanlarımız zaten pusuda ve bir an bile olsa Türkiyenin tökezlemesini beklemekteler, Onlara bu kozları vermememiz gerekir. Bu sebeple;

Devletin Resmi kaynakları dışında ;

-Hiç bir bilgiye itimat etmemek
-Hiç bir bildiriye inanmamak
-Bu konuda dikkatle davranıp Gördüğümüz her Habere Bilgiye Görsele inanmamalıyız bu zamanlarda bile Devlet ve Ülkemizde Kaosa Provakasyona ve İnsanları kışkırtmaya çalışan İçerde ve Dışarda birçok kirli el bulunmaktadır.
-İhtiyaçlarımız normal zamanda nasılsa belki bir miktar artırabilir ama asla STOK şeklinde diğer insanların haklarını gasp şeklinde olmamalıdır.

Kardeşlerim bu içinde bulunduğumuz sıkıntıyı en düşük seviyede atlatmak için SAKİNLİK, SÜHULET, BİLİNÇ gereklidir. Devlete karşı her zamankinden çok güven duymalı işlerin daha kolay ilerlemesi için Devletimizin Yasak ve Önerilerine uymalıyız. Sağlık çalışanlarımız ve Güvenlik güçlerimize kolaylık sağlamalı onlara sıkıntı çıkarmamalıyız. Kendini bilmez insanların YALAN HABERLERİNE, FİTNELERİNE kanmamalıyız...

Allah Azze ve Celle bizleri en hayırlı şekilde bu sıkıntıdan kurtarsın, Birliğimizi Beraberliğimizi Kerdeşliğimizi daha sıkı bağlarla kurmayı nasip etsin. Aklı Selim hareket eden Devletinin yanında olan ve Dua ve Niyazlar ile Kendisine sığınanlardan eylesin...UNUTMAYIN KARDEŞLERİM MİLLET VE ÜLKE OLARAK BİR İMTİHANDAN GEÇMEKTEYİZ MEVLA KALPLERİMİZİ AYAKLARIMIZI KAYDIRMASIN...amim ya Mucib
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Esadullah 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Gayb Alemine Açılan Kapılar... Kitaplar/Kütüphane Kara Kartal 1 308 29 Ocak 2023 12:22
Hiperaktif ve Otizm Çocuklar İçin ... Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp Mihrinaz 1 350 14 Ekim 2022 00:49
Tabiat ve Burçlara Göre Beslenme-Hangi Tabiat... Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp Esadullah 2 425 14 Ekim 2022 00:38
9-Kâinatın 6 Eyyamda (Devir-Süreç) Yaratılması... Esadullah Esadullah 1 372 02 Ekim 2022 12:57
8 - Kurana göre evren nasıl yok olacak Esadullah Esadullah 0 316 29 Eylül 2022 10:40