Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GÜNCEL.::. > Üyelerimizin Tanışma Bölümü > Hafta'nın Misafiri

Konu Kimliği: Konu Sahibi İnceSızı,Açılış Tarihi:  29 Nisan 2012 (12:39), Konuya Son Cevap : 13 Mayıs 2012 (09:05). Konuya 135 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı1Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 02 Mayıs 2012, 01:15   Mesaj No:51
Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

1-fıkıhtaki istihsanı günümüze uyarlayabilirmiyiz? bu istihsanın keyfiyeti ne olmalı,sınırı,çerçevesi ne olmalı ?

Fıkıh usulünde Alimin daha kuvvetli gördüğü bir delil veya husustan dolayı önceden vermiş olduğu bir hükümden vazgeçip başka bir hükmü kabul etmesidir.Nass ile belirlenmiş olan bir hususta başka bir gerekçe ile aykırı hüküm verme keyfiyet işi olamaz sınırları aşmamak lazım.Fıkıh usulü hususunda geleneksel fıkhi örfi anlayışların bugüne uyarlanması lazımdır…Halen arpa buğday ile zekat miktarı belirlemek asra uygun değildir.Su Mikabı hesabı bu asır için ne mana ifade eder...

2-islami(!) chat nedir? islami evlilik siteleri var malum.msn mucahitleri mucahideleri de var bilirsin.normal yaşantısında namaz kılmayanlar,msn de israili fethetme duasını okurlar.bu alemde yalan ücretsizdir.karşı cinslerin camlı canlı kanlı sohbetleri hakkında düşüncenizi alalım?

Adı ne olursa olsun ‘’Ey İmana Erişebilenler yapmadığınız etmediğinizi niçin söylersiniz’’ Esası geçerlidir Suistimale açık bir yol Kişi sağlam bir yapıya sahip değilse ayağının kayması çok kolaydır.Allah rızası adına başlayıp sonu felaketle biten birçok olay olmuştur sakınmanızı tavsiye ederim...

3-site admini ile yemek yerken,gizli kamera ile konuştuklarını kaydetmiş.içeriğini açıklamıyor lakin aleyhimde konuşmuşsun.aşkım hakkımda ne konuştun? senmi itiraf edeceksin benmi o görüntüleri satın almak için telif hakkı alayım .) hocaya ne teklif etmişsen ben iki katını veririm bak! itiraf et hain aşkım!!! malazgirte gelişim yakındır.dalaklarını eczane vitrininde satılığa çıkarırım şüphen olmasın .)

Muhsin abi ile sohbet ettik sadece senin bu soruların hakkında başka bir şey yok ama yinede ısrar edersen Muhsin hocaya sen istediğin miktarı ver ikimiz ortak kullanırız işimize gelir…Hayırlısı olsun Malazgirte gel Misafirim olursun baş üstüne …

4-bidat nedir? hurafe nedir? islamda olmayan her şey bidat ise,bindiğimiz arabalar bidatmıdır?

Kandil adı altında Kutsamalar,Mevlit Ayinleri ve benzeri İslam dininde olmayan sonradan icat edilmiş gün gece söylem ve eylemler Bidattir Bidati Hasene anlayışı İslam’ın berraklığına aykırı bir görüş olup Allah Resulünün Sünnetini ve Kuranı yetersiz görmekten öte bir anlayış değildir.Uydurulan din anlayışlarının tümü hurafedir türbe ziyaretleri,Şeyh amcalardan Tevbeler,Allah’tan başkasına kesilen Kurbanlar İslam ile alakası olmayan ama İslam dininden miş gibi gösterilen Efsanevi , masalımsı ,duygu sömürülü edebi anlatımların yüzde doksanı hurafelerden beslenmekte ve insanları Anlaşılması gereken Kur’an dininden uzaklaştırmakta.

5-müceddid nedir? zamanımızda varmıdır? müceddid olmak için ne yemek lazım? müceddidliği morgamı kaldırdınız? kıyamete kadar bu yol kapalımıdır?

Her yüzyılda bir müceddid gönderileceği hususundaki rivayet asılsız olup Kur'anın Ayetlerine terstir Dinin asra göre sorunlarına ehil olan Bilgi sahibi bilgisi ile amel eden sözlerini eyleme döken kişiler çözüm getirmelidir bunu bir kişiye bağlayıp dini birilerinin tekeline bırakmak yanlıştır İslam İstişareye emreder.Ulema bir araya gelip asrın sorunlarına binaen Fıkhi güncellemeleri yapmaları gerekir lakin İmamınız Gazalinin bu yolu Sünnilere kapaması bugün herkesin ilim sahibi olmadan fikir sahibi olarak Fetva vermesine sebep olmuştur Sünni kesim bunu yapmasada Yapan Ulema çoktur Örneğin Mustafa İslamoğlu Hocam Hayri Kırbaşoğlu Abdulaziz Bayındır Vefat eden Muhammed Hüseyin Fadlullah gibileri asrın sorunları hususunda Kur'ani açıklamalar ile cevap vermektedirler Allah razı olsun onlardan ...

6-özellikle kürtlerde kadına miras hakkı tanınmıyor,üstelik evlenme çağına gelen kıza sermaye gözü ile bakılıyor,başlık parası adı altında..bu kuri keriliği ne zaman terketmeyı düşünüyorsunuz?kuran ne diyor siz ne yapıyorsunuz? bu konuda da cihad gereklimidir?

Kuran’a Parçacı yaklaşımlar sonucu Kadınlara verilmesi gereken haklar her daim yanlış anlaşılmış ve bunun başında da Miras hukuku gelmektedir.Kur’anın emri gereği olan Vasiyet hususu klasik İslami anlayışa sahip kesimlerce uydurulan ‘’ Varise vasiyet yoktur’’ sözü ile ortadan kaldırma cüretini göstermişlerdir. Kur’ana göre Önce Vasiyet ve Borçlar halledilir Vasiyette bulunmak farzdır. Maide 106 Bakara 180 ‘ Vasiyet yapılması hükmü vardır.

Siz ey imana ermiş olanlar! Ölüm size yaklaştığında ve vasiyette bulunmak üzereyken yapacaklarınız için şahitler bulundurun: Kendi aranızdan iki dürüst kişi, yahut; eğer evinizden uzakta, seyahatte iken ölüm işaretleri baş göstermişse namazdan sonra, misafir olduğunuz topluluktan iki kişiyi alıkoyun; ve eğer içinize bir şüphe düşerse her birini Allaha şöyle yemin ettirin: "Bu (sözümüzü), yakın bir akraba(nın hatırı) için olsa da hiçbir bedel karşılığında satmayacağız; ve Allahın huzurunda şahit olduğumuz hiçbir şeyi gizlemeyeceğiz, yoksa günahkarlar arasına gireriz".
(Maide-106)

Herhangi birinize ölüm yaklaştığında, eğer arkasında yeterli bir servet bırakıyorsa, ebeveynine ve (diğer) yakın akrabalarına uygun şekilde vasiyette bulunmak size farz kılındı: Bu, Allah'a karşı sorumluluk bilincini duyanlar için bir yükümlülüktür.
(Bakara-180)


Vasiyet Farzından sonra Borçların halledilmesi Hususu Yine Kur’an ile sabittir…

Çocuklarınız(ın varisliği) konusunda Allah size (şunu) emreder: Erkek, iki kadının hissesine eşit (bir miktar) alacaktır; ama ikiden fazla kadın varsa, onlara, (ebeveynlerinin) geride bıraktıklarının üçte ikisi verilecektir; sadece bir tane varsa, onun yarısını alacaktır. (Ölenin) anne-babasına gelince, geride bir çocuk bırakması durumunda, her biri terekenin altıda birini alacaktır; ama hiç çocuk bırakmamışsa ve anne-babası onun (tek) mirasçısı ise, annesi üçte birini alacaktır; eğer (ölenin) erkek ve kız kardeşleri varsa, o zaman annesine, yapmış olduğu herhangi bir vasiyeti veya (ödemek zorunda olduğu) borcu düşüldükten sonra (terekenin) altıda biri verilecektir. Anne-babalarınıza ve çocuklarınıza gelince, hangisinin sizin bırakacağınız fayda ve imkanlara daha layık olduğunu bilemezsiniz. (İşte bu nedenledir) Allah'tan gelen emirler... Şüphesiz Allah her şeyi bilendir, hikmet sahibidir.

Çocukları olmayan kadınlarınızın terekelerinin yarısı sizin olacaktır; ama bir çocuk bıraktılarsa, yapmış oldukları vasiyet veya (ödemek zorunda oldukları) borçları (düşüldük)ten sonra terekelerinin dörtte-birini alacaksınız. Eğer çocuğunuz yoksa, dul zevceleriniz, terekenizin dörtte-birini alacaktır; ama eğer geride çocuğunuz varsa, yapmış olduğunuz vasiyet veya (ödemek zorunda olduğunuz) borçlar düşüldükten sonra terekenizin sekizde-birine sahip olacaklardır. Eğer kadın veya erkek, birinci dereceden bir mirasçıya sahip değilse, ama bir erkek veya kız kardeşi varsa, bunların her birine altıda-bir düşer; ama ikiden fazla kişi varsa, o zaman, yapılmış olan vasiyetler veya (ödenmekle yükümlü olunan) borçlar (düşüldük)ten sonra (kalan mirasın) üçte-birini alacaklardır. Bu her iki durumda da (mirasçılar) bir zarara uğratılmamalıdır. (Bu), Allah'ın bir emri(dir); ve Allah, her şeyi bilendir, halimdir.
(Nisa-11-12)

Onlar senden, kendilerini aydınlatmanı isterler. De ki: "Allah, birinci dereceden mirasçı bırakmayanlar(dan kalan miras) ile ilgili kurallar konusunda (böylece) sizi aydınlatır: eğer bir erkek, çocuk bırakmadan ölürse ve bir kız kardeşi varsa, onun terekesinin yarısına kız kardeşi sahip olacaktır; kız kardeşin çocuk bırakmadan ölmesi halinde ise erkek onun mirasını alacaktır. Fakat iki kız kardeş varsa, ikisi (birlikte) onun terekesinin üçte ikisine sahip olacaklar; ve eğer erkek kardeşler ve kız kardeşler varsa, erkek iki kadının payı kadar alacak." Allah (bütün bunları) size açıklar ki sapıklığa düşmeyesiniz; Allah her şeyi bilir.
(Nisa-176)

Kur’an bu hususta çok açık olmasına rağmen Din Mafyası olan kesimlerin sözleri uydurma rivayetleri bu hususta Kürtlerin Özellikle cezayı hak etmelerine sebeptir Allah affeder ise o ayrı davadır Lakin Ceza hususunda Kürtlerin en çok başı ağrıyacak konularının başında Adaletsizce yapılan Miras paylaşımıdır….

7-diyanet imamları hakkında ne düşünüyorsun? iskat,zekat,üfürme,telkin okuma,cenaze yıkama,cenaze sahiplerini soyma,zenginin salasını yırtınarak okuma,fakirin salasını yarım ağızla geçiştirme,kizık dıhune yasini çawi mele doqini olayları.... kimdir bu melleler,ne yer ne içerler? İslamın temsilcileri mi ?

Hiçbir kimse İslamın temsilcisi olamaz İslamın temsilcisi Kur’an ve Allah Resulüdür… Diyanete zerre kadar güvenim yoktur kendi menfaatleri devletin maslahatı için bukalemun kılığına girmekten çekinmeyen Fetva makamları yakın zaman içerisinde Vicdani Reddin İslama aykırı olduğun söyleyebilecek kadar Menfaatperest Makam sevdalısı olduklarını ispatladılar… Yıllarca kızlarımıza zulmeden anlayışlara karşı erkekçe çıkıp Örtünme Allah’ın emridir bunu yasaklamaya kalkan kim olursa olsun Allah’a karşı gelmiştir diyemediler ve halende diyemiyorlar...

Camilerde Allah’ın dini anlatılması yerine Emevinin uyduruk din anlayışı anlatılmaktadır.Ha şunu belirtelim Diyanet camiasi içerisinde Pırıl Pırıl İnsanlarımız var bunların hakkını yemeden olaya bakalım Mülk Allah’ın’dır derler ama zekata,iskata,fitreye,üfürmeye tükürmeye telkine ve benzerlerini elde etmek adına kendilerini satanlarıda çoktur Bunu yapmayanlar bu sözlerimden alınmasınlar …Bu camiada Muhsin Hocam Babası Kardeşlerine zerre sözüm yoktur Kendileri bu tür şeyler ile Mücadele etmektedirler Allah onlardan razı olsun…

8-akp nin kürt sorununa çözüm açılımına ne diyorsun? iyi niyetli bir müslüman çözümü mü? tc nin bir taktiği mi ?

Kürt sorunu dediğimizde parçacı yaklaşım ile bakmış oluruz Bu zulüm içerisinde Kürdüde Türküde çok acı çekti Devlet icraatı sonucu Kürtlere daha fazla zulüm yapılmış olsa dahi Türklerede Milliyetçilik asabiyet ruhu enjekte edilmiştir Milli Öğütüm Kurumlarında İki kesiminde birleşeceği Tek hakikat noktası Allah’ın kelamına uygun hakk ve özgürlükleri biribirlerine tanımaları ile olur bu hususta elini taşın altına koyması gereken kesim Vicdan sahibi Adaleti gözeten Herkes olmalıdır Adına Müslümanlar yapabilir demek Vicdan sahibi Binlerce Adaleti isteyenleri dışlamak olur Kim Hakk ve Adaleti ortaya koyabiliyor ise taraftarıyız destekçisiyiz…

9-evli bir erkeğin aşık olması,ikinci bir eş almasına,taaddüdü zevcad için bir gerekçe olabilir mi?

Ailevi hususlarda sorunları var ve İslami usullere göre çözüm arayışı sonuç vermediğinde Taaddüdü zevcat için gerekçe olabilir…Bunun yanı sıra bir insanın Allah resulünün himaye etme anlayışı içerisinde evlenme isteği karşılıklı anlayış çerçevesi içerisinde olmalıdır…

10-cahil kadın mı? kültürlü kadın mı ? tecrübeli evli bir abimiz olarak, bize evlilik tavsiyelerin nelerdir?

Evlilik hususunda tavsiyem kendinizi haramlardan sakındırabiliyor iseniz sessizce yerinizde oturun ağırmayan başınızı ağırtmayın derim...İslami manada mücadele etmek ve hayatını İslami idealler uğrunda feda etmek isteyenler ise evlenmesinler derim.
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alt 02 Mayıs 2012, 01:26   Mesaj No:52
Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Alıntı:
AlimOğlu Üyemizden Alıntı Mesajı göster
mevlüt bey Allah sana sabır versin.soru sormam vicdansızlık olur.
Geçmiş olsun
Allah razı olsun Hocam Ferdiye alıştım artık ne diyim ona Onunla baş edemediğim Hususta İmam Aliden Örnek veriyom anca o hakkından gelir.
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alt 02 Mayıs 2012, 08:18   Mesaj No:53
Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Ferdi Allah yolunu açık etsin Kendine iyi bak Bu dakikadan sonra rahat nefes alacam...
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alt 02 Mayıs 2012, 10:46   Mesaj No:54
Medineweb Sadık Üyesi
JAZARİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:JAZARİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17525
Üyelik T.: 23 Mart 2012
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 585
Konular: 65
Beğenildi:74
Beğendi:41
Takdirleri:13
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Alıntı:
F*E*R*D*İ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Aşkım kürtlere yapılan ihanetleri belgelediğin için şefaatime nail oldun.
Artık soru sormayacağım.)
diğer konularda tekrar mikropça cevap vermişsin.
Yarından itibaret 10 gün bir seyahate çıkacağım.
Görüşmek üzere aşkım.)
selam saygı ve muhabbetle.
kürtler hususunda al benden de o kadar.
Alt 02 Mayıs 2012, 11:35   Mesaj No:55
Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:bayan
Yaş:43
Mesaj: 7.401
Konular: 425
Beğenildi:2286
Beğendi:4876
Takdirleri:3684
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
10-sevdiğin bir soruya sıra gelsin.
aşağıdakileriden hangisini seversiniz?
a-muaviye
b-kaynanam Saygı duyarım kendisine Öz Annemden ayırd etmem Ferdi...
c-bush
d-hama katili esad
e-menzil
hiç biri şıkı yok.gebersende birisini seçeceksin.)
Alt 02 Mayıs 2012, 12:10   Mesaj No:56
Medineweb Acemi Üyesi
İnadına! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İnadına! isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21727
Üyelik T.: 21 Nisan 2012
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Byn
Memleket:Bitlis-Antalya
Yaş:47
Mesaj: 44
Konular: 0
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
10-sevdiğin bir soruya sıra gelsin.
aşağıdakileriden hangisini seversiniz?
a-muaviye
b-kaynanam Saygı duyarım kendisine Öz Annemden ayırd etmem Ferdi...
c-bush
d-hama katili esad
e-menzil
hiç biri şıkı yok.gebersende birisini seçeceksin.)

ölümü(bushu) gösterdi,kansere(kaynanaya) razı etti
Alt 02 Mayıs 2012, 14:37   Mesaj No:57
Medineweb Sadık Üyesi
İnceSızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İnceSızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13046
Üyelik T.: 16 Aralık 2010
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 553
Konular: 54
Beğenildi:20
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Sanmaki unuttuk ikramsız olmaz abi Hazır rahatladın
Forumumuzun geleneksel sorularını sunuyoruz efendim buyrunnn...


insanlarla iletişiminiz nasıldır?

güler yüzlü müsünüz?

ağlar mısınız? ağlarsanız neden?


hiç unutamadığınız en kötü gününüz?


hiç unutamadığınız en mutlu gününüz?


mutluluk sizin için ne ifade ediyor?


kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz?


hayat felsefeniz nedir?


iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz?


yaptığınız en büyük çılgınlık?


Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ?

Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu?

Hayatta en cok kıymet verdiğiniz?

bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?

size göre sevgi

size göre macera

size göre hayal

size göre kardes

size göre dost

size göre aile

size göre eş

size göre hayat..

size göre insan

size göre özlem

sizegöre hasret

size göre beklemek

size göre gitmek

size göre mutluluk

size göre endişe

size göre özgürlük


bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz?


(-) ler (+) ları hep götürür mü?


sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz?


ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı?


ne tarz müzikler dinlersiniz?


forumda sizi en mutlu eden olay?


forumda sizi en çok üzen olay?


forumda en çok ilginizi çeken konular?


hayat size ne öğretti?


hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?



kolay gelsin...
__________________
Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..
Alt 02 Mayıs 2012, 18:38   Mesaj No:58
Medineweb Sadık Üyesi
suhtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:suhtem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17229
Üyelik T.: 10 Mart 2012
Arkadaşları:27
Cinsiyet:
Memleket:......
Yaş:38
Mesaj: 975
Konular: 69
Beğenildi:91
Beğendi:40
Takdirleri:628
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Alıntı:
Fg_M Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ölümü(bushu) gösterdi,kansere(kaynanaya) razı etti
Bacım niye öyle diyon yazık günah değilmi...
ölüm tam isabette .. kanser olmamış
__________________
"..insanın ruhunu yücelten bir acı,
ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..."
Alt 02 Mayıs 2012, 19:52   Mesaj No:59
Medineweb Acemi Üyesi
İnadına! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İnadına! isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21727
Üyelik T.: 21 Nisan 2012
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Byn
Memleket:Bitlis-Antalya
Yaş:47
Mesaj: 44
Konular: 0
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

kaynanasını seven bir kürt erkeği,tarihe geçmiş değil ondan
inanmıyorsanız yitiksevdaya sorun.mecbur kaldığı için o şıkkı seçmiştir
Alt 02 Mayıs 2012, 20:16   Mesaj No:60
Medineweb Sadık Üyesi
suhtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:suhtem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17229
Üyelik T.: 10 Mart 2012
Arkadaşları:27
Cinsiyet:
Memleket:......
Yaş:38
Mesaj: 975
Konular: 69
Beğenildi:91
Beğendi:40
Takdirleri:628
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

Alıntı:
Fg_M Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ölümü(bushu) gösterdi,kansere(kaynanaya) razı etti
Alıntı:
Fg_M Üyemizden Alıntı Mesajı göster
kaynanasını seven bir kürt erkeği,tarihe geçmiş değil ondan
inanmıyorsanız yitiksevdaya sorun.mecbur kaldığı için o şıkkı seçmiştir
Allah iyiliğini versin Fg-M..
__________________
"..insanın ruhunu yücelten bir acı,
ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..."
Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Haftanın misafiri Gül âsası Hafta'nın Misafiri 5 07 Şubat 2013 16:53
58.Haftanın Misafiri YitikSevda Hazan Mevsimi Hafta'nın Misafiri 53 21 Şubat 2010 16:33
53.Haftanın Misafiri ''Medinelii'' Huzurİslam Hafta'nın Misafiri 62 07 Ocak 2010 14:40
33.Haftanın misafiri YitikSevda... MERVE DEMİR Hafta'nın Misafiri 43 01 Ağustos 2009 20:59
26.Haftanın Misafiri Nas Yitiksevda Hafta'nın Misafiri 37 11Haziran 2009 10:27

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.