Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Genel Konular > İslami Haberler

Konu Kimliği: Konu Sahibi ahmetmeydani,Açılış Tarihi:  11 Nisan 2013 (20:48), Konuya Son Cevap : 11 Nisan 2013 (20:48). Konuya 0 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 11 Nisan 2013, 20:48   Mesaj No:1
Avatar Otomotik
Durumu:ahmetmeydani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27144
Üyelik T.: 08 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Diyarbakır Ama Adana'dayım
Yaş:63
Mesaj: 255
Konular: 45
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart `Provoke edici söylem ve davranışlardan vazgeçin`

`Provoke edici söylem ve davranışlardan vazgeçin`




Diyarbakır`da son günlerde yaşanan provokasyonlara dikkat çeken Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, saldırganlara, provoke edici söylem ve davranışların vazgeçmeleri uyarısında bulundu.


BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, Dicle Üniversitesi`nde PKK/BDP`li öğrencilerin Bilge Gençlik Kulübü üyelerine yaptığı saldırılar nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Halka, duyarlı STK yöneticileri ve basına hitap edilen açıklamada, üç gün önce Dicle Üniversitesinde Bilge Gençlik Kulübü üyesi gençlerin Peygamber Efendimizin mübarek viladetlerinin yıldönümü vesilesiyle üniversite konferans salonunda bir program yapmak için tatlı bir koşuşturma içerisindeyken, astıkları afişlerin yırtıldığı ve tehdit edildikleri hatırlatılarak, "Şeytani bir kibir ve kendilerini tüm mercilerin üstünde gören bir tutumla mütedeyyin gençlere taş, sopa ve satırlarla saldırmış ve bazılarını yaralamışlardır. Buradan bu kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Bu gençler de tamamen nefs-i müdafaa haklarını kullanarak yine onlardan ele geçirdikleri malzemelerle karşılık vermişlerdir. Görgü tanıkları, kamera kayıtları tüm bunları doğrularken yalan dolanları dünyaca meşhur malum cenahın basını olayı o kadar ustalıkla işlemiştir ki, insafları kurusun demekten kendimizi alıkoyamıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Bu provakasyonun hemen ertesi günü sözkonusu Kutlu doğum etkinliğinin yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleştiğine değinilen açıklamada, "Geçmiş birikimlerden ve insaftan yoksun, kendileri sıkıntının hiç bir şekline maruz kalmamış kimi BDP milletvekilleri etraflarına topladıkları kimi gençleri provake etmeye çalışmış, buna rağmen Bilge Gençlik Kulübü üyelerinin sağduyulu yaklaşımları neticesinde emellerine ulaşamamışlardır" denildi.

Dün (10 Nisan Çarşamba) günü kinleri neredeyse ağızlarından dolup taşan bir takım çetelerin sözde milletvekilleri ve basınlarının da kışkırtmasıyla mütedeyyin gençlere saldırdığı ve canlarına kastederek hançer sapladıklarına dikkat çekilerek, "Halkımızla paylaşmak üzere kaleme aldığımız bu çalışmamız henüz tamamlanmadan bile özellikle BDP milletvekilleri kanadından tehditvari, provake edici `BDP ve DTK olarak bu gençlerin yanındayız` şeklindeki açıklama ve karalamalar gelmeye devam etmektedir" hatırlatmasında bulunuldu.

Açıklamanın devamında halka seslenilerek, "İslam`ın Peygamberine dil uzatan, O`nun şanının yüceltilmesine engel olmaya çalışan, bunu daha evvel gizli saklı yaparken bugün alenen yapan, bu halkın çocuklarını birbirine kırdırtmak ve dünyevi menfaatler elde etmek için onların kanları üzerinden hesaplar yapan, akıl ve vicdandan yoksun, geçmişin acı tecrübelerinden hiç bir şekilde nasibini almamış bu cenahın bu küstahlıklarını ve gerçek yüzlerini sizlerin vicdanınıza sunuyoruz" denildi.

Provake edici söylem ve davranışlarınızdan biran önce vazgeçin
Saldırgan cenahada seslenilen açıklamanın devamında, "Anlaşılan o ki önderliğinizin sözde barış sürecini adetiniz olduğu üzere sabote etmeye ve bunu mütedeyyin insanlara maletme gayret ve çabasındasınız. Bugüne kadar ki yaklaşımımız ve tavrımız incelendiğinde bu süreci eksik ve yanlı bulduğumuz halde desteklediğimizi zaten göreceksiniz. Bunun aksini iddia etmek büyük bir basitlik olacaktır" uyarısı yapıldı.

Açıklamanın sonunda, Peygamber Sevdalılarına düşmanlık ettiklerine işaret edilerek, "Peygamber Sevdalılarına düşmanlıktan kimse hayır görmemiştir, sizler de hiç bir fayda görmezsiniz. Sözde itidal çağrılarınızla birlikte altan alta provake edici söylem ve davranışlarınızdan biran önce vazgeçmeli ve unutmamalısınız ki; Yüce Rabbimiz tüm kullarına şah damarlarından daha yakın ve kalplerin gizlediklerine de sakladıklarına da en vakıf olandır. Hem dünya da hem de ahirette rüsvay olmamak için bu halka daha fazla acı yaşatmayın" uyarısı ile açıklamaya son verildi. (Veysi Demir - İLKHA)
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi ahmetmeydani 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Bolivya ABD’nin Yardım Kuruluşuna Kapı Gösterdi! Bilgi Dağarcığı ahmetmeydani 0 1322 02 Mayıs 2013 11:14
Ağrı`daki kutlamada Hizbullah hedef alındı Bilgi Dağarcığı ahmetmeydani 0 1655 02 Mayıs 2013 11:01
Myanmar`da İki camiye saldırı İslami Haberler ahmetmeydani 0 1472 02 Mayıs 2013 10:58
Varsın Muhammedi Sevdayı Yazmasınlar Serbest Kürsü Allahın kulu_ 1 1698 02 Mayıs 2013 10:52
Myanmar kutlu doğum İslami Haberler Allahın kulu_ 28 10131 30 Nisan 2013 11:31

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
İSLAMDA HOŞ VE HOR GÖRÜ..ıslah edici ve zalimler. bilinmez Adap-Edep-Ahlak 2 30 Ocak 2023 17:42
İnsan ve Ayırt Edici Özelliği Mihrinaz Hafta'nın Konusu 5 06 Aralık 2021 08:10
Son Dakika Abd'den S-400 Füzelerinden Vazgeçin.. nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 28 Ağustos 2018 15:58
Trump’tan Yeni Tahrik Edici Kudüs Açıklaması nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 12 Mayıs 2018 19:07
Her Sarhoş Edici Haramdır Verda_Naz Hadis-i Şerif 0 26 Kasım 2008 01:47

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.