Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MİZAH.::. > MultiMedya-İzleme Vb > Gündem/ Manşetler

Konu Kimliği: Konu Sahibi nurşen35,Açılış Tarihi:  23 Ağustos 2019 (22:48), Konuya Son Cevap : 24 Ağustos 2019 (00:39). Konuya 1 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı2Kez Beğenildi
  • 1 Beğenilen nurşen35
  • 1 Beğenilen nurşen35
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 23 Ağustos 2019, 22:48   Mesaj No:1
Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4414
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Emine Bulut Cinayeti Türkiye'yi Ağlattı

Emine Bulut Cinayeti Türkiye'yi Ağlattı

Kırıkkale’de yaşanan eski koca dehşeti Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Eski kocası tarafından kızlarının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut'un son görüntüleri sosyal medyada yeniden yayılırken, Bulut’un bıçaklanmasının hemen ardından sarf ettiği “Ölmek istemiyorum” sözü ise yürekleri dağladı. Kahreden olayla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Gül, 'Hukuki süreç devam ediyor. Yargı makamları tarafından caniye hak ettiği cezanın verileceğine inancım tam' ifadelerini kullandı.


Emine Bulut cinayeti Türkiye'yi âdeta yasa boğdu. Kırıkkale’de eski kocası tarafından kızlarının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Bulut'un son görüntüleri ortaya çıktı. Kameralara yansıyan cinayet sırasında Emine Bulut’un bıçaklanmasının hemen ardından sarf ettiği “Ölmek istemiyorum” sözü ve kızının "anne ne olur ölme" dediği anlar herkesi ağlattı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da kahreden olayla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada Emine Bulut'un çocuğunun bakanlığın psikologları gözetimine alındığı belirtildi. Ayrıca cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için hukuk müşaviri görevlendirildiği Bakanlık tarafından duyuruldu.


ADALET BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Gül de yaptığı açıklamada 'Hukuki süreç devam ediyor. Yargı makamları tarafından caniye hak ettiği cezanın verileceğine inancım tam' ifadelerini kullandı.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'nde bir restaurantta eski eşi Fedai Baran ile bir araya gelen Emine Bulut'un yanında 10 yaşındaki kızı da vardı. Eski eşler arasında tartışma çıktı, Fedai Baran eski eşini gözü dönmüş bir şekilde defalarca bıçakladı. Kızının gözü önünde kanlar içinde kalan Emine Bulut'un "ölmek istemiyorum" feryadı yürekleri dağladı, talihsiz kız da "anne ne olur ölme" diyerek herkesi ağlattı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.


TÜM TÜRKİYE AYAĞA KALKTI

Yaşanan acı olay sonrası Emine Bulut ismi ise Twitter'da TT oldu. Siyaset,sanat ve spor dünyasından pek çok isim "#EmineBulut" , "#Ölmekİstemiyorum" ve "AnneNeOlurÖlme" hashtagleri ile mesaj paylaştı.

'BANA HAKARET ETTİ'

Öte yandan, Sulakyurt cezaevine gönderilen Fedai B.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Eşi Emine Bulut'tan 4 yıl önce boşandığını kaydeden Fedai B.'nin ifadesinde, "Eski eşim ve çocuğumla lokantada bir araya geldik. Önce konuştuk. Ardından tekrar başka biri ile evlenip evlenmeyeceğini, böyle bir şey duyduğumu söyledim. Kendisi de bana evleneceğini beyan etti. Ardından çocuğumun velayet konusunu konuştuk. Ancak kendisi bana çocuğumun yanında hakaret etti, küfür etti. Ben de sinirlenerek sürekli yanımda gezdirdiğim bıçakla, önce karın kısmına vurdum. Ardından benim boğazıma sarılarak bağırmaya başladı, ben de vücudunun değişik bölgelerine bıçak vurup, lokantanın önünde bulunan taksiye binerek kaçtım. Burada polis ekipleri yakaladı" dediği öğrenildi.


BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut hakkında çalışmalara başladı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada Emine Bulut'un çocuğunun bakanlığın psikologları gözetimine alındığı belirtildi.


Ayrıca cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için hukuk müşaviri görevlendirildiği Bakanlık tarafından duyuruldu.

Bakanlık'tan yapılan açıklama şöyle:

Kırıkkale’de 38 yaşındaki E.B’nin eski eşi tarafından öldürülmesine ilişkin olarak sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan görüntü ve haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur;

18.08.2019 tarihinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan cinayetin ardından Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur. Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir. Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir.

Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup konu ile ilgili iki Hukuk Müşaviri görevlendirilmiştir.


Söz konusu çocuğumuzun ve yakınlarının bu süreçte daha fazla zarar görmemesi için malum görüntülerin sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda paylaşılması kızımızı ve ailesini bir kez daha yaralamaktadır. Bu nedenle, bu görüntülerin paylaşılıp yayılmaması konusunda sorumluluk sahibi vatandaşlarımızdan duyarlılık beklemekteyiz.

Bakanlık olarak yargı sürecinin ve kızımızın psikolojik ve sosyal durumunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


ERDOĞAN'DAN EMİNE BULUT ÇAĞRISI


"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Emine Bulut'un vahşice katledilmesinden dolayı derin bir üzüntü duymuş, bu üzüntüsünü ilgili kamu görevlileriyle paylaşmış, failin hak ettiği cezayı alması ve kadına yönelik şiddetle mücadele noktasında gerekli adımların atılması için yetkilileri göreve çağırmıştır. Bu süreçte medyayı sorumlu ve etik yayıncılığa davet ediyor; cinayeti meşrulaştırıcı nitelikte ifadelerden, kurbanı suçlayan, faili savunan ve şiddeti grafikleştiren habercilik türünden kaçınmaları çağrısında bulunuyoruz." (AA)
naidebildik beğendi.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi nurşen35 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Gündem Korona Aşısı Gündem/ Manşetler Esma_Nur 6 1275 10 Aralık 2020 12:20
DHBT Muhteşem Özetler DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler nurşen35 4 1975 08 Aralık 2020 18:40
Kıssaları Hayatımıza Taşıyalım Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler nurşen35 1 768 08 Aralık 2020 17:46
TENKİD Serbest Kürsü nurşen35 0 715 08 Aralık 2020 12:44
Vitir Namazını Niye Kılıyoruz Biliyor musunuz... Namaz-Abdest-Teyemmüm nurşen35 0 796 04 Aralık 2020 13:56

Alt 24 Ağustos 2019, 00:39   Mesaj No:2
Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4414
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

İsmi duyulmayan anılmayan kaçtane emine bulutlar var eskiden beri boşandığı eşi tarafından silahla vuruluyor bıçakla kesiliyor kafasına soda şişesiyle defalarca vuran kendisini bayıltan eski eşini hastanede görünce korkudan tekrar bayılan kadıncağız vardı
bir ilde köyde eski eşine seslenip pencereye çağıran serseri eski eş kadın pencereye çıkınca kadını tüfekle anlından vurmuştu ve daha birçokları.....
Haberleri hep duyuyoruz . Üzerinde bir yetkisi kalmadığı halde ,kadını acımasızca katleden eski eşler Kur'an ayetlerinde boşanırken onları serbest bırakın karışmayın gönül rahatlığıyla salıverin onlar hakkında korkun buyuruluyor. Bu kitap boşuna indirilmedi . Kanunlar inceden inceye Kuran'a göre düzenlenmedikçe acı dinmeyecek yangın sönmeyecek boşanmış eski eşi tarafından rahatsız edilen kadınlar emniyet güçleri tarafından korunduğu halde bir boşluk bulunup katlediliyor Silahı bıçağı heryere yayan hünermiş gibi düğünlerde sağa sola dengesiz kurşun sıkan bıçaklarla vahşilikle hava atan insanlık utansın .Mağdura yardım eli uzatmayan film gibi video çekip izleyen insanlık utansın.....
Mihrinaz beğendi.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
AEO-ARO/Emine Kocaman Emine KOCAMAN Emine KOCAMAN 15 11Haziran 2021 08:47
Son dakika... BM'nin Cemal Kaşıkçı Cinayeti Raporu Açıklandı nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 19Haziran 2019 14:14
İsveç'teki Bu Ezan Müslümanları Ağlattı/Manşet nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 19 Kasım 2017 08:25
Gök Gürleyince; Rüzgar Esince; Bulut Çıkınca Okunacak Dua Huzurİslam Hadis-i Şerif 0 24 Kasım 2008 02:08
Sarı Kız Emine Serdar Yıldırım Şiirler ve Şairler 4 20 Kasım 2008 16:18

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.