Medineweb Forum/Huzur Adresi
Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.İLAHİYAT-ÖNLİSANS -AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ.::. > 1.SINIF*Güz Dönemi* > İslâm İnanc Esasları(1.Sınıf)

Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi:  05 Mayıs 2013 (20:41), Konuya Son Cevap : 16 Kasım 2018 (17:25). Konuya 3 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı3Kez Beğenildi
  • 2 Beğenen Medineweb
  • 1 Beğenen nurşen35
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 05 Mayıs 2013, 20:41   Mesaj No:1
Medineweb Emekdarı
Medineweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medineweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13301
Üyelik T.: 04 Şubat 2011
Arkadaşları:6
Cinsiyet:erkek
Yaş:31
Mesaj: 5.129
Konular: 933
Beğenildi:278
Beğendi:0
Takdirleri:61
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart İslam İnanç Esasları soru-cevap

İslam İnanç Esasları soru-cevap

1.inanilacak şeylere kısaca ve topdan inanmak bu iman çesidi aşağıdakilerden hangisiidir?
a.tafsili iman
b.icmali iman

icmali iman



hangisi ilahi vahye dayanmakla birlikte Allahtan geldiği şeklini koruyamamış dinlereverilen addır?

a)milel
b)muharref
c)ilkel dinler

muharref

hangisi klasik dinler kitaplarının hak dinlere verdiği addır?

a)nihal
b)muharref
c)milel




la ilahe illallah dediği halde bir kişiyi öldüren ve sonrs Hz. Peygamber den azar işiten sahabinin adı nedir?

a)Muaviye b.Ebi Süfyan
b)Usame b.Zeyd
c)ömer b. Hattab

b)Usame b.Zeyd


aşağıdaki alimlerden hangisi imanı kalbin tasdiki olarak görmez?
a.imam matüridi
b.imam eş'ari
c.imam malik


imam malik


bir insan cevresindeki değer verdiği kişilere bakarak hiçbir araştırma yapmadan inanmasına taklit,bu tür imana taklidi iman denir böyle kişilere ne ad verilir?
a.muhakkik
b.mukallit

taklidi iman : mukallit
tahkiki iman : muhakkik



mukallidin imanını caiz görmeyen mezhep asagıdakilerden hangisidir?
a.eşariye
b.matüridiyye
c.cebriyye
d.mu tezile

mutezile


ayrıntılı bir şekilde tek tek iman esaslarına açık ve geniş bir şekilde
inanmaya ................... denir.

tafsili iman


din insana hangisini temin etmez?

a)olaylar karşısında direnç kazanmasını
b)ulvi duygular kazanmasını
c)geçim vasıtaları kazanmasını,
d)madde karşısında eğilmeyip metin olmasını


c. gecim vasıtaları kazanmasını


inanç esasları ile ilgili temel özellikler kelam ilminde birkaç noktada özetlenmiştir.
aşağıdakilerden hangisi bu özelliklerden değildir?
a)kesinlik
b)değişmezlik
c)sıradanlık
d)açıklık


c.sıradanlık


hangisi imanın kelime karşılığını içermez?
a)kendini borçlu hissetmek
b)güven içinde yaşamak
c)kalben sükuna kavuşmak


a. kendini borçlu hissetmek


islam dininin yapısı genel iskelet olarak kaç kısma ayrılır?
a.1
b.2
c.3

cevap:3


asagıdakılerden hangisi inanç esaslarının özelliklerinden biri değildir?
a.acık ve sade olması
b.zorlama ile kabul edilmesi
c.parçalanmaması
d.samimiyetle benimsenmesi

cevap:b


bir dinin esasını o dinin hangi boyutu oluşturur?
a)inanç
b)muamelat
c)örf
d)ahlak

cevap:a


hangisi islam kelimesinin kurandaki anlamı değildir?
a)Allah içten gelen bir bağışlanış
b)Allah yönelme ve ona teslim olma
c)huzur ortamına girme
d)tevhit inancını evrene yayma
e)Allah a teslimiyetin gereğini yapma



tevhit inancını evrene yayma


hangileri islam inanç esası kapsamına girmez
a)islamın ibadet hükümleri
b)müslümanların aile hukuku ile ilgili birikimleri
c)islamın koğuculukla ilgi,li hükümleri


b. müslüman aile hukuku ile ilğili birikimleri


Aşağıdakilerden hangisi tafsili imanın 2. derecesinin gereklerinden birisi değildir?
A- ALLAHA İNANMAK
B- PEYGAMBERLERE İNANMAK
C-KUTSAL KİTAPLARDAN SADECE KURANI KERİME İNANMAK
D-AHİRET GÜNÜNE İNANMAK
E-KAZA VE KADERE İNANMAK


c şıkkı



Aşağıdakilerden hangisi dinlerin sınıflandırmalarından biri değildir?
A- İlkel Dinler
B- Makul Dinler
C- Beşeri Dinler
D- Milli Dinler
E- Semavi Dinler

b şıkkı


Hz. Peygamberin vahiy yoluyla getirdiği tüm hususlarda tereddütsüz tasdik etmek ve getirdiklerine inanmak islam düşüncesine göre ine ile ifade edilmektedir?
A- Tasdik
B- İman
C- Tafsili İman
D- Tahkiki İman
E- Taklidi İman

b şıkkı iman

'Ben inşallah müminim' demenin imanda caiz olup olmadığının tartışılmasına ne ad verilir?
A- Taklidi iman
B- Tafsili iman
C- İmanda istisna
D- Kalbi iman
E- Tahkiki iman

c şıkkı

Çevresinde ana, baba, kardeş, komşu, hoca ve değer verdiği diğer kişilere bakarak; hiçbir araştırma yapmadan iman eden kişiye ne ad verilir?
A- Muhakkik
B- Mukallit
C- Kafir
D- Mümin
E- Müslim

b şıkkı


Evrenin yaratılmış olması gerekçesiyle Allahın varlığını ispatlamayı amaçlayan delil hangisidir?
a-gaya ve nizam delili
b-hudus delili


b hudus delili


Allaha hz. peygambere ve onun heber verdiği şeylere yürekden inanıp kabul ve tasdik eden kimseye ne denir?
a.mümin
b.muhsin
c.muhlis
d.müdrik


mümin


sonradan olan şeylere benzememek anlamına gelen sıfat hangisidir?
a.hayat
b.kıyam bi nefsihi
c.muhalefetün lil havadis
d.vahdaniyet

cevap:c


Selbi sıfatlarından olmayan
hayat
kıdem
kıyam bi nefsihi


hayat


bir kimsenin kalbi imanla dolu olması durumunda zorlamasonucu dili ile ifede edeceği imana aykırı sözler hiç bir değer taşımaz ifadesi aşağıdakı ekollerden hangisinn düşüncesini yansıtmaktadr?
a.maturidiye ekolu
b.eş ari
c.cebriye
d.mutezile

cevap:a


Allah inancı insanda yaratılmışta vardır cümlesini açıklayan kavram hangisidir
a-ezeli
b- fıtri

cevap:b


Taklidi imanı caiz gören İslam alimi
hanifi
maliki
hanbeli


hanifi


Allahın varlığı ve birliği konusu kuranı kerimin hangi suresinde öz biçimde ifade edilmiştir
a-isra
b-ihlas
c-fatiha


ihlas


Allaha ortak koşmağın manası(Haşa)
küfür
şirk
münafık

cevap:şirk


sonu bulunan sıra ve rütbe anlamına gelen kavram
ayet
sure
hadis

cevap:sure


allahu tealanın dilediğini yapma gücüne sahip olmasına ne denir?
a.kelam
b.kıyam bi nefsihi
c.kudret
d.basar


kudret


kuranda herhangi bir konunun okuyucuya ilginç gelen bir durumun kullanarak açıkladığı anlam
kıssa
muhkem
mesel

cevap:mesel


hangisi kuranın çoğaltılmasında etkili olmuştur
hz. muhammedin emri
hz.osmanın ısrarı
kuran okumada farklılığın olması


kuran okumada farklılığın olması


melek kelimesinin manası ile ilgili bilgilerden hangisi yalnıştır?
a-kuvvet
b-kudret
c-sabır
d- elçi olma

cevap:c


yorumu tek olan ayetlere ne denir
muhkem
nass
zahir

cevap:muhkem


varlığını dewam etirmek için hiç şeye muhtac olmaması allahu tealanın hangi sifatının açıklaması?
a.vucud
b.kıyam bi nefsi
c.muhalafetün lil havadis
d.vahdaniyyet

cevap:b


hangisinin görevi rızk dır?
a-israfil
b-mikail
c-cebrail

cevap: b


dört incilden biri olmayan
matta
markos
luka
barnaba

cevap:barnaba


kurana verilmeyen isim
furkan
şifa
şira

cevap:şira


zati sıfatların diğer isimi nedir?
a.subuti
b.ezeli
c.ebedi
d.tenzihi

cevap:d


subuti sıfatlardan olmayan
ilim
irade
kıdem

cevap:kıdem


aşagıdakilerden hangisi sözlükte gönülden bağlanılan düğüm atmışcasına sağlam inanılan şey anlamına gelir?
a.arefe
b.akike
c.lifafe
d.tasavvuf

cevap:d


kainatın mümkün olmasından hareketle allahın varlığını ispatlayan delil
nizam
imkan
kemal

cevap:imkan


bilginin en önemli kaynağı nedir
akıl
duyular
hadisler

cevap:akıl


kuran indiği dönemde bölgede bulunmayan dini topluluk
putperesler
hristiyanlar
hanifler
zerdüşler

cevap:zerdüşler


1.Aşağıdaki seceneklerden hangisi meleklerin özelliklerindendir?
a.yemezler ve içmezler
b.erkeklik ve dişilikleri vardır
c.evlenip çoğalırlar


cevap:a


2.Allahı tebih ve anmakla görewli olup allah a çok yakın ve o nun katında şerefli mewki bulunan meleklerin ismi aşağıdakilerden hengisidir?
a.mukarrebun ve illiyyun
b.hamele-i arş
c.kiramen katibin
d.rıdvan


cevap:a


3.Allah emrettiği zaman kıyametin kopması ve ikinci olarakda ölülerin dirilmesi için “sura üfleyeck”olan melek hangisidir?
a.cebrail
b.mikail
c.israfil
d.azrail.

cevap:c


4.Malik adlı meleğin görewi aşağıdakilerden hangisidir?
A.Amel defterlerini tevzi etmek
[SIZE=3]b.cehennem bekçiliği yapmak[/SIZE]
c.arşı taşımak
d.cennet bekçiliği yapmak

cevap:


5.aşağıdaki melek isimleri ile görewlerden hangisi doğrudur?
a.Azrail=sur a üflemek
b.cebrail=cennetteki meleklerin başkanı
c.mikail=tabiat olaylarının düzenlenmesi
d.israfil=kabirde soru sorma

cevap: c


6.Kerrübiyyun kelimesinin tanımı aşağıdakilerden hangisidir?
a.Beyt-i ma’mur u devamlı tavaf eden meleklerin adıdır.
b.arşın etrafında bulunan meleklerin adıdır.
c.levh-ı mahfuzu korumakla görewli meleklerin adıdır

cevap:b


7.”Rıdvan”adlı meleğin görewi aşağıdakilerden hangisidir?
a.cehennem bekçiliği
b.cennet bekçiliği
c.arşı taşımak
d.amel defterlerini dagıtmak


cevap:b


8.”mukarrebun”meleklerinin diğer ismi aşağıdakilerden hangisidir?
a.münker-nekir
b.hamele-i arş
c.illiyyun
d.hafaza

cevap: c



tevrat ve incili bir araya toplayan büyük kitaba ne ad verilir ?
barnaba
kitab ı mukaddes
mezmur

cevap:
kitab ı mukaddes



hz. peygamberin en büyük mucizesi ?
ayı ikiye bölmesi
kuran ı kerim
isra miraç hadisesi

cevap:
kuran ı kerim



hangisi dört büyük kitaptan değildir ?
incil
buhari
zebur

cevap:buhari


hz. davut a verilen kitabın adı ?
matta
tevrat
zebur

cevap:zebur


tevrat hangi topluluğa indirildi ?
latinler
nusayriler
israiloğulları


israiloğulları


tevratta kurban dini bayram ve ayinlerden bahsedilen bölüm?
levliler
tesniye
sayılar

cevap:leviler


hangisi yahudilere göre 5 kitaptan biri değildir ?
sayılar
çıkış
tora

tora

cevap:tora


en eski incil nüshası hangi dilde yazılmıştır ?
arapça
grekçe
ibranice

cevap:grekçe


hangisi tevratı oluşturan kitaplardan biridir ?
yuhanna
sayılar
luka


yuhanna


incil kelimesinin anlamı hangisidir ?
ışık
sabır
müjde

cevap:müjde


peygamber efendimizin beni ihtiyarlattı dediği sure

hac
hud
nur

cevap:hud


tanahın eski tam nüshası
kudüd kodeksi
halep kodeksi
trente kodeksi

cevap:halep kodeksi


hangisi yazılı kitap anlamındadır

incil
zebur
tevrat

cevap:zebur


tanaha ait olmayan

tekvin
yuhannanın vayyi
1-2 samuel

cevap:yuhannanın vayyi


adem ve havvadan bahseden

tekvin
huruc
tesniye

cevap:tekvin


hiristiyanlar evrat metinlerine ne ad verirler?
eski ahid
ahd i cedid
ahitlerşme

cevap:eski ahid
sebe ve Esrazeynep beğendiler.
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Medineweb 'in açmış olduğu son 5 Konu Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Medinewebli önlisans İlahiyat 1.sınıf öğrencileri... İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar nurşen35 84 8692 23 Mayıs 2015 20:53
Gülmek isteyenler tıklasın :))) Videolar/Slaytlar sms 2 2182 10 Mayıs 2015 15:16
Cumartesi Anneleri’nin ahı/Can Dündar İslami Haberler Medineweb 0 1275 10 Mayıs 2015 15:13
Ayın Üyesi ''zeynepnm'' Ayın Üyesi 9Esra 13 3485 30 Nisan 2015 13:29
Müzemmil suresi bize ne anlatıyor Tefsir Çalışmaları Medineweb 0 1545 19 Nisan 2015 14:45

Alt 05 Mayıs 2013, 21:16   Mesaj No:2
Medineweb Emekdarı
Medineweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medineweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13301
Üyelik T.: 04 Şubat 2011
Arkadaşları:6
Cinsiyet:erkek
Yaş:31
Mesaj: 5.129
Konular: 933
Beğenildi:278
Beğendi:0
Takdirleri:61
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: İslam İnanç Esasları soru-cevap

tanah kaç kitaptan oluşmuş
19
29
39

cevap:39


kuran kaç yılda indirimiş
13
23
33


23


hangisi vahiy çeşidi değildir ?
perde arkasından
Allah ın aracısız konuşması
işitsel aletlerle

cevap: işitsel aletlerle


dinin toplum içinde çok tekrarından kazandığı anlam
borç
hüküm
örf

cevap:örf


yüce Allah ın dilediği hükümleri peygamberlere bildirme şekli ?
vahiy
ilham
rüya

vahiy


kur anda ismi geçen peygamber sayısı ?
30
25
32

25


peygamberlik görevi nasıl edinilir ?
çalışarak
akıllı olmakla
Allah ın seçmesiyle

Allah ın seçmesiyle


hadislerin belirlediği özel anlam

peygamberimizin hayatı
kuran ahlakı
kolaylaştırılmış haniflik

kolaylaştırılmış haniflik


selbi sıfatlardan olmayan
vücut
kıdem
basar

basar


islam insanlara benimsetilmek için nasıl yol izlenmiş

zor
kolay
kayırmacı

kolay


Allahın zati sıfatı olan

kıdem
hayat
semi
basar

kıdem


Allah a karşı gelemeyen varlık ?
peri
melek
karabasan

melek


bir şeye gönül bağlamak,bütünüyle benimsemek,düğüm atmışçasına kesinlikle inanmak anlamına hangisi gelir ?
sünnet
itikat
helal

itikat


evrenin yaratılmış olduğu ve her yaratılmışın yaratıcıya muhtaç olduğu
hudüs
gaye ve nizam
imkan

hudüs


islam dininin ahlak ilkeleri hangisine dayanır ?
gelenek
Kuran
adalet

Kuran


tanahın beş bölümünden olmayan

sayılar
tekvin
yeni ahid

yeni ahid


sahife gönderilmeyen peygamber

yusuf
ibrahim
şit
adem

yusuf


imanın kelime karşılığı olmayan
güven içinde olmak
kalben sukunete kavuşmak
itaat etmek

itaat etmek


Aşağıdakilerden hangisi âhiret hayatının aşamalarından biri değildir?
Hesap
Haşir
Sırat
Vakfe
Cennet

vakfe


Kader ve kazâ kavramları daha çok Allah’ın hangi sıfatlarıyla ilişkilidir?
a. İlim, irade ve yaratma sıfatlarıya
b. Kıdem ve bekâ sıfatlarıyla
c. Vahdeniyet (Şeriki olmamak) sıfatıyla
d. Semi’(işitme), basar (görme) ve kelam sıfatlarıyla
e. Hayat sıfatıyla


a şıkkı


“…O’nun katında her şey bir ölçü iledir” (Ra’d 13/8). “…Her şeyi yaratıp
bir ölçüye göre düzenleyen Allah yüceler yücesidir. (Furkân 25/2)

Yukarıdaki ayetlerden hareketle aşağıdaki sonuçlardan hangisine
ulaşılamaz?

a. Her şey Allah tarafından yaratılmıştır.
b. Her şeyin yaratılmasında bir düzen vardır.
c. Allah her şeyi bir ölçüye göre yaratmıştır.
d. Evren gelişigüzel yaratılmıştır.
e. Evren’deki düzen Allah’ın varlığının işaretidir.


d şıkkı



Binayısağlam inşa ederseniz deprem olunca yıkılmaz, bu Allah’ın
kaderidir. Binayısağlam inşa etmezseniz deprem olunca yıkılır; bu da
Allah’ın kaderidir.

Buna göre aşağıdaki sonuçlardan hangisi çıkarılamaz.

a. Bir işiçin önce üzerimize düşenleri yapmalısonra Allah’a
bırakmalıyız.
b. Evden çıkmadan önce kapıyıpencereyi kilitlemeli sonra Allah’a havale
etmeliyiz.
c. Hastalıktan kurtulmak için gerekli tedbirleri almaksızın Allah’tan şifa
dilemeliyiz.
d. Sınavda başarılıolmak için önce çalışmalısonra Allah’a dua etmeliyiz.
e. Kazalardan korunmak için önce trafik kurallarına uymalısonra dua
etmeliyiz.


c şıkkı


Özgürlük ve sorumluluk ilişkisi ile ilgili aşağıdaki verilen ifadelerden
hangisiyanlıştır?

a. İnsan özgürlüğü oranında yaptıklarından sorumludur.
b. Herkes yaptığıdavranışların karşılığınıgörecektir.
c. Allah kimseye gücünün üstünde bir sorumluluk yüklememiştir.
d. İnsanın sınırsız özgürlüğü ve sınırsız sorumluluğu vardır.
e. Özgür olmak başıboşve sorumsuz olmayıgerektirmez.


d şıkkı


“İnsan Allah’ın iradesi karşısında rüzgârın önündeki bir yaprak gibidir.
Rüzgâr nereye sevk ederse yaprak oraya uçar.”

Yukarıdaki “beşeri iradeyi” inkâr eden görüşaşağıdaki mezheplerden
hangisinin kader ve kazâ inancıile örtüşür?

a. Mu’tezile
b. Cebriyye
c. Eş’ariyye
d. Mâ’turîdîyye
e. Şia

b şıkkı


Aşağıdaki eylemlerden hangisi inanmanın davranışa yansıyan
sonuçlarından biridir?

a. Namaz kılmak
b. İçki içmek
c. Yalan söylemek
d. Yardımdan kaçınmak
e. Kavga etmek

a


Sünni âlimlere göre inancın temel rüknü aşağıdakilerden hangisidir?
a. Dil ile ikrar
b. Organlarla amel
c. Kalb ile tasdik
d. Dil ile ikrar, kalb ile tasdik ve organlarla amel
e. Akılla düşünmek


d


Âhiret ameliyle dünya menfaati gözetmeye ne ad verilir?
a. İhsân
b. Riyâ
c. Takva
d. Günah
e. Şirk

b


Aşağıdakilerden hangisi bir müslümanıtekfir etmek için yeterli bir
nedendir?
a. Oruç tutmamak
b. İçki içmek
c. Namaz kılmamak
d. Ölçü ve tartıda haksızlık yapmak
e. Allah’ıinkâr etmek

e


MUCİZE İLE İLGİLİ İFADELERDEN HANGİSİ YALNIŞTIR?
A-Mucize peygamberlik iddasında bulunan insanların elinde gerçekleşir
B-Mucizeleri Allah yaratır
c-Peygamberler istedikleri zaman mucize gerçekleştirebilirler



Sünni âlimlere göre inancın temel rüknü aşağıdakilerden hangisidir?
a. Dil ile ikrar
b. Organlarla amel
c. Kalb ile tasdik
d. Dil ile ikrar, kalb ile tasdik ve organlarla amel
e. Akılla düşünmek


kalp ile tasdik


Arap dilinde şart ve meşrut ayrılığıaşağıdakilerden hangisine delil getirir?
a. Davranışın inançtan parça olduğuna
b. Sadece davranışa
c. Sadece inanca
d. Davranışın inançtan ayrıolduğuna
e. İnanç ve davranışın birbiriyle ilgisinin bulunmadığına


davranışın inançtan ayrı olduğuna


Davranışın imanın bir parçasıolmamasıhangi anlama gelmez?
a. Aralarında fark olduğuna
b. Birbirleriyle ilişkilerinin bulunduğuna
c. Birinin diğerini beslediğine
d. Günah işleyen müminlerin de inançlıolduğuna
e. İyi davranışlar sergilemenin gereksizliğine


e


Aşağıdakilerden hangisi inkârın psikolojik nedenlerinden biri değildir?
a. Arzuların peşinden gitmek
b. Büyüklenmek
c. Kıskançlık
d. Aşırıdünya sevgisi
e. Baskıgrupları


e baskı grupları


Aşağıdakilerden hangisi çağdaşinkârcıakımlardan biri değildir?.
a. Materyalizm
b. Pozitivizm
c. Postmodernizm
d. Darvinizm
e. Freudizm


postmodernizm
Alıntı ile Cevapla
Alt 05 Mayıs 2013, 21:27   Mesaj No:3
Medineweb Emekdarı
Medineweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medineweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13301
Üyelik T.: 04 Şubat 2011
Arkadaşları:6
Cinsiyet:erkek
Yaş:31
Mesaj: 5.129
Konular: 933
Beğenildi:278
Beğendi:0
Takdirleri:61
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: İslam İnanç Esasları soru-cevap


e



c



b



e



e



a



b




a




d




e


freud neyi ön plana çıkarır

cinsellik
materyalizm
çalışkanlık...

cinsellik

cinsellik


Allah Teala,imanve inkar veya iatat ve isyan alternatiflerinden birini seçtikten sonra insanları istikametlere sevk eder,insiyatifi insanların elinden alır,zihinlerini yönlendirir ve b.r tabiatın oluşmasını sağlar.Buna kuranda ....... adı verilir

boluğa hangisi gelmelidir?
a-tekvin
b-tab'ul-kulub
c- irade

b


deney ve gözlemi ön planda tutan akım

****ryalizm
darvinizm
pozitivizim

pozitivizim



Bilim varlığa “nasıl?” sorusunu, din ise varlığa hangi soruyu sorar

neden
niçin
nasıl..


niçin








a
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Kasım 2018, 17:25   Mesaj No:4
Medineweb EDİTÖRÜ
Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: nurşen35 isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:58
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 8.710
Konular: 881
Beğenildi:2992
Beğendi:2317
Takdirleri:3242
Takdir Et:
Standart

Sümeyye.1 beğendi.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Forum Ana Kategori Başlıkları

Cevaplar Son Mesajlar
İslam Ahlak Esasları Soru Cevap Medineweb İslam Ahlak Esasları* 7 17 Temmuz 2018 10:29
İslam İnanç Esasları 2015 Güz Dönemi Sınavı nurşen35 İslâm İnanc Esasları(1.Sınıf) 7 07 Ocak 2016 23:38
İslam İnanç Esasları 2014 Güz Dönemi Ara Sınavı nurşen35 İslâm İnanc Esasları(1.Sınıf) 0 29 Eylül 2015 23:49
İslam İnanç Esasları Ders Videoları nurşen35 İslâm İnanc Esasları(1.Sınıf) 2 22 Ağustos 2015 02:46
İslam İbadet Esasları Soru Cevap Medineweb İslam İbadet Esasları* 0 23 Mayıs 2013 22:54

Yeni Sayfa 1

www.medineweb.net Ana Sayfa

Tefekküre Davet Köşesi

Medineweb Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın

facebookacebook   twitter Twitter   InstagramInstagram

Medineweb Alemdarhost sunucularında barındırılmaktadır.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284