Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MİZAH.::. > Tebessüm-Mizah Alanı > Komik Paylaşımlar

Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi:  12 Temmuz 2012 (09:32), Konuya Son Cevap : 30Haziran 2014 (14:48). Konuya 27 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 12 Temmuz 2012, 09:32   Mesaj No:1
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esma_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.435
Konular: 575
Beğenildi:4525
Beğendi:6114
Takdirleri:24126
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

BURCUNUZA GÖRE SİZİN AMACINIZ NEYMİŞ BAKALIM

Koç

Koç burcunun en büyük amacı var olmak ve varlığını herkese kanıtlamaktır. Onu yok saymak öfkesini dörde katlar. Koç, dünyaya savaşçılık, canlılık ve hayatta kalma güdüsü ile gelir. Dürüstlük, didişmecilik, heveslilik, bağımsızlık ve cesaret Koç burcunun kaynaklarıdır. Boş teorilere kafa yormayan, gereksiz duygusal inceliklerle vakit harcamayan, dışa dönük bir idealisttir. Gelişimsel hedefleri; yaratmak, yenilikler ortaya koymak, ilerlemeyi, öncülük etmeyi sağlayacak değişimi üretmektir. Kaynağı olan cesaret ve mücadeleyi yaşamdaki amacını gerçekleştirmek için kullanamazsa ateşliliğini ilgisiz bir hedefe yöneltip işe yaramaz hale gelebilir. Koç burcunun, sabrı hayatına katması gerekir. Yoksa birçok çabası aceleci tutumu sayesinde hatalara neden olabilir.

Boğa

Boğa'nın hayattaki hedefi huzuru bulmak ve onu korumaktır. Dinginlik, sınırsız bir karmaşıklık içinde yine de sade olmak. Kavranamayacak kadar derinliğe sahip olmak, ancak bunun üzerinde konuşmaya ihtiyaç duymamak. Karmaşıklıktan kuşku duymak Boğa'nın kaynağıdır. İçgüdüsel bir şekilde, kendi sessizliği ve sadeliğini bulabileceği ortamları arar. Sabit bir iş, güven veren ilişkiler ağı. Sonsuz bir pratiklikle kozasını örer. Doğal olarak denge, güvenlik ve huzur sunan herhangi bir şeye ilgi duyar. Boğa'nın stratejisi sonsuz sadeleştirmedir. Varoluşa ait melodramlar yoktur. Sadece hayatın özüyle -sağlık, gerçek, aşk ve sessizlikle- başbaşa kalana kadar ve buna sevgiyle karışık saygı duygusuyla yaklaşana kadar yaşamın yavaş yavaş azalması vardır. Boğa'nın gölgesi, iç huzuru dışsal güvenceyle karıştırmaktır. Gerçekte içsel güvenceden doğan huzuru aramasına rağmen, bunun dış dünyada yansıması olan, para, varlıklar ve insanlararası deneyimsel-dengeyi saplantı haline getirebilir. Bu yüzden inatçı, materyalist, günlük düzenini bozma korkusuyla kendini sıkıntıdan patlatan biri haline gelebilir. Güvence zihinsel düzeyde de bir hareketsizliğe dönüşebilir. İnatçılığı ve irade gücü gibi kaynaklar gölge olarak esnek olmamayı, deneyimlere dar kalıplar içinde, hayal gücünden yoksun tepkiler vermeyi doğurur. öğrenmesi gereken; harekete, değişime gönüllü olmak ve gelişim için de esneklik kazanmaktır.

İkizler

İkizler burcu insanı, algılamak ve gözlem yapmak için dünyaya geldi. Her zaman hareket halinde bulunmasının nedeni de budur. Uyanık davranışlar İkizler burcu insanının temelinde yatar. Merak, yüksek enerjisi ile yerinde duramaz. Bu özellikleri onun kaynaklarını oluşturur. öğrenmek ve algılama yeteneği yüksektir. İkizler burcu için düşünmek değil, görmek önemlidir. İkizler burcu bir şey için sabrediyorsa sabrettiği şey ona mutlaka çok şey öğretiyordur. İkizler burcu insanı bilgiyi toplar, bağlantılar kurar ve yayar. İletişim konuşunda oldukça yeteneklidir. İkizler burcunu telefon ya da network ağları gibi düşünebiliriz. Tabi bu özelliği dedikoduyu da beraberinde getirir. Ayrıca fazla dağılma, sinirlilik ve her şeyin sürekli krize dönüştüğü, heyecanlı yaşam bir tarzında yaşar. Duygusal anlamda soğuk biri olabilir. İkizler burcunun biraz durup dinlenmesi, nefes alması gerekir. İkizler insanının akıl bilgisini kalbi ile birleştirmeye ihtiyacı vardır.

Yengeç

Yengeç burcu insanı dayanıklılık konusunda kusursuz davranışlar sergiler. Her ayrıntıyı hissetmek, uyumsuzlukları görerek yaşamı sevmek, kabullenmek ve ona güvenmek Yengeç burcunun hedefleri arasında yer alır. Duyguları yoğun hisseder ama hislerini kullanırken akılcı hareket eder. Duygular onun ağından mantıkla süzülerek geçer. Strateji hayatının her alanında yer alır. Yengeç burcu insanı kendini saklamayı çok iyi şekilde başarır. Yengeçler çevresini bir araya getirmeyi, düzenlemeler geliştirmeyi, anaç davranmayı, sevgi ağı kurmayı kendine amaç edinmiş bir şekilde davranırlar. Yengeç burcu vücudumuzda yer alan kalp organı gibidir. Sevgiyi çevresine pompalar ve bununla birlikte güvenilir gizli bir yerde kalmayı tercih eder. Yengeç burcu insanının kaybetmeyi göze alarak risk almayı öğrenmesi gerekir.

Aslan

Aslan burcunun hayattaki hedefi kendini ifade etmektir. Aslan burcu insanı 'ben' duygusuyla dünyaya gelmiştir. Sıcakkanlı ve özgüveni yüksek bir tarzda hareket eder. Aslan insanları sahnede parlayan, sahne performansı yüksek yetenekli kişilerdir. Kolaylıkla ilgiyi üzerlerine çekmeyi başarırlar. Oyunculuk, dans, seslendirme, tüm bunlar Aslan burcunun yaratılıştan içinde olan yeteneklerini oluşturur. Aslan burcu insanı alkışlanmaz ve pohpohlanmazsa öfkesi ortaya çıkar. Bu yüzden yaşama karşı çok hırslı olur. Zaman zaman içine kapanık tavrı bundan ileri gelir. Duygusal ilişkilerinde yüksek gururu, sevgiyi yaşamasına engel olur. Arzuladığı ilgi ve onayı görmezse kalbi kadar gururu da yaralanır. Aslında Aslan burcu insanı çok merhametli ve sevgiyi nasıl paylaşması gerektiğini bilen kişlerdir ancak kendi egolarını dengelemekte güçlük çekerler. Yaşamlarında hesap kitap yapmadan paylaşmayı öğrenmeleri gerekiyor. Aslan burcu karakterlerinin, onaylanmayı beklemeden kendi güven duygularını geliştirmelerine de ihtiyaçları var.

Başak

Kusursuz olmak, kusursuzluğu yaratmak Başak burcunun hedefini oluşturur. Başak burcu insanları, kendi seviyelerini zorlamaktan, gelişmekten zevk alırlar. Hedeflerine ulaştıkça çıtalarını da yükseltirler. Yetinmek onlar için değildir. Saflık, doyum, zor işler ve ulaşılması zor hedefler Başak burcunun konularıdır. Kişisel dönüşüme duyduğu açlık ve mükemmellik duygusu onun ana kaynağını oluşturur. Başak burcu insanları, kılı kırk yaran, vicdanlı bir dürüstlüğe sahip olurlar. Stratejisi hizmettir. özen, dikkat ve sabır gerektiren işler, sorumluluk duygusu, insanlara hizmet Başak'a çok doğal gelir. Affetme kavramını öğrenmesi gerekir. Başak burcu karakterinin yaşamda, detaylarda kaybolmadan bütünü görebilmesi ve gerekli ile gereksizi ayırması gerekir.

Terazi

Terazi burcunun hedefi uyum sağlamak ve uyum göstermektir. Terazi burcu, sakin olmayı ve çevresini sakinleştirmeyi kendine amaç edinir. Bütünlerin birbirini tamamlayan yarımlardan oluştuğunun bilincinde olması onun yaşamsal kaynağını oluşturur. Terazi burcu başkalarının düşüncesini ve yapısını öyle derinden benimser ki kendini bile unutabilir. Varlığını yok sayacak hale gelebilir. Terazi burcu bu dünyada kendi özünden ödün vermeden kişisel özelliklerini paylaşmayı öğrenmelidir.

Akrep

Akrep yaşamı boyuncu bilinç sahibi olanla olmayanı birbirinden ayırarak adımlar atar. Akrep burcu karakteri bilinçli ve sezgisel hareket etmeyi amaçlar. Korkular arasında saklanan insanları kolaylıkla fark eder. Sahte davranışları yok etmeyi hedefler. Akrep burcu bilincin derinliklerindeki gizemi rahatlıkla anlamlandırabilir. Onda bu yetenek doğuştan vardır. İçgüdüsel olarak kuşkucu davranır. Akrep burcu için denge kurma zor bir kavramdır. Tek bir yana eğildiğinde ise kendini zehirliyen bir hAle bürünür. Akrep burcu mütevazi bir şekilde paylaşmayı ve aşırı uçlarda bulunmaktan kaçınmayı öğrenmelidir. Yaşama olumlu yönleriyle bakıp gülmeyi öğrenmesi ona pek çok şey katacaktır.

Yay

Yay burcunun hayattaki en büyük hedefi keşfetmektir. O öğrenmeye açık ve asla bildiği bilgi ile yetinmeyen bir karakter sergiler. Yay burcu insanı evrenin Oyunlarına inanır. Olayların arkasındaki gerçekliğe güvenir. Seyahat etmeyi seven ve gezen biri olur. Bunun nedeni keşfederek insanlara yardım etme isteğidir. Yay burcu kendini özgür hissedemezse yaşamında başarılı olamaz. özgürlük onun için yaşamsal bir kaynaktır. Yay burcu her şeyi olumlu yönü ile görmeye çalışır. Kendini bir trajedinin içinde bulursa dengesi alt üst olabilir. Yay burcu, her koşulda odaklanmayı öğrenmelidir. Yaşadığı tecrübeleri hazmetmeli ve neler öğrendiğinin farkına varmalıdır. Sezgilerini ve tecrübelerini kullanarak hareket ederse şansının da yardımı ile hayatta her zaman bir adım önde olabilir.

Oğlak

İnsanın doğası ile toplumsal kimliğini birleştirmek Oğlak burcunun hedefini oluşturur. Oğlak burcu bütünlüğü sembolize eder. Oğlak burcu yaşamının ilk dönemlerinde yenilgiler, belirsizliklerle karşılaşır. Baskılara dayanmayı öğrendiğinde ise ona kazanç kapısı açılır. Hedefe erişmek için doğal duyguların kontrol edilmesi ve yönlendirilmesi gerekir. Oğlak yaşam sürecinde bunu öğrenir. Oğlak burcunun amacı en üst seviyede yer almakten geçer. Kendine olan saygısı başkaları tarafından da takdir görür. Stratejisi gereği gelişim dönemlerinde yalnız kalmayı tercih eder. Oğlak burcu ona doğru gelen yolda hareket eder. üzerinde toplumsal bir rol vardır. Rolü, kendi özbenliğini ifade edebilmekten geçer. Oğlak burcu insanı kendi yolundan şaştığı zaman başkalarının yolundan gitmeyi tercih eder. Kimliksizlik sorunu ile karşılaşır. Toparlanması zaman alır. Böyle bir durumda gücünü pekiştirmeli ve sakladığı otoriteyi dışarı çıkarmalıdır. Umutsuzluğa ve hayalkırıklığına kapılmadan, kendine özgü ve özel olan yolu bulup bu yolda devam etmeyi öğrenmelidir.

Kova

Kova burcunun hedefi bireyseliği geliştirmektir. Kendi bireyselliğini geliştirirken çevresine de bu konuda katkıda bulunur. Kova burcunun bireysel gelişimi ego anlamında bencilce gerçekleşmez. O bireysel düşünceyi, entellektüel gelişimi sağlar. Kova burcu bir şey yapmayı istiyorsa başkalarının desteğini etrafında aramaz. Dünyanın önünde tek başına durabilir. Kova burcu karakteri farklı bakış açılarına sahiptir. Bir olayı birçok yönüyle değerlendirme yeteneği onda doğuştan mevcuttur. Stratejisinde taviz vermeden kişisel özgürlüğünü ve bireyliğini korumak yatar. İsyankar görünmesi sembolik bir başkaldırştır. Kova burcu bireyselliğinin gelişmediğini hissederse ilginç ve soğuk davranışlarda bulunabilir. Boşluk hissine kapılır. Gerçek gereksinmelerinin farkında olması gerekir. Kabul edilme arzusu ve sosyalleşme uğruna bireyselliğinden taviz vermeden kendini ifade etmeyi öğrenmelidir.

Balık

Balık burcunun hedefi kendini aşmaktır. Yaşamın draması karşısında esnek olabilmesi gerekir. Balık burcu karakteri çok geniş bir hayal gücüne ve yaratıcılığa sahip olur. Onun bu yetenekleri kendinin bir numaralı ihtiyaçlarını oluşturur. Balık burcu insanı ruhsal deneyimler yaşamaya açık olur. Sınırlarından kurtulmak için büyük istekle doğar. Başka insanları anlamak, onlara şefkat duymak Balık burcu için doğal bir olgudur. Balık, büyük kaçışın burcudur. Kendini korumak için kaçmayı tercih eder. Balık burcu karakteri dünyadan değil egonun gücünden kaçar. Balık burcu insanının şefkat, merhamet, kendini hazır hissetme gücünü geliştirmesi gerekir. Dünya dengesinin iniş çıkışlarını, kaygılarını olgunlukla karşılamayı, ağırbaşlılıkla izlenimlerde bulunmaya öğrenmeye ihtiyacı vardır. Hareketli ve uyarıcı bir hayat Balık burcunun gelişimsel hedefini destekler.

ALINTI
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Ne söylerdin? Gündem/ Manşetler Kara Kartal 2 74 01 Mart 2024 08:31
Emine Aba Pazarda Videolar/Slaytlar Esma_Nur 8 350 04 Aralık 2023 17:23
Nehirden denize özgür Filistin 🇵🇸 Videolar/Slaytlar Kara Kartal 1 96 01 Aralık 2023 16:41
Hayallerimizi gerçekleşdirme bölümü Kişisel Gelişim ve Psikoloji Kara Kartal 12 378 01 Aralık 2023 16:29
Çok önemli tesbit Sağlık / Beslenme Esma_Nur 0 106 25 Kasım 2023 20:21

Alt 12 Temmuz 2012, 11:11   Mesaj No:2
Medineweb Sadık Üyesi
suhtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:suhtem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17229
Üyelik T.: 10 Mart 2012
Arkadaşları:27
Cinsiyet:
Memleket:......
Yaş:38
Mesaj: 975
Konular: 69
Beğenildi:91
Beğendi:40
Takdirleri:628
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Terazi

Terazi burcunun hedefi uyum sağlamak ve uyum göstermektir. Terazi burcu, sakin olmayı ve çevresini sakinleştirmeyi kendine amaç edinir. Bütünlerin birbirini tamamlayan yarımlardan oluştuğunun bilincinde olması onun yaşamsal kaynağını oluşturur. Terazi burcu başkalarının düşüncesini ve yapısını öyle derinden benimser ki kendini bile unutabilir. Varlığını yok sayacak hale gelebilir. Terazi burcu bu dünyada kendi özünden ödün vermeden kişisel özelliklerini paylaşmayı öğrenmelidir.


durum vahim Esma abla uzgn


__________________
"..insanın ruhunu yücelten bir acı,
ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..."
Alıntı ile Cevapla
Alt 12 Temmuz 2012, 11:17   Mesaj No:3
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esma_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.435
Konular: 575
Beğenildi:4525
Beğendi:6114
Takdirleri:24126
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Alıntı:
suhtem;Terazi


[B
Üyemizden Alıntı
durum vahim Esma abla uzgn[/B]



Suhtemcim maksat muhabbet olsun yoksa burçlara kaldıysak...
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla
Alt 12 Temmuz 2012, 12:11   Mesaj No:4
Medineweb EDİTÖRÜ
su damlası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: su damlası isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 13055
Üyelik T.: 18 Aralık 2010
Arkadaşları:18
Cinsiyet:-
Memleket:sivas
Mesaj: 10.587
Konular: 696
Beğenildi:8167
Beğendi:9374
Takdirleri:25979
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Yengeç

Yengeç burcu insanı dayanıklılık konusunda kusursuz davranışlar sergiler. Her ayrıntıyı hissetmek, uyumsuzlukları görerek yaşamı sevmek, kabullenmek ve ona güvenmek Yengeç burcunun hedefleri arasında yer alır. Duyguları yoğun hisseder ama hislerini kullanırken akılcı hareket eder. Duygular onun ağından mantıkla süzülerek geçer. Strateji hayatının her alanında yer alır. Yengeç burcu insanı kendini saklamayı çok iyi şekilde başarır. Yengeçler çevresini bir araya getirmeyi, düzenlemeler geliştirmeyi, anaç davranmayı, sevgi ağı kurmayı kendine amaç edinmiş bir şekilde davranırlar. Yengeç burcu vücudumuzda yer alan kalp organı gibidir. Sevgiyi çevresine pompalar ve bununla birlikte güvenilir gizli bir yerde kalmayı tercih eder. Yengeç burcu insanının kaybetmeyi göze alarak risk almayı öğrenmesi gerekir.



Fena değil...
__________________

"Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."
Alıntı ile Cevapla
Alt 12 Temmuz 2012, 15:11   Mesaj No:5
Medineweb Emekdarı
enderhafızım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:enderhafızım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5879
Üyelik T.: 28 Aralık 2008
Arkadaşları:32
Cinsiyet:Bay
Memleket:İst
Yaş:38
Mesaj: 3.185
Konular: 1383
Beğenildi:166
Beğendi:17
Takdirleri:216
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

[QUOTE=Esma_Nur;185360][B][I][SIZE="3"]

İkizler

İkizler burcu insanı, algılamak ve gözlem yapmak için dünyaya geldi. Her zaman hareket halinde bulunmasının nedeni de budur. Uyanık davranışlar İkizler burcu insanının temelinde yatar. Merak, yüksek enerjisi ile yerinde duramaz. Bu özellikleri onun kaynaklarını oluşturur. öğrenmek ve algılama yeteneği yüksektir. İkizler burcu için düşünmek değil, görmek önemlidir. İkizler burcu bir şey için sabrediyorsa sabrettiği şey ona mutlaka çok şey öğretiyordur. İkizler burcu insanı bilgiyi toplar, bağlantılar kurar ve yayar. İletişim konuşunda oldukça yeteneklidir. İkizler burcunu telefon ya da network ağları gibi düşünebiliriz. Tabi bu özelliği dedikoduyu da beraberinde getirir. Ayrıca fazla dağılma, sinirlilik ve her şeyin sürekli krize dönüştüğü, heyecanlı yaşam bir tarzında yaşar. Duygusal anlamda soğuk biri olabilir. İkizler burcunun biraz durup dinlenmesi, nefes alması gerekir. İkizler insanının akıl bilgisini kalbi ile birleştirmeye ihtiyacı vardır.

/QUOTE]


Baya karışıkmış

düşünceli000
Alıntı ile Cevapla
Alt 12 Temmuz 2012, 15:22   Mesaj No:6
Medineweb Sadık Üyesi
İnceSızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İnceSızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13046
Üyelik T.: 16 Aralık 2010
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 553
Konular: 54
Beğenildi:20
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Suhtemcim maksat muhabbet olsun yoksa burçlara kaldıysak...
Ya öle deme abla çok fazla takılmasamda çoğunluk doğru sölüyo

Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yengeç

Yengeç burcu insanı dayanıklılık konusunda kusursuz davranışlar sergiler. Her ayrıntıyı hissetmek, uyumsuzlukları görerek yaşamı sevmek, kabullenmek ve ona güvenmek Yengeç burcunun hedefleri arasında yer alır. Duyguları yoğun hisseder ama hislerini kullanırken akılcı hareket eder. Duygular onun ağından mantıkla süzülerek geçer. Strateji hayatının her alanında yer alır. Yengeç burcu insanı kendini saklamayı çok iyi şekilde başarır. Yengeçler çevresini bir araya getirmeyi, düzenlemeler geliştirmeyi, anaç davranmayı, sevgi ağı kurmayı kendine amaç edinmiş bir şekilde davranırlar. Yengeç burcu vücudumuzda yer alan kalp organı gibidir. Sevgiyi çevresine pompalar ve bununla birlikte güvenilir gizli bir yerde kalmayı tercih eder. Yengeç burcu insanının kaybetmeyi göze alarak risk almayı öğrenmesi gerekir.



Fena değil...
Seni anlatmış işte yapmaaa Bu arada benide anlatmış galiba ama abla sen benden yoğun yaşıyosun bunları
__________________
Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..
Alıntı ile Cevapla
Alt 12 Temmuz 2012, 15:47   Mesaj No:7
Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:bayan
Yaş:43
Mesaj: 7.401
Konular: 425
Beğenildi:2286
Beğendi:4876
Takdirleri:3684
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

İkizler

İkizler burcu insanı, algılamak ve gözlem yapmak için dünyaya geldi. Her zaman hareket halinde bulunmasının nedeni de budur. Uyanık davranışlar İkizler burcu insanının temelinde yatar. Merak, yüksek enerjisi ile yerinde duramaz. Bu özellikleri onun kaynaklarını oluşturur. öğrenmek ve algılama yeteneği yüksektir. İkizler burcu için düşünmek değil, görmek önemlidir. İkizler burcu bir şey için sabrediyorsa sabrettiği şey ona mutlaka çok şey öğretiyordur. İkizler burcu insanı bilgiyi toplar, bağlantılar kurar ve yayar. İletişim konuşunda oldukça yeteneklidir. İkizler burcunu telefon ya da network ağları gibi düşünebiliriz. Tabi bu özelliği dedikoduyu da beraberinde getirir. Ayrıca fazla dağılma, sinirlilik ve her şeyin sürekli krize dönüştüğü, heyecanlı yaşam bir tarzında yaşar. Duygusal anlamda soğuk biri olabilir. İkizler burcunun biraz durup dinlenmesi, nefes alması gerekir. İkizler insanının akıl bilgisini kalbi ile birleştirmeye ihtiyacı vardır.


Alıntı ile Cevapla
Alt 30 Kasım 2012, 20:29   Mesaj No:8
Medineweb Usta Üyesi
Mahru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mahru isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22196
Üyelik T.: 30 Kasım 2012
Arkadaşları:8
Cinsiyet:
Memleket:osmaniye
Yaş:27
Mesaj: 271
Konular: 18
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:60
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Balık burcuyum hmmm
Alıntı ile Cevapla
Alt 30 Kasım 2012, 21:08   Mesaj No:9
Medineweb Sadık Üyesi
Ene Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ene Garip isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 20682
Üyelik T.: 07 Ekim 2012
Arkadaşları:7
Cinsiyet:
Yaş:37
Mesaj: 561
Konular: 26
Beğenildi:8
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Akrep

Akrep yaşamı boyuncu bilinç sahibi olanla olmayanı birbirinden ayırarak adımlar atar. Akrep burcu karakteri bilinçli ve sezgisel hareket etmeyi amaçlar. Korkular arasında saklanan insanları kolaylıkla fark eder. Sahte davranışları yok etmeyi hedefler. Akrep burcu bilincin derinliklerindeki gizemi rahatlıkla anlamlandırabilir. Onda bu yetenek doğuştan vardır. İçgüdüsel olarak kuşkucu davranır. Akrep burcu için denge kurma zor bir kavramdır. Tek bir yana eğildiğinde ise kendini zehirliyen bir hAle bürünür. Akrep burcu mütevazi bir şekilde paylaşmayı ve aşırı uçlarda bulunmaktan kaçınmayı öğrenmelidir. Yaşama olumlu yönleriyle bakıp gülmeyi öğrenmesi ona pek çok şey katacaktır.


hımm tuttu gibi
__________________
Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur,

Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
Alıntı ile Cevapla
Alt 30 Kasım 2012, 23:00   Mesaj No:10
Medineweb Sadık Üyesi
muuskem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muuskem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21263
Üyelik T.: 02 Kasım 2012
Arkadaşları:9
Cinsiyet:-
Memleket:-
Mesaj: 676
Konular: 38
Beğenildi:32
Beğendi:6
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Burcunuza Göre Hayattaki Amacınız Nedir?

Balık

Balık burcunun hedefi kendini aşmaktır. Yaşamın draması karşısında esnek olabilmesi gerekir. Balık burcu karakteri çok geniş bir hayal gücüne ve yaratıcılığa sahip olur. Onun bu yetenekleri kendinin bir numaralı ihtiyaçlarını oluşturur. Balık burcu insanı ruhsal deneyimler yaşamaya açık olur. Sınırlarından kurtulmak için büyük istekle doğar. Başka insanları anlamak, onlara şefkat duymak Balık burcu için doğal bir olgudur. Balık, büyük kaçışın burcudur. Kendini korumak için kaçmayı tercih eder. Balık burcu karakteri dünyadan değil egonun gücünden kaçar. Balık burcu insanının şefkat, merhamet, kendini hazır hissetme gücünü geliştirmesi gerekir. Dünya dengesinin iniş çıkışlarını, kaygılarını olgunlukla karşılamayı, ağırbaşlılıkla izlenimlerde bulunmaya öğrenmeye ihtiyacı vardır. Hareketli ve uyarıcı bir hayat Balık burcunun gelişimsel hedefini destekler.

Ben burçlara inanmam hepsi birbirine benziyor.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
size göre hüzün nedir?/medineweb _bülbül_ Anket'ler-Röportaj'lar 61 04 Nisan 2024 09:05
KURANA GÖRE HAYAT NEDiR... bilinmez Konular İle İlgili Ayetler 6 15 Temmuz 2023 17:48
Haftanın Konusu/ Size Göre Sanal Alem Nedir? Esma_Nur Hafta'nın Konusu 4 22 Ocak 2021 20:53
Sakız çiğnemenin islama göre hükmü nedir? KuM TaNeSi Soru Cevap Arşivi 1 06 Ocak 2014 22:58
Bilardo oynamanın dinimize göre hükmü nedir? KuM TaNeSi Soru Cevap Arşivi 1 13 Aralık 2012 18:58

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.