Konu Başlıkları: Aşkmı Dedin Gülüm?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2009, 21:54   Mesaj No:2

_bülbül_

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:_bülbül_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 468
Üyelik T.: 25 Ekim 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 1.210
Konular: 330
Beğenildi:21
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: Aşkmı Dedin Gülüm?

askin tarifi
ask diyorlar,ask nedir peki? biliyorlar mi dersiniz? yanlizliklarini paylasmak,geçmisi unutmak demek mi? geceleri yildizlari sayarak dilekler tutmak mi? ruyanda onu gormek için dualar etmek mi? ASK NEDIR PEKI????
Herkesin aski farklimi yani? kalbinin askla sizlamasi MI? doktugun her damla gozyasinin kalbini acitmasi mi yoksa? ask sadece aci mi verir? galiba ask hersey demek....BELKIDE YASAM DEMEK? BELKIDE ALDIGIN HER NEFES ASKTIR?

aski yasayan bilir derler...asik olmamis birileri hala yasiyor olabilir mi? gozleri mutlulukla dolmamis,yada hiç ask yuzunden aglamamis insanlar yasiyor mu yani? inanmak zor geliyor,çok sey kaçirmislar,belkide en iyisini yapmislardir kim bilir? yanlizlik insanlara ozgu bir sey mi? Ask'ta yalniz degil mi?Ask diyorlar,ask nedir peki? bitmek bilmeyen gecelerin saatlerini sabaha baglamak mi? bu saatlerde Sezen Aksunun parçalariyla sisenin dibini gorup sevgilisi için gozyasi dokmek mi? galiba ask hersey demek...BELKIDE OLUM DEMEK? BELKIDE VERDIGIN SON NEFES ASKTIR?

kalbine hiç soz geçiremedigin oldu mu? ne zaman ki mantigin kaybolurgeriye kalbinin sesini birakir,iste sen o zaman ask ile tanismis olursun..bu tanismadan sonra goz yaslari,dualar,dusunceler...hepsiyle birden tanismaya baslarsin,bazi seyler git gide aci vermeye baslar ve sonunda aciylada tanismis olursun...yaptigin bir çok seye lanet edersin belki ofkeyle,ama sonra arkana donup bakmak istedigin o karanlik gecelerden birinde "neler yasadim,ama hala ayaktayim " dersin...guler geçersin...devaminda ne mi olur? elbette tekrar yasarsin,git gide yipranirsin ama asklardan vazgeçemezsin....
belkide ask "sen" degilsin,"ben" hiç degilim...ask zaten yalniz olmaz....o halde ask "biziz"...yada "bizdik"....zaten biz "biz" olamadigimiz için sen "sen" kaldin bense "ben"...o yuzden ben hep "yalniz" sense hep "kalbimde" olacaksin!!!!.......
Alıntı ile Cevapla