Konu Başlıkları: Mümin ve Huşu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2010, 00:05   Mesaj No:3

Emekdar Üye

Medineweb Emekdarı
Emekdar Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Emekdar Üye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16627
Üyelik T.: 11 Şubat 2012
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:47
Mesaj: 4.081
Konular: 315
Beğenildi:48
Beğendi:0
Takdirleri:149
Takdir Et:
Standart RE: Mümin ve Huşu

Sayın Elif Can Kardeşim Makalenizde Namaz Müminin Miracıdır demişsiniz

Benim anladığım Namazın müminin miracı olması,Miskini kalkındıran yetimi doyuran mazlumu koruyan,Mülk şirkine bulaşmadan infakı yapan bir namaz ancak müminin miracıdır .

Yoksa geleneksel bir anlamda iki eğil bir kalk tamamdır Allah'a kulluk yaptım görevimi yerine getirdim gönül rahatlığı ile işime döneyim de mizan hakk ve hukuk çiğnemeye devam edeyim anlayışı ile kılınan namaz sahibine fayda vermez yaptığı ibadet Mürai ibadetidir.Eğer Namaz kişiyi her tür fahşadan alıkoymuyorsa o namaz namaz değildir.

Günümüzde camiye gittiğimde saf tuttuğum kişiler ile namaz kılmak istemiyorum çünkü saff tuttuğum kişilere bakıyom sözde namaz cemaatini kaçırmayan ama namazdan sonra tefecilik yapan kişiler ile aynı saflarda cuma dışında elimden geldiğince namaz kılmamaya çalışırım çünkü onların yapmış oldukları bildiğim için o cemaatle kılınan namazdan haz alamıyorum. Çünkü benim Resulümün sırtını dayadığı safları sıkı tuttuğu kişilikler dosdoğru yaşayan ve yaşatmaya çalışanlar idi ben bunlar ile nasıl aynı safta namaz kılmayı içime sindireyim!
Alıntı ile Cevapla