Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2021, 13:55   Mesaj No:2

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.633
Konular: 430
Beğenildi:3256
Beğendi:3719
Takdirleri:26098
Takdir Et:
Standart

Sayın başeditör abla hanfendi yine bizi bizden alan bir konu bulmuşsun☺
Sosyal medya kullanıcısı olunca sinir uçlarımız zarar gördü hissizlestik adeta. Twitter ig de dili böyle olanlar gerçektede böylemi diyorum. Gerçek olamayacak kadar nefret ve saldiri iceriyor. Senin dediğin bir tavsiye vardı "Sanal alanlar gerçek hayattan bağımsız alanlar değil, buradaki hareketlerimzidende sorumluyuz" demiştin. He işte sorumsuz sorumluluk sen feto sün, sen pkk sın, sen vatan hainisin diyerek dört nala koşuyor. Bırakın düşmanı, gevuru ehli Kıble, ehli sünnet muhafazakâr dindarlar birbirine dogrulttu bu dili. Kime denk gelirse hesapsız sorgusuz vuruluyor.

Ben bi twit atsam ulan birine dokundumu, birini hedef gösterdimi diye kılı kırk yararken, adamlar prof,dekan,vekil şantaj tehdit anadilleri olmuş. Onlara sorgu ceza yok.. E ben şimdi adaletin,suçun, suçlunun, partisi var, onlara lebaleb yasal bana yasak demezmiyim 😅

Bu nefret ve tehdit dilini en çok kimler kullanıyor Biliyormusunuz? Dünün mazlum ve mağdur olanları. Bugün başörtülü vekiller dahil hepsi zalim ve mağrur. Kapalı olan tek yerleri karşıt fikre tahammülsüz düşünce yapıları. Yapabildikleri tek aciklama halkı kin ve nefrete sürüklüyor demekten ibaret. Kendi dillerinin zehrini, tahrik gücünü buradan alıyorlar.İşte onlara yasal hepsi.
Youtuber bozuntuları, sanatçı denmeyecek 3. Sınıf şarkıcılar, itaatle koltuk sahibi olan ilahiyatçıları, sahte diplomalı yöneticileri, abdestsiz sesi guzel, elinde silahla iyi poz veren imamları, torununa Abdulhamit muamelesi çeken avanak şakşakçiları olunca ülkenin bilen, okuyan, çalışan kesmi çok zarar görüyor ve eziliyor. Her şeyden geçtim bu dil ve bu dilin uzantısı eylemler çok yaralıyor.

Sorsam hepsi ehli Kıble ehli sünnet. Ama bildiğim şey ben bunlarla aynı dinden değilim. Benim dinim ne bu dilin ne bu fiilerin savunucusudur. Bütün benligiyle karşısındadır.
Allah Rasulü bugün gelse yeniden İslamı tebliğ ederdi. İşte o zaman ortaya çıkar, bunların dini belli olurdu.
La tahzen ayetini okudukları kadar Ey İman edenler iman ediniz ayetini de okumalı.

Aklıma nerden geldi bilmem halkını aptallaştırarak zulmeden Firavun onları itiraz edemez, ne derse ne yaparsa kabul eder (Rablığını bile) halde halkıni aptallaştırmış. acaba diyorum sihir büyü yoktuda aptalliktan herşeye inanır, inanır görünür halemi gelmişlerdi. Marifet dalkavuk büyücülerde değilde herşeye He diyen korkudan aptallaşmış halkındamıydı.

Hadi eywallah✋
Alıntı ile Cevapla