Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2009, 11:56   Mesaj No:1

A.HELİM ALMALI

Avatar Otomotik
Durumu:A.HELİM ALMALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10873
Üyelik T.: 03 Ekim 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 9
Konular: 9
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Okyanus Köpeğin Yalamasıyla...!

Okyanus Köpeğin Yalamasıyla...!

Müslüman yazarlar dikkat edin sapık fikirlerin üzerine giderken tepki koyarken sanki kayda değermiş gibi bir izlenime fırsat vermemek için fazlada abartarak çukur adamları meşrulaştırmayın. Çukur diyorum çünkü seviyesizlik bile bir seviyedir en iyi tanım bunlar için “Çukurdur” o nedenle olduğu gibi bırakın hesabını Allah versin.

Çünkü dikkat edilirse çukur adam, Allah’ı yok saymakta ve gönderdiği kitabı basite almaktadır. Birincide yani Allah’ı yok saymasına bizim vereceğimiz herhangi bir şey olamaz. Kur-an için ise saldırılar ilk değil ki, son olsun onun kuruması hakkında da “Hiç şüphesiz, zikri (Kur'an'ı) biz indirdik biz; onun koruyucuları da gerçekten biziz. (Hicr:9)” Müslümanlar olarak İslam dünyasının kimlik ve kişiliklerinden dolayı saldırıya uğramaları konusunda sesimizi çıkarmaya çalışalım. Aksi halde bu çukurları kıymetlendirmiş oluruz.

İslam düşmanları Adem(as)’dan bu yana gerek peygamberler döneminde bizzat peygamberlere karşı, daha sonraki dönemlerde ise İslam’a ve Müslümanlar karşı boş durmamış saldırmışlardır. Peki bütün bunlar bu saldırılarını yarlerken acaba İslam’dan ve onun değerlerinden bir şey eksilmiş midir?..

Eksilmediği ortadadır, eğer eksilmiş olsaydı saldırılar her gün farklılaşmasına rağmen İslam ve Müslümanlar yeryüzünden silinmiş olurlardı. Fakat tam tersi saldırılar her geçen gün farklılaşmasına rağmen İslam ve onun değerlerinden hiçbir şey eksilmemektedir. Şimdi düşünürsek acaba koca okyanusa bir köpek dilini batırır suyu yalarsa tüm okyanus haram olur mu?..

Olmaz!..

Çünkü okyanusun büyüklüğü karşısında köpek ne ki?...

Kaldı ki, köpek bir varlık olarak bir değer ifade ediyor bunlar hiçbir şey ifade etmedikleri için kur-an’da anılmamaktadırlar.

İşte taraf gazetesi yazar müsveddesi Servan Nişanyan denen isme de öyle bakmak lazım. Bu konuda yazılacak çok şey vardır ama dedim ya, kendisini bir şey saymamsı ve hesap görücülerin en güzelinin Allah olduğunun farkına varılması açısından hesabı Allah’a bırakalım. “… Hesap görücü olarak Allah yeter.(Ahzab:39)”

Nasihatlerin musibetlerden evla olması dileğiyle.

Abdulhelim ALMALI
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi A.HELİM ALMALI 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
GÖRMEDİĞİ HALDE İMAN EDENLER Makale ve Köşe Yazıları Yitiksevda 1 2131 09 Aralık 2009 11:33
AZMİN-KARARLILIĞIN BUNA BAĞLI İMANIN, Makale ve Köşe Yazıları KARAKÖSE 1 1558 07 Aralık 2009 14:55
CELLATLARINI ALKIŞLAYANLAR Makale ve Köşe Yazıları İslaminesil 2 1735 18 Kasım 2009 15:38
MÜSLÜMANIN HAYATINDA Makale ve Köşe Yazıları A.HELİM ALMALI 0 1717 09 Kasım 2009 22:01
MÜSLÜMANLAR BU ÇEŞMEDEN SU İÇMESİN Makale ve Köşe Yazıları Yitiksevda 3 2128 25 Ekim 2009 14:00