Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2020, 19:57   Mesaj No:7

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Şeytanlar ve Siyonistlerin Küresel Felaketler Planı

Hocamızın geçen sene Notredame Katadrali yandığında yaptığı sohbetten bir kesittir: Yıllar önce sohbetlerde değindiğimiz ileride küresel (Siyonist) güçler kendi yeni dünya düzenlerinde önemli olan adımlarından ekonomik krizler, doları bitirme vs. gibi hamleler yapacaklar. Kapitalist sermaye sistemlerinin çökeceğini anladıklarından dolayı yeni para birimlerine ve ekonomik hamlelere hazırlanıyorlar demiştim. Aynı şekilde bu güçler yeni teknoloji düzenlerine geçmeyi planladıklarından dolayı da, elektronik ve teknolojik suni sistemleri durdurma bozma yapacaklar tüm dünya genelinde ama kısmen ülkelerde safha safha yada aynı anda ülkelerde bunu aktif edecekler yeni teknolojik ürünler ve hamleler için bir nevi mevcuttakileri sıfırlama planları yani. Bunu da yaparlarken demiştimki güneşteki devasa patlamaları ve onun dünya ya etkilerini bahane edecekler. Bu tarz sohbetlerde değindiklerimi hatırlayın. İşte bilin ki bu Notre dame Katedralindeki yangınla bu güçler bu süreci başlattılar bundan sonra dünya üzerinde çok yangınlar, felaketler, depremler, sel, salgın hastalıklar, savaşlar vs. gibi ilginç ilginç afetler ve söylediğim teknolojik sorunlar göreceksiniz.

Elektirik kesintilerinden tutun bir çok teknolojik kaoslar, siber saldırılar gibi planlarını başlatacaklar. Bu doğal gibi gözüken afetlerin inanın çoğunluğu bu güçlerin ekolojik dengelere ve fıtrata açtığı savaştır. Bütün vicdan sahibi devlet büyüklerini uyarıyorum özellikle devletimizi uyarıyorum ortak akılla hareket etsinler bu şeytani güç odaklarına karşı yazıktır bu insanlığı, bu şizofren hasta zalim firavun güçlerinin hırslarına ve saçma yeni dünya projelerine uyupta ellerine bırakmasınlar. Bakın rabbimiz ayette kıyamet safhalarından bahseden sure ve ayetlerde bahsettiği “ sular- denizler kaynayıp coştuğu zaman” gibi ifadelerde bahsettiği büyük vakıalar kıyamet sürecinde dünyada safha safha tecelli edecek vakıalardır. Sadece dünyanın en sonunu anlatmakla kalmaz yani. Normalde bu ayet fiziki anlamda baktığımızda küresel ısınmayla orantılı olarak buzulların erimesiyle tecelli edeceğini ve birçok kara parçalarının sulara gömüleceğini anlatmaktadır.

Bu zalimlerinde zaten yeni dünya projelerinin içinde bu tarz kaos planları var. İnsanlık nüfusunu üçte bire indirme planları var. Ve bunları yaparken de savaşları, ilaçları, hastalıkları, salgınları,virüsleri, deprem ve doğal afetleri her şeyi kullanıyorlar. Üç yüzyıllık kurdukları sistemlerini daha güçlü hale getirmek ve son hamlelerini yapmak için gece gündüz durmadan çalışıyorlar. bu şeytani zihniyet bakın ürettikleri teknolojilerle dünyada rabbimizin koyduğu kanunları, fıtratı bozuyor ve ayetin ifadesiyle “ yeryüzünde fesat çıkarmayın denilince bizler ıslah edicileriz derler” ayetinde ifade edildiği gibi hareket ediyorlar. İnsanlara faydalı çalışmalar yapıyoruz sloganıyla hareket ediyorlar ve el altından insanlığı dünyayı tahrifata çalışıyorlar.

Daha önce yine sohbetlerde beyan ettiğim 2020 ve sonrasında birçok afetlerin, musibetlerin yaşanmasında bu adamların tahrifatlarının payı büyük olacak. Bu şerliler ekolojik dengeleri bozacak ve birçok afetlere sebep olacak çalışmalar yapmaktalar. Mesela biliyorsunuz dünyamızın uzaydan gelen zararlara karşı koruyucu ve yeryüzünde de birçok dengelerde etkili olan atmosfer tabakalarımız var. Yıllardır bu adamlar iyonosferde zararlı çalışmalar yapmaktalar, iyonosfer biliyorsunuz dünyamızın atmosferin elektromanyetik dalgaları yansıtacak miktarda iyonların ve serbest elektronların bulunduğu 70 km ile 400 km lik dünya dışındaki kısmı. Diğer tabirle dünyanın nabzı denen alandır Schumann Rezonansı denilen şeydir.

Ankebut suresinde bahsedilen örümcek ayetlerinde olduğu gibi uzaydan bakıldığında aynı bu alan dişi örümcek şeklini andırır ona benzer yani bu ayetlerde rabbimiz dünyanın bu manyetik alana sahip oluş hikmetlerini saklamıştır. Aynı mangyetik alanlar kutup bölgelerinde de vardır. Uzatmayalım işte bu adamlar iyonosfere yaptıkları tahrifatlarla dünyanın mangyetik alanlarında oynamalar yapmaktalar ve küresel ısınmayı hızlandırmaktadırlar. Dünyanın mangnetik alanı önceden alaska taraflarındayken şuan rusyaya kadar yer değiştirmiş durumda bundan dolayıda kutup bölgelerinde buzullarda aşırı hızla erimeler var. Bu rezonans 7.8 hertz lerdeyken şuan gelinen süreçte 20 hertz üzerine çıkmış hatta zaman zaman 45 hertzlere ulaşmaktadır. Bunun yükselmesinden dolayıdır ki yıldırımlar, sel felaketleri vs. gibi birçok afetler daha da çoğalmaktadır. İşte denizler kaynayıp coştuğu zaman ayetlerinde anlatılmak istenen afetler normal şartlarda biz baktığımızda remzen ve manen 2130 lardan sonrasında tecelli etmesi gerekirken bu dengelere yapılan sistemli saldırılardan dolayı buzullarda aşırı erimeler oldu ve bu anlatılan felaket rabbim bilir iysini yinede önümüzdeki 20 yıl içinde zuhur edecektir. Belki daha kısa.

Şuan ilimunati, kabalist, mason gibi oluşumlara dahil olan zenginler ilginçtir kıyılardan uzaklarda işe yaramayan boş kullanılmayan araziler satın almaktalar ve yer altına üstün teknolojilerle donatılmış evler, yaşam alanları inşa etmektedirler inanın bunların hiç birisi boşuna değil. Özellikle yüksek dereceli yani 28-29 ve yukarısı mason zenginler son yıllarda bunu yapmaktadırlar. Bu anlattığım ve anlatmadığım daha nice şerli planlarına karşı bu zalimlerin. Dünya liderlerinin ortak akılla hareket etmeleri ve bu şerlilerin sinsi şeytani planlarını bozmaları insanlık için bir görevdir. Bu şerlilerin özelliklede ülkemize yönelik gerek fiziki ve gerekse metafizik anlamda saldırıları artıracakları elzemdir. İllaki devletimiz bunlardan haberdardır lakin biz tedbirli olmalarını gaflet etmemelerini ve en önemlisi de hiçbir ülkeye güvenmemelerini nacizane tavsiye ediyoruz. Hkerrar hoca efendi Siyonistlerin insanlığa kurduğu tuzaklar sohbetinden /2019
Alıntı ile Cevapla