Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Genel Konular > İslami Haberler

Konu Kimliği: Konu Sahibi Filistin,Açılış Tarihi:  08 Mayıs 2018 (03:14), Konuya Son Cevap : 08 Mayıs 2018 (03:31). Konuya 4 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı2Kez Beğenildi
  • 2 Beğenilen Filistin
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 08 Mayıs 2018, 03:14   Mesaj No:1
Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Şeytan Yahudileri Keyifle İzliyor

Şeytan Yahudileri Keyifle İzliyor

DÜNYA HAKİMİYETİ İÇİN BÜTÜN DÜNYA YAHUDİLERİNE VERİLEN TALİMAT

1-Radyo,televizyon,gazete,sinema,mecmua ve kitaplar üzerindeki kontrolünüzü arttırınız.
2-Hukuk,tıp,kimya ve buna benzer bütün tahsillerden Yahudi olmayanları özellikle müslümanları uzak tutunuz.Bilhassa yahudileri bu şubelerde okumaya teşvik ediniz.
3-Gayri yahudilerin mektep ve kolejlerini ihtilal merkezi haline getiriniz.
4-Yahudi olmayan milletlerin peygamberlerini gülünç şekle sokup onları rezil edecek mevzuları icat edip,yahudi olmayanlar arasında tefrka ve nifak çıkarınız.
5-Yahudi olmayanların dini müesseselerini zayıflatıp bizlere karşı da kardeşlik hislerini telkin ediniz.
6-Bizden olmayanların kadın ve çocuklarının ahlakını ifsat ediniz.
7-Değişik insanlar arasında nifak ve mücadele tohumları ekiniz.Irkları birbirine düşman kılınız.
8-Politikacıları satın alıp,hükümetleri çürütünüz.
9-Memleketlere girme imkanını ve kanunlarını kolaylaştırınız.
10-Her vasıtaya müracaat ederek para üzerindeki hakimiyetinizi takviye ediniz.
11-Türlü hile ve desiseler kullanarak işçileri elde tutunuz.Mitingler tertip ediniz,grevler yaptırnız,bu mevzuda hiçbir fedakarlıktan çekinmeyiniz.

MASONLUK VE KOMİNİSTLİĞİN ARKASINDAKİ YÜZ
Aydın tabaka arasında masonluğu,halk tabakası arasında koministliği yaymaya çalışan siyonistlerin dikkat çeken bir başka protokolleri de şöyledir:
1-Genç nesilleri değişik ahlaklarla ifsat ediniz.
2-Aile hayatını yıkmalı
3-İnsanları kötülükleriyle tahakküm altına almalı onlara şantaj yapmalı.
4-Sanat bahanesiyle edebiyatı mestehcen şehevi kalıba dökmeli.
5-Mukeddesata hürmeti tahrip etmeli.Hürmetle anılan insanlar hakkında rezilane vakalar uydurarak onların itibarlarını kırmalı.
6-Son derece lüks hayatı,baş döndürücü modaları,çılgınca olan israfı teşvik etmeli,basit şeylerden zevk alma özelliğini derece derece artadan kaldırmalı.
7-İnsanların dikkatlerini avam eğlenceler,oyunlar,haddi aşan spor eğlenceleriyle oyalamalı,bu gibi şeylerle halkı meşgul ederek düşünmekten alıkoymalı.
8-Uyuşturucu yaygınlaştırılıp vücutlar onun zehriyle tahrip edilmeli.
9-Hayat pahalılığı karşısında işçilerin menfaatine olmayacak şekilde meeşlerı artırılmalı
10-Milletler arasında ihtilaf,kin ve nefreti körükleyerek,silah miktarı artırılmalı.

İNGİLİZ MİSYONERİ ZEVİMER NE DİYOR?
”Bir bardak içki ve bir çıplak dansözün Muhammed’in dinine uyanlarda yapacağı tahribatı,bin tane top yapamaz.O halde Müslümanları içki ve şehvet bataklığında boğmaya çalışınız”
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Filistin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
zekiler buyurun :) Forum Oyunları gün ışığı 8 1430 14 Aralık 2018 22:44
Şeker tüketirseniz size süprizleri olacak"BUNAMAK... Sağlık / Beslenme Esma_Nur 6 1310 28 Ağustos 2018 21:19
Fındığın size ödülleri var Sağlık / Beslenme canergkts 4 2183 30 Temmuz 2018 21:39
Sigarayı bırakana ödüller zinciri Sağlık / Beslenme canergkts 2 1623 29 Temmuz 2018 13:16
1 ay da Karaciğerinizi Yenileyın Sağlık / Beslenme canergkts 2 1733 22 Temmuz 2018 20:38

Alt 08 Mayıs 2018, 03:16   Mesaj No:2
Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

MÜSLÜMAN KARDEŞİM

ÜÇ BEŞ DAKİKANI LÜTFEN BANA AYIRIRMISIN….ŞU SATIRLARI LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN OKU,İNSANLARI ALLAH C.C. NIN DİNİNDEN İMANINDAN,MUHAMMED (SAV)İN YOLUNDAN VE İNSANLIKTAN AYIRAN HANELERİ VE CEMİYETLERİ DAĞITAN KUMAR HAKKINDA BİRAZ HASBIHAL EDELİM.

BİZ MÜSLÜMANLARIN EN REZİL DÜŞMANLARI YAHUDİLERDİR.BAKINIZ YAHUDİLER yahmud İSİMLİ KUTSAL KİTABINDA BİZ MÜSLÜMANLAR İÇİN NE DİYİYORLAR.: NASIL İNSAN HAYVandAN ÜSTÜNSE YAHUDİLERDE MÜSLÜMANLARDAN ÜSTÜNDÜR .ŞİMDİ BÜTÜN KUMAR OYUNLARINI YAHUDİLERİN İCAD ETTİKLERİNİ HATIRLAYALIM.ACABA YAHUDİLERİN ÇEŞİTLİ KUMAR OYUNLARINI NİÇİN İCAT ETTİKLERİNİ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ.TÜM KUMAR OYUNLARINDAKİ SAYILAR İSLAM’IN MUKADDES SAYILARINA KARŞILIK OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.

GELİN TAVLA OYUNUNU ELE ALALIM : 15 PUL BİR TARAFTA 15 PUL DİĞER TARAFTA OLMAK ÜZERE 30 EDER 2 DE ZAR EŞİTTİR 32 EDER.BUDA İSLAM’IN FARZINA KARŞI DEĞİLMİDİR.SEN TAVLA OYNARKEN NAMAZIN,ABDESTİN İMANIN VE İSLAM’IN ŞARTLARI İLE OYNADIĞINI BİLİYOR MUSUN????? NİÇİN BU SAYI 31 VEYA 33 OLMAMIŞTIR. ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ ÇİFT SAYIDA ONUN İÇİN… EEEE O ZAMAN NİYE 40 YÂDA 50 OLMAMIŞ VEYA 32 YERİNE 22 OLMAZMIYDI YANİ BU BİR TESADÜF MÜDÜR ACABA BİRAZ DÜŞÜNELİM.

ŞEŞ, DÜŞEŞ VE ZAR OYUNU 2 KİŞİ İLE OYNANIR.6 PUL BİR TARAFTA 6 PUL DİĞER TARAFTA 12 YAPAR NAMAZIN FARZLARIDIR. ALÇAK YAHUDİ SENİ HEM NAMAZINDAN EDİYOR, HEMDE NAMAZIN FARZLARIYLA OYNATIYOR.

BİLİM KAĞIDI OYUNU: 52 KAĞITLA OYNANIR.2 DE JOKEY EDER 54 İSLAM’DA 54 FARZ VARDIR.EVET 52 + 52 :104 BU SAYI NEYE İŞARETTİR.ALLAH C.C.’NIN GÖNDERDİĞİ 104 KİTABA İŞARETTİR.NEDEN 102 YADA 105 OLMAMIŞTIR.İŞİN İÇİNDE ÇOK SİNSİ BİR KURNAZLIK OLDUĞU AÇIK AÇIK BELLİ DEĞİLMİDİR.NE OLUR BİRAZ DÜŞÜNÜN…..İSKAMBİL 28 KAĞITLA OYNANIR.BUDA KUR’AN-I KERİM DE İSMİ GEÇEN PEYGAMBERLERİN SAYISIDIR.SEN İSKAMBİL KAĞITLARI YERİNE ÖNÜNDEKİ MASAYA HZ. İSA’YI-HZ. MUSA’YI-HZ.İBRAHİMİ’İ VE EN ACISI KAİNATIN EFENDİSİ HZ. MUHAMMED MUSTAFA (SAV)İ VURDUĞUNU BİLİYOR MUSUN.ALÇAK YAHUDİ’NİN SANA NELER YAPTIĞININ FARKINDA MISIN.

TAVLADAKİ SAYILARI BİRAZ DÜŞÜNÜRSEN BAKIN NELER VAR…..

YEK : (1) ALLAH C.C.

DÜ : (2) TEYEMMÜM FARZI

SE : (3) GUSLÜN FARZI

CEHAR: (4) ABDESTİN FARZI

PENÇ : (5)İSLAM’IN FARZI

ŞEŞ : (6) İMANIN ŞARTLARI




BUNLARIN HANGİSİ TESADÜF KARDEŞİM. HEPSİDE SİNSİCE KORKUNÇ BİR TUZAK DEĞİLMİDİR. ŞİMDİ ANLADIN MI KARDEŞİM. YAHUDİLERİN MÜSLÜMANLARI NASIL SÜRÜKLEDİĞİNİ, NASIL İMANINDAN AYIRIP KENDİNE KÖLE YAPTIĞINI, O SENİN SAATLERCE KUMAR MASALARINDA OTURUP İMANINDAN SOYARKEN KENDİSİ MİLYARLIK TESİSLERİNDE SİLAH VE CEPHANE FABRİKALARI KURARAK DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLARA KAN KUSTURUYOR. TÖVBE EDİN CANIM KARDEŞLERİM.

BEN ALLAH C.C. ‘IN RIZASI İÇİN UYARIYORUM. TEVBE EDİN CANIM KARDEŞLERİM, YAHUDİ’NİN OYUNUNU HEP BİRLİKTE BOZALIM. YENİDEN İSLAM’A SARILALIM VE İNŞALLAH HALİS BİRER MÜSLÜMAN OLALIM.
Alıntı ile Cevapla
Alt 08 Mayıs 2018, 03:17   Mesaj No:3
Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Ne zaman Müslüman kanı dökülse, arkasında bir Yahudi parmağı arıyoruz. İsrail’in ve Yahudilerin Dünya siyasetinde etkili oldukları gerçeğini, inkar etmiyorum. Bu gücün niçin kırılamadığına kafa yormak zorunda olduğumuzu düşünüyorum.
Dünya’daki Müslüman nüfusunun, Yahudi nüfusunun yüz (100) katı olduğunu biliyor muydunuz? Sayıyı küçülterek anlatmak gerekirse, bir (1) Yahudi, 100 (yüz) Müslüman ile baş edebiliyor.
Bir boks maçı düşünün! Bir kişinin, yüz kişiyi kan revan içinde bıraktığı bir boks maçı. Aslında bugün Dünya’da yaşanan savaş, tıpkı bu boks maçına benziyor. Böylesi bir maçı, tek başına kazana kişinin oyunlarını fark edemeyen yüz kişi, birlik olamadığı sürece, bu kavgayı kazanmayacak.
Peki bu bir (1) kişi, 100 kişiyi nasıl yenebiliyor? Yahudi oyunu denilen kurnazlık, burada devreye giriyor işte. O yüz kişiyi birbirine düşüren Yahudi, kenarda oturup seyrediyor sadece. Nasıl olsa Müslümanlar birlik olmuyor. Mezhep, meşrep, millet, milliyet, tarikat, cemaat farklılıklarını öyle ustaca, öyle kurnazca kaşıyor ki, birbirleriye uğraşan Müslümanların enerjisi, kendi aralarında ki çekişmelerle tükeniyor. harcatıyor.
Bunu nasıl ustaca yaptıklarını anlamak istiyorsanız, öyle çok uzaklara gitmenize gerek yok. Sosyal paylaşım sitelerinde, Filistin’in bombalanmadığı dönemlerde, dindar grupların birbirleri aleyhine yazıp yayınladıklarına baksanız, durumun vahametini daha iyi görürsünüz.
Enerjisinin büyük bir kısmını, içindeki tefrikalara ayıran Müslümanlar, Gazze’de bombalanan çocukların görüntüsüyle kendisine geliyor. Ancak eyleme geçecek birikim ve hazırlık yapılmadığı için, kalan enerjisiyle, sadece slogan atabiliyor.
Bu oyunlar yeni tezgahlanmıyor İslam coğrafyasında. İstiklal Marşı Şairimizin o meşhur şiiri, bu oyunu gördüğünün en büyük delilidir.
Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez;
Toplu vurdukca yürekler, onu top sindiremez.

Din kardeşliği ve ümmet!
Allah bizi din kardeşi yaptığı halde, mezhep, meşrep, cemaat, tarikat gibi farklılıklarımızı, itikat meselesi haline getirip, birbirimizle uğraştığımız için, Yahudi oyunlarına kurban oluyoruz. Allah, ümmet olduğumuzu söylüyor, biz cemaat / tarikat / mezhep / meşrep farklılıklarımızı öne çıkartıyoruz.
Sadece kendi cemaatinin, tarikatının, liderinin, mezhebinin kitaplarını okuyarak dinini öğrenmeye çalışan Müslüman, feraset sahibi olamaz. Çünkü hiçbir kitap, Kur’an’dan daha iyi yol gösterici değildir. Ümmet bilincinden mahrum, cahil bir Müslüman, Yahudi’nin en büyük yardımcısıdır. ‘Meğer adam Şafii imiş, bende Müslüman sandım!’ diyecek kadar cahil bir Müslüman, Yahudilere küfür ederek ibadet ettiğini sanıyor.
Yahudi’nin sinsi oyunları, Müslüman Feraseti bağlandığı zaman, Müslümanlara zarar vermeye başlar.
Fikir mücadelesi!
Yahudi, kendi yanlışlarını gür bir ses ile söyledi Dünya’ya. Doğruyu / hakikati haykıran Müslüman’ın sesi cılız çıktığı için, Yahudi’nin sesi Müslüman Alim’in sesinden daha çok duyuldu Nefeslerini küçük işler için harcayanlar, büyük mücadelelere girecek nefesi kendilerinde bulamazlar.
Yahudi bilim adamları, kendi fikirlerini bütün dünyaya nasıl kabul ettirdiler? ‘Yahudiler çok güçlü, çok zeki oldukları için onlarla baş edemedik!’ diye bir cevabı, asla kabul etmiyorum.
20. Yüzyılın başlarında, bizim alimlerimiz, ‘Çatal – kaşık ile yemek yemek caiz değildir! Çünkü bunları gavur icat etti! Peygamberimiz bunları kullanmadı!’ gibi gereksiz fetvalarla uğraştığı için, Yahudi bilim adamlarının sesi daha çok duyuldu Dünya’da.
Dün, bu gafletin bedelini çok ağır ödedi İslam coğrafyası. Bugün aynı hataları yapmaya devam eden gruplar, hiçte az değil.
Cumhuriyet tarihinin yetiştirdiği en önemli Mütefekkirlerimizden biri olan Nurettin TOPÇU, dünyayı saran fikir akımlarının temelinde, Yahudi bilim adamlarının, kasıtlı veya tarihi kinlerinden dolayı, ahlak binasını çökerten gayretlerinin yattığını yazıyor.
Spinoza, Allah’ın varlığını ‘Allah ve kainat bir ve aynı cevherdir’ diyerek saklamaya çalışırken, Karl Marx hayatı tek dünyaya indirgeyip, hayatı sadece maddi gücü yönetmek ve maddi güce sahip olmak olarak yorumlarken, Freud insan ruhunun ihtiyaçlarını sadece insanın cinselliğine indirgerken, Emile Durkheim Allah’a verilecek hesabı unutturup, topluma verilecek hesabı öne çıkartırken, A. Einstein fiziğin prensiplerinin izafi olduğunu iddia ederken, Müslüman bilim adamları neyle meşgul oluyordu?
Her biri farklı bir bilim dalı olan teorileri tartışma niyetinde değilim. Benim asıl derdim, insanlığın ahlak suyunu bulandıranlara karşı mücadele etmek gibi bir sorumluluğu olan Müslümanların, bu dönemlerde niçin sessiz kaldığıdır.
Psikolojiden, Sosyolojiye kadar birçok alanda insanların zihinleri bulandırılırken, Müslüman bilim adamları (!) tecvit kuralları öğretmenin faziletlerini konuşuyordular maalesef.
İslam tarihinde Yahudi oyunları
Yahudi oyunlarını baş edilemez sananlar, İslam tarihini doğru okusunlar. Çünkü, menfaat ve fitne şebekesi İslam tarihi boyunca hep aktif oldu. Fitne her zaman başarılı olamadı. Başarılı olduğu dönemlere baktığınızda fitnecilerin gücünü değil, Müslümanların uyuşukluğunu görürsünüz
Peygamberimiz zamanında Yahudi oyunları olmadı mı? Hem de her türlü fitne hareketleri tüm güçleriyle İslam’ın doğuşuna engel olmaya çalıştılar. Ancak peygamberimiz bu oyunları hep engelledi.
Hz. Ebubekir ve Hz. Ömer döneminde Yahudi oyunları olmadı mı? Hz. Ebubekir’in feraseti, Hz. Ömer’in dirayeti Yahudi oyunlarını boşa çıkardı.
Osmanlı döneminde Yahudi oyunları olmadı mı? Fatih Sultan Mehmed döneminde de, Kanuni Sultan Süleyman’ın döneminde de Yahudi oyunları hep var oldu. Ancak Müslümanların feraseti bu oyunları hep devre dışı bıraktı.
II. Abdülhamid dönemini bir düşünün. Bir saniye bile boş durmayan, suikast dahil her yöntemi deneyen şer güçler, bütün entrikaları denedikleri halde, Sultan II. Abdülhamid bunlarla baş etmeyi başarmıştır.
Demek ki sorun, Yahudi oyunları veya Yahudi gücü değildir. Müslüman feraseti kaybolunca, Yahudi oyunları etkili olmaya başlıyor. Güneş batınca karanlığın etkili olması gibi…

Sait ÇAMLICA
Alıntı ile Cevapla
Alt 08 Mayıs 2018, 03:25   Mesaj No:4
Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

CAHİL KALMIŞIZ...
YAHUDİLERDEN BİZE KALAN BAZI SÖZLER...

ANLADIYSAM ARAP OLAYIM: Efendimizin s.a.v arap olmasindan dolayi araplık üzerinde Efendimize s.a.v hakaret ettiler kin kustular..yahudiler bunu söyledi ama bizler de bilinçsizce söyledik..

KARA FATMA: Beyaz yüzlü nur yüzlü Hz.Fatıma'ya r.a ve tesetür için giydiği kara cilbaba hakaret olsun diye böceğe KARA FATMA dediler bizlerde aynısini cahilce dedik..

KAKA: Büyük komutan büyük sahabe ve yahudilerin en cok nefret ettiği sahabelerden biri Ka’ka bin Amr (r.a). Yahudiler çocuklarını lavaboya götürdüklerinde Hz.KAKA'ya kin kusarak çocuklarinin yaptığina KAKA dediler bizlerde hiç araştırmadan kaka dedik ...
CAHİL KALMIŞIZ...
YAHUDİLERDEN BİZE KALAN BAZI SÖZLER...

TÜÜ KAKA: Büyük komutan, büyük sahabe ve yahudilerin en çok nefret ettiği sahabelerden biri, Hazreti KAKA, radiyallahü anha izafeten; Yahudiler çocuklarını lavaboya götürdüklerinde, çocuklarının yaptığına “KAKA†dediler. Bizler de hiç araştırmadan aynı kelimeyi ayna şey için kullandık. Hâlâ da kaka demeye devam ediyoruz…

Kara kedileri, köpekleri ARAP! ARAP! diye çağırdık! Oysa hakiki Araplar beyaz, çok güzel insanlardı. İslâmiyeti yaymak için dünyanın dört bir yanına dağıldılar. Boşalan yerlere Afrikadan gelen zencileri herkes Arap sandı.

NE ŞAMIN ŞEKERİ, NE ARABIN YÜZÜ dedik… Eski devirlerde şeker az bulunurdu ve pek kıymetliydi. İnsanların severek tükettikleri bir gıda maddesiydi. Araplar o kadar çok kötüymüşler ki “ne onların yüzünü görelim ne de sevdiğimiz şekeri yiyelim†manasında bu cümleyi söylediler, bize de söylettiler. Hâlâ da söylemeye devam ediyoruz.

Ne Şam’ın şekeri, ne Arap’ın yüzü: Muhtemelen, Arapların bir işi yapmak için çok uğraştırdığı, ama çok zengin oldukları ve işin ucunda çok para olduğu için bütün zora koşmalara azimle katlanan, fakat bir daha Şam’ın aşırı güzel şekerleri için bile olsa Arapların yüzünü dahi görmek istemeyen birisi tarafından söylenen söz. â€œİşin ucunda güzel bir şey de olsa, ben yine de bu kadar zorluğa katlanmak istemem†manasına da gelebilir.

Sevgili Peygamberimiz hatırına Araplara karşı buram buram husumet, önyargı ihtiva etmektedir. Asla kullanılmaması lazımdır.
Artık farkındasınız dikkatli olalim
Alıntı ile Cevapla
Alt 08 Mayıs 2018, 03:31   Mesaj No:5
Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Çok önemli ve çok tehlikeli bir konu , lütfen uyanık olalım.
Bir çok kere üzerinde "en az 10 kişiye bu mesajı gönder , gönderdikten sonra 5 dakika içerisinde mucize göreceksin " diyen mesajlar aldık.
Bu gelen mesajların nereden geldiğini hiç düşündünmü. Nereden geliyor nereye gidiyor. Ve bunu göndermekten maksat nedir. Ve hangi ülkeden türemiştir. ?
Bu yüzden dikkatinizi bu konuya çekmek istedim.
İsrail Telavivde basılan News isimli gazetede bir baskısında " islamı nasıl küçük düşürürüz. Sonra nasıl İslama hükmedebiliriz. " başlığı altında şöyle yayınlanmış.
" İsrail'de din işleri uzmanı Henri Luiz şu açıklamaları yaptı.
Bizim gece gündüz watsab üzerinde İslamı müslümanların gözünde küçük düşürmek için ciddi bir şelilde çalışan yardımcılarımız vardır.
Ve devam ediyor , biz Arapça Türkçe hintçe ve farsça ve dünyada müslümanların konuştuğu bütün dillerde beyanatlarda bulunuruz.
Bu mesajlarda Kurandan gerçek ayetler hadisi şerifler ve Müslüman din alimlerinin gerçek sözlerini yazar sonundada bu mesajı en az 10 kişiye gönder deriz. Şayet bu mesajı en az 10 kişiye gönderirsen 15 dakika içerisinde bir mucize göreceksin , bu konu tecrübeyle sabit ve kesindir deriz.
Özellikle zamanı kısa bir zaman için sınırlarızki Müslüman ne bir mucize nede hiç bir şeyin olmadığını görsün.
Ve anlasınki ne kurandan ne hadislerden ve nede din alimlerinin söylediği şeyler sadece hurafeden ibaret. Hepsi aldatma hepsi serapmış desin.
Böylece zaman zaman bu tarz mesajları tekrar tekrar göndeririz. Bu tekrar neticesinde müslümanların imanını zayıflatırız. Bu şekilde müslümanların akidelerinde sarsıntı meydana getirerek onları dinlerinde hayal kırıklığına uğratırız. Artık anlarlarki dinleri onlara aldatma ve seraptan başka bir şey vermiyor.
İşte bu şekilde müslümanları kontrol altına alabiliriz.
Makale burada bitti.
İşte bundan dolayı Müslüman kardeşim bundan sonra sana gelecek bu tarz mesajları imha et ve kimseyle paylaşma.
Bu konuyu müslümanları uyarmak için gönderebilirsin. Dinimiz hürafe ve yalan üzere değildir
Uyanık olalım.
Esma_Nur ve Mihrinaz beğendiler.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Google Telefonunuz İle Sizi İzliyor nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 30 Ocak 2018 23:07
Dünya Suriye'yi İzliyor nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 27 Aralık 2017 23:48
Picture Enst. Fon Keyifle DinLeyin Efem...:) enderhafızım Fon Müzikleri 4 07 Ocak 2016 22:41
Arındır Bizi & Mustafa Cihat 2014 Keyifle Dinle... enderhafızım İlahiler/Ezgiler 2 21 Eylül 2014 12:30
Kur'an'ı Kerim'de ''şeytan'' FECR Konular İle İlgili Ayetler 7 28 Nisan 2014 19:50

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.