Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Genel Konular > İslami Haberler

Konu Kimliği: Konu Sahibi NİSAREYYAN,Açılış Tarihi:  05 Nisan 2014 (02:32), Konuya Son Cevap : 14Haziran 2019 (00:25). Konuya 39 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı9Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 09 Nisan 2014, 20:19   Mesaj No:21
Medineweb Aktif Üyesi
hiranur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:hiranur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27674
Üyelik T.: 25 Nisan 2013
Arkadaşları:2
Cinsiyet:bayan
Yaş:37
Mesaj: 156
Konular: 6
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

Alıntı:
umut628 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hadi pensilvanya beddua et
Beddua etki bitsin bu zulüm
Hiddetinden oturduğun koltuk sallansın
Birkezde zalime kalsın o avucun
Hep mi müslümana garezin kinin
Sen aceba nesisin abd’nin
İdama giderken 529 kardeşin
Kesiliverdi beddua da çıkan sesin
Mektuplar yazmışsın cihanı aleme
Okullarım kapanıyor yardım edin diye
Bir kezde kalemini oynatsaydın mursiye
Olmaz değil mi? ayıp olur israile
Elvandan ,gezisine mesaj yazarsın
Mısıra pensilvanyadan şaşı bakarsın
Birgün seninde bozulur rahatın
Kalmaz ne efendiliğin ne hocalığın
UMUT628


[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allah razı olsun
__________________
Müslüman olmak bütün otoriteleri reddedip sadece Allah'ın otoritesini kabul etmektir..
Alıntı ile Cevapla
Alt 09 Nisan 2014, 22:51   Mesaj No:22
Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Cinsiyet:
Memleket:karaman
Mesaj: 812
Konular: 38
Beğenildi:236
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

Duy sesimizi Mısırın zalim sultanları,
Hepimiz İHVANIZ gücünüz yetiyorsa buyrun biz de burdayız.
Bir müslümanı yok ettik diye sevinirken,
Binlercemizin kardeş olduğunu unuttunuz.
Biz birbirimize gönül bağıyla bağlıyız.
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz içiniz.
Bir kanadımız şehit olup Hakka kanat açarken,
Binlercemiz şehit adaylığı için sıraya geçeriz.
Siz hayata yaşamak için sarılırken,
Biz şehadete ölmek için sarılırız.
Allahım gücümüz kardeşlerimizi kurtarmaya yetmiyor.
Allahım kardeşlerimiz sırf müslüman diye idama mahkum edilirken güçsüzlüğümüzü sana arz ediyoruz.
Allahım çaresizliğimizi sana arz ediyoruz.
Allahım hükmün buysa razı olduğumuzu bildiğini, bilmeyenlere ilan ediyoruz.
Allahım kardeşlerimize yardım et.
Allahım zalimin elini tut, aklını al, zulümlerine izin verme.
Allahım... Ne olur... Zalimlerin ellerini çek üstümüzden.
Sen bizim Mevlamızsın. Kafirler güruhuna karşı bizlere yardım et.
Amin...
Alıntı ile Cevapla
Alt 10 Nisan 2014, 00:35   Mesaj No:23
Medineweb Sadık Üyesi
NİSAREYYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:NİSAREYYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22593
Üyelik T.: 07 Aralık 2012
Arkadaşları:26
Cinsiyet:
Memleket:İstanbul
Mesaj: 579
Konular: 29
Beğenildi:15
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

AK Parti, CHP, MHP ve BDP imzaladı
TBMM Genel Kurulu'nda, Mısır'da 528 kişi hakkında idam kararı verilmesine ilişkin ortak deklarasyon okundu. AK Parti, CHP, MHP ve BDP'nin imza koyduğu deklarasyonda,

"Mısır'ın demokratik mücadelesine, umutlarına, hayallerine, istikbaline gölge düşürecek, insanlık tarihine kara bir leke olarak kazınacak olan bu idam kararlarının uygulanmaması, TBMM'de tecelli eden millet iradesinin ortak arzusudur" ifadesine yer verildi.





Bir işe yarar mı bilinmez ama
Bizim susmamamız sanki az biraz işe yarıyor hamdolsun
__________________
Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl!
Alıntı ile Cevapla
Alt 12 Nisan 2014, 09:47   Mesaj No:24
Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:36
Cinsiyet:
Mesaj: 3.299
Konular: 784
Beğenildi:131
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

Görmez'den Ezher'e idamları durdurun mektubu


Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den Ezher Şeyhi’ne mektup…


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, son günlerde Mısır’da tartışma konusu haline gelen idam kararlarına ilişkin Ezher Şeyhi Prof. Dr. Ahmet Al-Tayyip’e hitaben bir mektup kaleme aldı. Avrasya İslam Şurası Başkanı sıfatıyla Ezher Şeyhi Al-Tayyip’e çağrıda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Avrasya İslam Şurasına üye ülke ve topluluklar adına alınan idam cezalarının kaldırılmasını istedi.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, mektubunda şu ifadelere yer verdi;

Sayın Prof. Dr. Ahmad Al-Tayyib
El Ezher Şeyhi

Allah’ın Selamı, Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun.

Hamd, rahmeti gazabını geçen ve rahmetiyle her şeyi kuşatmış olan âlemlerin Rabbine olsun. Salât ve selam, âlemlere rahmet olarak gönderilen, sâdıku’l-emîn, Peygamber Efendimiz Muhammed b. Abdullah’ın üzerine olsun. Cenâb-ı Hakkın rıza ve mağfireti de kendi aralarında ve birbirlerine merhametle davranan, iyiliği emredip kötülüklerden alıkoyan, insanlara karşı hem öfkelerini yutan hem af ve bağışlama yolun tutan onun aziz ashabının üzerine olsun. Allah ihsân ile muamele edenleri sever.

Şahsım ve Avrasya ülkelerinde yaşayan Müslümanları temsil eden 50 dinî kurum başkanı adına sizlere hitap etmekten onur duymaktayım.

Bu onur sizin şahsınızda, meşhur ve görkemli El-Ezher Üniversitesine hitap etmiş olmaktan kaynaklanmaktadır. Bizler El-Ezher’in, her zaman İslâm tarihindeki ününü, hakka giden yolda üstlendiği soylu vazifesini, bin yılı aşkın bir sürede İslâm ve Müslümanların bayraktarlığını, ilim ve irfan ehline olan himayesini ve her şeyden önce zulme ve zalime karşı olan dik duruşunu bilmekteyiz. Ezher denildiğinde, akla gelen en önemli şey, onun yeryüzünde Arapları ve Müslümanları ilmin ve bilginin nuru ile aydınlatan bir ışık kaynağı oluşudur. Ezher tarih boyunca, İlme, bilgiye ve fetvaya ihtiyaç duyanların müracaat ettikleri ilk merci, mazlumların hâmisi ve yardımcısı olmuştur.

Sayın El-Ezher Şeyhi,

Bizler İslâm ümmetinin önemli bir parçasıyız. Müslümanların sevinçlerine seviniriz, Üzüntülerine hep birlikte üzülürüz. Dost ve kardeş Mısır Arap Cumhuriyetinde bulunan yerel bir mahkemenin 528 vatandaşı hakkında 24 Martta idam cezası vermesi bizleri ve halklarımızı derinden üzmüştür. Sizlerden ve El-Ezher Üniversitesinin âlimlerinden, Mısırlı kardeşlerimiz arasında birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesinde, adalet ve şefkat duygusuyla her türlü vazifeyi ifa edeceğinize olan umudumuzu ifade etmek isteriz. Özellikle İslâm âleminin maruz kaldığı musibetlerin yaşandığı ve dış güçlerin var gücüyle müdahalelerini arttırdığı, ümmetin fertlerinin görüş ayrılıklarına düşerek dağıldığı bir dönemde, zat-ı âliniz ve Ezher âlimlerinin üstlenecekleri bu yüce vazifenin önemi izahtan varestedir. Yüce Rabbimizin Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de “Müminlerden iki taife birbiri ile savaşa tutuşmaya kalktıklarında sulh ile onların arasını bulun..” (Hucurât, 49/9) ve “Aranızdaki ihtilâfları sulh ile gideriniz!” (Enfâl, 8/1) buyurduğu ve Resul-ü Ekrem efendimizin “Müslüman Müslüman’ın kardeşidir, asla ona zulmetmez, asla onu yüzüstü bırakmaz.” diye ifade buyurduğu Hadis-i Şerifleri malumu âlileridir.

Sayın El-Ezher Şeyhi,

Mısır halkı arasında kardeşliğin pekiştirilmesinde ve adaletin gerçekleştirilmesinde gereken çabayı göstereceğinizden eminiz. Bütün dünya, Mısır’daki hâdiselerin siyasi bir fitne olduğunun şahididir. Bugün en büyük görev Müslümanların ve Mısırlıların kanlarının daha fazla akmasına mani olmaktır. Müslümanlar olarak bizler, diğer insanlardan öncelikli olarak kendi aramızda birbirimize merhametle davranmak ve birbirimize karşı daha fazla müsamaha göstermek ile emrolunmaktayız. Mısır’da Müslümanlara, birbirlerine karşı merhamet ve müsamaha ile muamele etmeleri için çağrıda bulunması gerekenlerin en başında zat-ı âlileriniz ve çok değerli âlimleri ile Ezher Kurumu gelmektedir. Adalet, insaf ve müsamahayı en güzel şekilde göstererek ve uygulayarak İslâm’ın, Müslümanların ve Mısırlıların saygınlığını ve itibarını korumada ve sahip olduğunuz ahlâkî ve ilmî konumunuzla bu zalimce hükmün uygulanmasını engellemede tüm ümitler sizlere bağlanmış bulunmaktadır. Ümit etmekteyiz ki, hiçbir Müslüman kendi dininin saygınlığını ve itibarını kendi elleriyle ayaklar altına alacak bir hataya düşmesin ve o yüce dinin ahkâmının âleme sunduğu adaletten insanları nefret ettirecek bir neticeye sebebiyet vermesin. Bu nedenle Müslümanların ve Mısırlı kardeşlerimizin şan ve şerefini kurtarmak, acımasızca alınan bu kararın geçersiz kılınmasını sağlamak sizlerle birlikte El-Ezher âlimlerine düşmektedir.

Avrasya ülkelerinde bulunan tüm dinî kurumlar olarak bizler, sizleri, güçsüzlerin ve günahsızların uğradığı bu zulmün sonlandırılması, varsa hata yapanların affedilmesi ve Mısırlıların karşılıklı anlaşarak birlik ve beraberliklerinin sağlanması konularında ayrıca aziz Mısır halkının kendi benimsedikleri anayasanın, Mısır’da hâkim kılınması hususunda desteklemekte oluğumuzu bildiririz. Yüce Allah’ın, büyük dedeniz Hz. Ali b. Ebî Tâlib’in oğlu Hz. Hasan’ın (r.a.) eliyle, geçmişte yaşanmış olan o elim savaşın ardından Müslümanlar arasındaki sulhu ve birliği nasıl sağladığını sizlere tekrar hatırlatmak isteriz. Avrasya coğrafyasındaki Müslümanlar olarak bizler, Aziz ve Hakîm olan Yüce Allah’ın, bugün de Mısırlıların birliğinin Zat-ı Âliniz ve Ezher âlimlerinin eliyle sağlamasını niyaz ediyoruz. Bu hayırlı hizmetiniz ile Ezher Şeyhliğini yaptığınız şu dönem bütün Mısırlıların, Arapların ve Müslümanların ileride sizlerin adaleti sağladığınız, zulme ve düşmanlığa mani olduğunuz, İslâm’ın en güzel suretini dünyaya gösterdiğiniz ve en karanlık günlerde Mısırlı gruplar arasında barışı sağladığınız bir dönem olarak hatırlanmasını tüm samimiyetimizle arzu etmekteyiz.

Sayın El-Ezher Şeyhi,

Muhakkak ki Zat-ı Âlinizin, bu toplu idam kararları ile ilgili dünya çapında gösterilen tepkileri takip etme fırsatınız olmuştur. Birleşmiş Milletler kaynakları tarafından “Mısır Mahkemesinin 528 zanlı ile ilgili verdiği idam kararlarının uluslararası insan hakları ihlali” olduğu ifade edilmiştir. Ayrıca “idam kararlarının verilebilmesinin ancak en üst düzey adil yargılama gereksinimleri uygulandıktan ve en doğru kriterler göz önünde bulundurulduktan sonra mümkün olabileceği; ayrıca 528 kişinin yargılanmasının iki gün içerisinde tamamlanmasının, en basit adil yargılama yollarının dahi tamamlanmadığını ve süreçte olması gereken adil yargılama kriterlerinin tam olarak uygulanmadığını göstermekte olduğu” ifade edilmiştir. Özellikle uluslararası af örgütleri de bu kararın kardeş Mısır’da tecelli eden adaletsizliğin en vahim boyutlarını yansıttığını belirtmiştir. Bu açıklamaların yanı sıra dünyadaki siyasi liderler de bu kararlara şiddetli eleştiriler yönelterek Mısır gibi bir ülkeden böyle kararların çıkmasının konunun ne kadar tehlikeli ve ciddi boyutlara vardığının bir göstergesi olduğunu ifade etmişlerdir. Şu an yaşananlar dünya çapında Mısırlıların, Arapların ve Müslümanların saygınlığına büyük zararlar verecektir. Zat-ı âlilerinizin önünde bir fırsat ve Yüce Mevla önünde de bir sorumluluk bulunmaktadır. Ülkenizin ve kardeş Mısır halkının maruz kaldığı bu zulüm daha büyük boyutlara varmadan gereken çabayı göstererek Adalet ve insaf sınırlarını aşmış olan her karara dur demek için, tüm dünya ülkeleri arasında ülkenizin ve necip halkınızın başının her daim dik kalması için, ilmin ve Ezher’in üzerinize yüklediği kutsal vazifeyi tereddütsüz ifa edeceğinize olan inancımızı ifade eder, Cenâb-ı Haktan bu sorumluluğunuzu hakkıyla yerine getirmenizde sizi muvaffak kılmasını niyaz ederiz.

Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.


alıntıdır

Risale Haber-Haber Merkezi
Alıntı ile Cevapla
Alt 12 Nisan 2014, 09:51   Mesaj No:25
Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:36
Cinsiyet:
Mesaj: 3.299
Konular: 784
Beğenildi:131
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

Mısır'da, 529 yetmedi, 670 idam daha yolda


Uydurma suçlarla 529 idam kararı alan darbeci hakimler, 670 kişi için de hazırlığa başladı.
Dünya, Mısır'da verilen 529 idam kararının şokunu üzerinden atamadan 670 kişinin daha sırada beklediği ortaya çıktı. Aralarında Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin de bulunduğu darbe karşıtı 670 kişi “şiddete teşvik ve karakollara saldırı” iddiasıyla yargılanıyor. Davanın hakimi; 1 polisin öldürüldüğü olaylar sebebiyle 529 kişiye idam cezasını veren, Said Yusuf Sabri. Minya Ceza Mahkemesi'nin 529 kişiye jet kararıyla idam cezası vermesinin ardından, 670 kişinin de aynı cezaya çarptırılabileceği belirtiliyor.

İdam kararlarının uluslararası hukuka aykırı olduğunu belirten Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Komisyonu, yargılanmayı bekleyen İhvan üyelerinin akıbeti hakkında?endişe duyduklarını açıkladı. Sanıklarla ilgili karar, 28 Nisan'da görülecek duruşmada verilecek. Cezaevlerinde tutulanların arasında 14 yaşında lise öğrencileri de var, 90 yaşında dedeler de. Yargılananların bazıları kadın?ancak idam cezası verilenler arasında kadın tutuklu bulunmuyor. İdam mahkûmlarından dördü ise hayatını kaybetti.
Öte yandan Mısır'ın demokratik yollarla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, geçtiğimiz yıl, 3 Temmuz'da darbenin ardından tutuklanmıştı. “Casusluk” olmak üzere dört farklı suçtan yargılanan Mursi için de ölüm cezası istenmişti.



ZULME RAĞMEN TEBESSÜM

Mısır'da, 3 Temmuz'daki darbenin ardından zulüm zirveye çıktı. General Sisi'nin cesaret verdiği polisler, üniversiteleri basıp insan avı başlattı. Her sabah 7'de gösteri yapan 'Sabah 7 Hareketi'ne mensup 14 genç kız da 'örgüt üyeliğinden' 11'er yıl hapse çarptırıldı.


alıntıdır

Türkiye Gazetesi
Alıntı ile Cevapla
Alt 13 Nisan 2014, 02:55   Mesaj No:26
Medineweb Sadık Üyesi
NİSAREYYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:NİSAREYYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22593
Üyelik T.: 07 Aralık 2012
Arkadaşları:26
Cinsiyet:
Memleket:İstanbul
Mesaj: 579
Konular: 29
Beğenildi:15
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

__________________
Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl!
Alıntı ile Cevapla
Alt 13 Nisan 2014, 11:34   Mesaj No:27
Medineweb Sadık Üyesi
gün ışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:gün ışığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 20319
Üyelik T.: 18 Eylül 2012
Arkadaşları:22
Cinsiyet:Byn
Yaş:35
Mesaj: 603
Konular: 44
Beğenildi:172
Beğendi:199
Takdirleri:1717
Takdir Et:
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

amin...
__________________
💛💙
Alıntı ile Cevapla
Alt 15 Nisan 2014, 00:44   Mesaj No:28
Medineweb Sadık Üyesi
NİSAREYYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:NİSAREYYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22593
Üyelik T.: 07 Aralık 2012
Arkadaşları:26
Cinsiyet:
Memleket:İstanbul
Mesaj: 579
Konular: 29
Beğenildi:15
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

youtube açmak için
DNS DEĞİŞTİRME

Bunun için Başlat>Ayarlar>Denetim Masası kısmına girin ve Ağ Ayarları bölümünden Yerel Ağ Bağlantısı Durumu penceresini açın.
Ardından Özellikler butonuna tıklayın ve Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) seçeneğine çift tıklayın.
Ardından Genel sekmesi altında 'Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan' bölümünü aktive edin.

Son olarak Tercih edilen DNS sunucusu kısmına 8.8.4.4, Diğer DNS Sunucusu bölümüne de 8.8.8.8 yazın ve Tamam'a tıklayın.

Aynı kısımlara sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazarak da bu ayarı değiştirmeniz mümkün.
__________________
Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl!
Alıntı ile Cevapla
Alt 15 Nisan 2014, 01:40   Mesaj No:29
Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4414
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

Biraz önce aldığım duyuma göre, Mısır'daki idam kararları durdurulmuş , idam kararlarına Mısır müftülüğünden onay çıkmamış. İnşallah doğru bir haberdir. Bu zulüm bitsin artık.
Alıntı ile Cevapla
Alt 15 Nisan 2014, 01:53   Mesaj No:30
Medineweb Sadık Üyesi
NİSAREYYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:NİSAREYYAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22593
Üyelik T.: 07 Aralık 2012
Arkadaşları:26
Cinsiyet:
Memleket:İstanbul
Mesaj: 579
Konular: 29
Beğenildi:15
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Mısırda ihvana idam kararı!

Birtakım sosyal medya hesaplarında "529 idam kararının iptal edildiği" ile ilgili asılsız iddialar dolaşmaktadır. Ümidimiz ve tüm dualarımız bu yönde olsa da, resmi kaynaklardan bu doğrultuda bir bilgi elimize geçmemiştir.
Ertelenen dava haberi doğrudur. Yalnız, savunma heyetinin sunduğu "redd-i hakim" talebinin görüşüldüğü duruşma, 12 Mayıs'a ertelenmiştir.
Şimdilik "müjde" olarak değerlendirebileceğimiz bir habere ulaşamamış olsak da, tepkimizi tüm platformlarda sürdürerek, kardeşlerimizin öldürülmesinin karşısında olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz.


facebook 529 sayfasından
alıntıdır
__________________
Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Rahman Nizami idam edildi KardelenGül Serbest Kürsü 3 12 Mayıs 2016 01:40
Mursi’ye verilen idam kararı.. Mihrinaz Muhtelif Konular 1 19 Mayıs 2015 15:19
529 idam yahyadogan Duyurular/Öneriler/Şikayetler 6 02 Mayıs 2014 20:51
Idam cezası geri getirilsinmi ? Esma_Nur Anket'ler-Röportaj'lar 10 10 Nisan 2014 19:21
Mısırda olan arkadaşlara çağrı.. bilinmez İslami Haberler 8 06 Temmuz 2013 00:38

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.