![]() |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ehlibeyt,Açılış Tarihi: 27 Ekim 2014 (12:55), Konuya Son Cevap : 21 Eylül 2018 (16:43). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | ![]() Protesto Ediyoruz. ![]()
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Programlar/Dowland/İstekler | Ehlibeyt | 0 | 954 | 06 Nisan 2016 12:24 |
![]() | Serbest Kürsü | Ehlibeyt | 0 | 710 | 05 Nisan 2016 23:05 |
![]() | Muhtelif Konular | Ehlibeyt | 0 | 585 | 08 Kasım 2015 15:00 |
![]() | Muhtelif Konular | Ehlibeyt | 3 | 686 | 07 Kasım 2015 14:15 |
![]() | Programlar/Dowland/İstekler | Ehlibeyt | 3 | 1309 | 12 Ocak 2015 21:59 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | ![]()
Selamun ggavlenmillet iyice sasirdi
__________________ ![]() Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 36490 Üyelik T.:
14 Aralık 2013 | ![]()
Barış istiyoruz diyerek ülkeyi cayır cayır yakıp yıkmaktan zevk alanları, Barış istiyoruz diyerek askerimize polisimize taş atanları, Barış istiyoruz diyerek okul, öğrenci yurdu, banka, market yakıp yağmalayanları, Müslüman kılığı altında islama terör damgası vurduranları, Kendi çıkarı için kumpas kuranları, Kardeşinin ayıplarını araştıranları ortaya çıkaranları, tüm islam düşmanlarını, protesto ediyorum. Allah'a havale ediyorum... Allahım islahları mümkünse islah et... Değilse onları Kahhar isminle öyle bir kahret ki, bundan sonraki nesillere ibret olsun... Amin...
__________________ Er-Refik'ül A'la |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
02 Kasım 2012 | ![]()
ALLAH (c.c.) belalarını versin.Bu ahlak yoksunu diziyi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden görüş ve öneriler linkinden şikayet ediniz.Bu ahlaksız dizinin yayın hayatına son verilmeli.
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
![]() Türkiye’de geçmişten beri televizyon programları oluşturulurken, dine ve din adamlarına karşı olumsuz tavır sergilenmiştir. Din adamları; kadın düşkünü, çıkarcı, vatan haini, menfaatçi, gerici ve çirkin yüzlü insanlar olarak tasvir edilmiştir. Yapılan birçok filmlerde din adamlarının pozitif eğitime karşı oldukları safsatasını milletimize ezberletmeye çalıştılar. Uzun yıllar izleyiciyi güldürmek için filmlerde de din adamları sapkın rollerde gösterilerek toplumdaki din adamı algısına zarar verilmiştir. Dine ait olan birçok şeyin artık kullanılmaz olduğu imajı vurgulanmaya çalışılmıştır. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | ![]()
Kavmiyetciligi yerle bir edip, el ele gönül gönüle yasamak yerine, Üzerimizde batı dünyasının oynadığı oyunu görmezden gelip bizi birbirimize düşürenlerin ekmeğine yag sürenleri PROTESTO EDİYORUM...
__________________ Bismillah diyerek... |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
02 Kasım 2012 | ![]()
Muharrem ayı haram ayda olduğumuzu unutmayın, birbirinizi incitmeyin. Konumuz kertenkele isimli aşşağılık dizi.
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
Umut Günlerdir takip ediyorum nankörlüğün kitabı yazılmaya devam ediyor başlığı altında sinsice propaganda yapıyorsun . Irkçılığın kimseye faydası yok olmayacakta kafatasçı zihniyet ile birilerini karalamak kötülemek vs davranışlara cevap yazsam elimize ne geçecek. sen Tc küffarını savunacan ben pkk vb benzerlerini savunacam netice ne olacak nereye varacağız senin terörist dediğine ben gerilla diyecem askere ben öldü diyecem sen şehit diyeceksin uzayıp gidecek ... Senin kardeşin dağda olmadığı gibi benim kardeşimde askerde değil 2 kardeşimin içinde olduğu bir davaya sırf birilerinin hatırı için asla terör diyemem çünkü terörün kendisi kaynağı rejimin dayatmacı politikalarıdır . Bu konuyu istediğimiz kadar uzatabiliriz ama emin ol hiçbirimize fayda sağlamaz Müslümanlığın verdiği kardeşlik hukukuna zarar verir vesselam.
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
![]()
Ben sinsice propaganda yapmıyorum.Herkesin gözü önünde cerayan eden yıllardır bilinen ve hala da devam eden türkiyenin kanayan yarası , bunun kavmiyetçilikle ,milliyetçilikle alakası yok.Dinimiz ölçüyü koymuş takva dışında kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur.Hal böyle iken takvanın bir anlamı da Allahtan korkmaktır ,günah işlememektir.Zulmeden türk de olsa, işid teröristi gibi kendini ahir zaman mehdi ordusu gibi görse de zalim oldukdan sonra neyini savunacağım.Benim tavrım; zulmedene ,oh olsun diyene gerçeği görmeyene, islam ve kardeşlik noktasında noktası virgülüne size katılıyorum. katılmadığım noktalarıda form sayfalarına astıklarımdan az çok anlamışsınıdır. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 | |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]() Alıntı:
Bu kanayan yarayı ortaya çıkaranları sorgulamamız gerekli iken bizler birbirimize düşman kesiliyoruz. Tc'nin kuruluş süreci 1924'ten bugüne kadar bakın Kürtler hususunda zulümden sömürüden tehcirden öldürmekten 17 bin faili meçhulden 45 bin köy yakmaktan başka ne yapmış. Bunları bir sorgulayalım sonra yapılan yanlışları hep birlikte eleştirelim hiçbir kimse ülkemizde son dönemde yaşanan yakma yıkma vs tasvip edemez etmemelide. Lakin denizaşırı Kıbrıs türkleri kandaşları olunca savaş ilan eden tc yanı başımızda kiminin dayısı kiminin amcasının yaşadığı bölgeye bizimle ne alakası var diyerek sessiz kalabilmekte. Işid denen zalimler güruhuna yaptıkları desteğin onda birini kendi topraklarını savunan ezidi kürt Türkmenlere yapsa idiler emin ol onları topyekün kendilerine bağlar ve sarsılmaz bir kale oluştururlardı suriye topraklarında. Barış süreci içerisinde çatışmasızlık ortamını ilk bozan tc askerleri oldu karsta ve bunu fırsat bilenler üç askeri suçsuz yere vurdular. O üç askerin öldürülmesini tasvip eden birileri var ise emin ol canidirler kabullenemez.
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Forum Ana Kategori Başlıkları | Cevaplar | Son Mesajlar |
Protesto Ediyorum/ Medineweb | MERVE DEMİR | Serbest Kürsü | 483 | 11 Ocak 2019 17:45 |
La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! | İslaminesil | Serbest Kürsü | 32 | 11 Ağustos 2018 13:28 |
Bayram ediyoruz, çünkü... | Yitiksevda | Cuma-Bayram-Kandiller | 2 | 16 Haziran 2018 21:53 |
Youtube ve google'nin çirkinliklerine protesto | vertyucek | Hafta'nın Konusu | 1 | 25 Ocak 2015 06:04 |
Kamuda örtü yasağına protesto | enderhafızım | Tesettür Konuları | 0 | 11 Aralık 2012 12:18 |
Tefekküre Davet Köşesi | |
Medineweb Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |