Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2020, 01:54   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11841
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Mor lahanayi, sirke veya limon, tuzla ovup elde ettiğiniz salatayı dolapta, kavanozda veya saklama kabında her koşulda saklayabilir, Saltalariniza ilave edebilirsiniz. Bozulmuyor.

📌Kıştan bir kaç tane mor lahanayi bu şekilde doğrayıp, turşu haline getirip dolapta muhafaza edebilir, yazında kullanabilirsiniz

📍. Dereotu, kornişon turşu, mısır, maydanozla karisrirarak ya da ;

📍halka doğranmış soğanla ovarak balık, et vs. yemeklerin yanında rahatlıkla tuketebilirsiniz..

👌Yapımı kolay, yemesi çok lezzetli bir salata/turşu..Ama daha da güzeli suyunun rengi..O rengin tarifi yok😊 Hiçbir ressamın renk kartelasinda göremezsiniz. Deneyin bence..
Tarif için teşekkürler editim. Bu tarifi bir yaptım. Fena bağımlılık yaptı.))Sevmeyen yok...Yapanlara afiyet şifa olsun..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla