Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2020, 10:04   Mesaj No:6

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11839
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
HDP'li vekil kızı istismar ettiğinde hepsi kafasını kuma gömüp tek kelime etmediler. Tweet atmadılar.

Sahte bir şeyh bir kıza cinsel istismarda bulununca kafalarını kumdan çıkarıp ne kadar dini yapı, İslami kavram varsa saldırmaya başladılar.

Hâlbuki vekil gerçek, şeyh sahteydi.
Bu sapkınliğin partisi-cemaati-muridi ayrımcılığı olamaz. Ama yine birileri algı yapıp kötülüğü kötülükle yariştırmiş.. Ne yani din adına küçücük kızlar-oğlanları taciz eden Allah adına konuşan bu sapıkları " Allah affetsin uymuş seytana" deyip bırakalım mı? Ya da "Hocadır sever de sulanir da, kızlar dikkat etsin" deyip örtelimmi?

Dinin içindeki pislikler en çok dikkat edilmesi, en çok ses çıkarılması, rezil edilmesi gerekenlerdir. Çünki bunlar yaptıkları her işi, Allah adına yapan zamanın müşrik şeyhlerdir. Sonra aldaniyor herkes. Fetö olayını yaşadık bizler. Bi gözü açılmadı kimsenin. Sorgulansin her yapı, her kurum İslam adına ne yapıyorsa sorgulansin. Sorgulanmayan devlet içinde devlet olma, halifelik peşinde.

İslamı bunların yaşadığı ve anlattığı din sananlar, inandığı İslamı bir kere daha sorgulasın. Hocaların şeyhlerin dağıttığı din İslam değil. İslam'la alakası yok. Tıpkı cahiliye müşrikleri gibi din-helal-haram-yasak-mubah üretiyorlar. Ama kendilerine değil, cahil tebasına. Ve yine yeniden Ebû Cehillerin dunyasindayiz kimse "biri yaptı diye herkesi karalamayin" düşüncesiyle kendini temize çekmesin.
Firavunlari, Ebû Cehilleri, Yezidleri, Muaviyeleri bir görün.

Adı islam olan yapı "kol kırılsın yen içinde kalsin" demez. Gümbür gümbür bu rezilliği eleştirir. Diyanet en başta eleştirdi. Bana da bulaşır mı acaba diye çekincesi olmaz.

Bu adamın pisligi ortaya döküldü adı "sahtekar şeyh" oldu.
Dökülmeseydi önünde meyyit olduğunuz "şeyhul Azam" Hocaefendi olacakti Tanıdık geliyor dimi kulaģa.

HDP'li, Batmanlı bu rezilliği yaşamış her kim varsa millet-vicdan-din-insan olarak tahammülümuz yok. Kayırilmaları daha çok canımızı yakıyor.
O yüzden kimse (kusura bakmayın) idrar yarıştirmasin.

Birde gözünüzün bebeği evlatlarinizi şunların yurtlarina yatılı vermeyin. Komşusuna guvenmeyen bunlara hiç guvenmesin. Ne kamp, ne yurt, ne mekan. Gözünüzle görün, sizde dinleyin gizli olan herşeyden daha çok uzak durun. Bunlarda emperyal, sömürücü, kan emiciler..Dahası sizi dünyanizdan, ahiretinizden eden din emiciler...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla