"bayat ekmekli paça çorbası "/medineweb mutfağı Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 4 su bardağı et suyu 4 su bardağı normal su 2 su bardağı ufalanmış bayat ekmek yada galeta 1 yemek kaşığı tereyağı 1 küçük kase haşlanmış, didiklenmiş et 3 yemek kaşığı sirke 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı limon suyu Tuz Üzeri için 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaçığı kırmızı biber.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bayat ekmekle paça çorbası nasıl yapılır? Kuşbaşı etinizi üzerine 5 bardak kadar sıcak su koyup haşlayın. (Kemikli ette olur, sonra didiklersiniz.) Etleri elinizle didikleyin. Tereyağını tencereye alıp eritin. Üzerine ufalanmış ekmekleri koyup hafif kavurun. Et suyu ve normal suyu, ince doğranmış sarımsakları, tuzu ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca el blenderından geçirin. (Robotta olur) İçine limon suyu, sirke ve didiklenmiş etleri ilave edin. Kızartılmış, biberli tereyağından çorbanın üzerine gezdirerek sıcak servis yapın. Afiyet olsun "Alıntı" |
SAAT: 18:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.