Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > .::MEDİNEWEB YAZARLAR ODASI.::. > Yazarlar > Muhsin Arslan

Konu Kimliği: Konu Sahibi Muhsin Arslan,Açılış Tarihi:  05 Nisan 2010 (00:38), Konuya Son Cevap : 21 Kasım 2011 (16:47). Konuya 11 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 05 Nisan 2010, 00:38   Mesaj No:1
 Medineweb Yazarı
Muhsin Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Muhsin Arslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1032
Üyelik T.: 23 Mart 2008
Arkadaşları:1
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Bitlis
Yaş:49
Mesaj: 90
Konular: 61
Beğenildi:67
Beğendi:0
Takdirleri:322
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"/Muhsin Arslan

İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"/Muhsin Arslan

1-hicretin 30.cu yılında Müslüman olmuş,mezopotamyada yerleşik en eski kavimdir.tarih bu kavmin burda barındığını Hz İbrahim as ' kadar dayandırır.

2-gerek abbasilerde,gerek emevilerde ve gerek osmanlılarda "kavmi sadık" olarak tarihe geçmiş,ihanet bilmeyen ,islam dinine sıkı bağlı bir kavimdir.

3-TC kuruluşunda islam kardeşliğini esas alarak,canıyla malıyla sonuna kadar direnmiş,paylaşım savaşındaki fırsatları elinin tersi ile itmiş,devletine bağlı olmayı seçmişlerdir.ne zaman ki ittihat ve terakinin ulusçuluk kavmiyetçilik ihanetine uğradıklarını anladıklarında 29 kusur isyan başlatmışlardır ve sonuncusu PKK dır.1919-1924 arası türklerle birlik olmuş,aynı kaderi aynı vatanı eşit statüde kalmak kaydıyla "ümmet "bilincinden taviz vermemiş,1924 anayasası ihaneti ile huzursuzluk başlamış ve hala devam etmektedir.

4-cumhuriyetle yaşıt asimilasyon,inkar,sürgün,katliam,soykırım,tecavüz, işkenceler,
çocuklarının hırsızlaştırılması,kapkaççı,korucu,ajan,sahtekar,g üvenilmez,piyon,satın almak,maddi zaaf uygulamak politikasını sistematik bi şekilde devam ettirilmiş ve cumhurbaşkanı başbakan tarafından bile 80 yıllık başarısızlıklarını ilan etmişlerdir.

5-90 lı yıllarda "iti ite kırdırma"politikasıyla biri sosyalist diğeri islamcı iki kürt gurubunu çatıştırmış,yüzlerce kürt öldürülmüş ve devletin birinci ağzılardan bu politika deşifre edilmiş övülmüştür.hatta okyanuslar ötesindeki sözüm ona Müslüman bir dadaş alim hocaefendi (!) bu kirli savaşı desteklemiş alkışlamıştır.

6-bazen "kart kurt",bazen "dağ türkleri",bazen "şeytandan türedikleri",bazen ""ermeni" gibi iğrenç safsatalarla,Allahın ayetleri olan "ırk" inkar edilmiş alaya alınmıştır.ben "kürdüm"diyeni ezmekte teredüt edilmemiş,bu halkın insanlarına köy ortasında pislik yedirilmiş,şeref onurları namusları çiğnenmiştir.

7-tarihte hiç bir zaman "kürtlerin zalim"oldukları kaydına rastlanmamaktadır.hep aldatılmış,hep ezilmiş ,hor görülmüş bir kavim olarak, kayıt altına alınmıştır.Bunu tamamen kürtlerin islama bağlılığını,ümmet bilincini ve en önemlisi iyi niyetlerini kullanarak ezmişlerdir.

8-Türkler arasında(istisnalar kaideyı bozmaz),ezilen,hakkına hukukuna tecavüz edilen çeçen,filistin,bosna,türkistan,afganistan ,ırak gibi kavimler hep desteklenmiş,sıra "kürt"e gelince itici ve vebalı bulmuşlardır.hangi ırktan olsan ol kardeşimizsin,yeterki kürt olma(!), politikası hep uygulanmıştır.Müslümanların bu yaklaşımı "kürtleri batının,sömürgecilerin,ateistlerin,PKK nın kucağına itmiştir."

9-Kürtler dinine bağlı sadık bir ırktır.tarihlerinde Selahadini Eyyubi,Bediüzzaman,Şeyh Said,Şeyh Abduselam Barzani,Molla İdris Bitlisi,İbni Teymiye ve saymadığım yüzlerce tarihe imza atmış büyük alimler yetiştirmiş,ashabı kiramla yaşıt bu kavim neden hep "ÜMMETİN YETİMLERİ "olmuştur acaba ?

Kur'an'a göre,ırklar,renkler,diller, kavimlerin en doğal hakkı ve olması gerekendir.Bu hak doğuştandır ve evrenseldir.hiç bir canlı babasını anasını dilini ırkını seçmemiş,yine hiç bir canlı isteği halinde,rengini dilini ırkını babasını anasını değişme şansı da yoktur.
hiç bir canlı diğer canlının,ırkını rengini dilini değiştirme,asimasyonlaştırma hakkıda yoktur.bu talihsiz vicdansız girişim, evvela kainat Yaratıcının sünnetine savaştır.
Biz Müslümanlar,kimlik konusunda islamın belirlediği ölçüler dahilinde yaklaşmak ve bu ölçü dışındaki her ölçüyü red etmekle mükellefiz.
Ey Müslümanlar,Allahın yeryüzündeki şahitleri olma ve adaleti ayakta tutma yükümlülüğüzü unutmadan düşünelim...
Ey Müslümanlar,bir kavme olan kininiz sizi adaletten ayırmasın...
Ey Muslumanlar,Mutluluk Türk olmakta kürt olmakta değil,bunları doğal hali ile bırakıp,Allahın bize çizdiği kimlik olan "islam"dan uzaklaştıkça kimliksizleşip batılın oyuncağı olmazmıyız ?
saygılar..

Muhsin Arslan
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Muhsin Arslan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Ey Filistin sessiz ol Süslümanlar uyuyor! Muhsin Arslan Kara Kartal 4 200 19 Kasım 2023 23:24
Kim Suçlu? /Muhsin Arslan Muhsin Arslan Filistin 6 791 02 Aralık 2021 20:10
Şaşı Bakışlar Şase Yakar Muhsin Arslan Muhsin Arslan 0 759 12 Temmuz 2020 03:11
Korona'nın vaveylası/Muhsin Arslan Muhsin Arslan sadık 2 1055 03 Nisan 2020 05:38
Suçlu Kim? Hırsız mı? Ev Sahibi mi? Muhsin Arslan salih 5 1642 27 Şubat 2018 22:04

Alt 05 Nisan 2010, 00:49   Mesaj No:2
Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Efser isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 3125
Üyelik T.: 17 Ağustos 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 69
Konular: 15
Beğenildi:1
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

Dogru ve yerinde tesbitler Hocam

bizler Tür Kürt kavgası ederken batının ekmegine yag sürüyoruz.uyanmıyoruz gözümün kapalı halde devam ediyoruz cahillimize!!!

Müslümanlar aralarında ki iman kardeşliğini zedeler ve sarsarlarsa

işte bugünkü gibi zillete ve esarete düçar olurlar,

kefere–i fecerenin maskarası olurlar


Önemli olan imandır, dindir Meşreb, tarikat, tercih, hizip, fırka,
cemaat farklılıkları kardeşlik hukukunu ve bağını zedelememelidir
Alıntı ile Cevapla
Alt 05 Nisan 2010, 21:02   Mesaj No:3
Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:*Ammar* isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 8818
Üyelik T.: 24Haziran 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:45
Mesaj: 13
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

Kemalizmin dini olan laisizim ve demok rasiden güç alan şeytani güçler her zaman mazlum muhammed ümmeti olanlar üzerinde terör estirmiştir Zalimlerin etkisi altında olan devletlere baktığımızda yok etme hareketlerinde ilk yok etmeye çalıştıkları alimler ve onların takipçileridir bunlar yok edilirse İslamın devrimci ruhunu anlatacak kimse kalmaz ilk hedef bunlardır .

Ülkemize baktığımızda şer olan güç odakları kendi elleri ile inşaa etmiş oldukları dinleri olan laisizmi ve kemalizmi hakim kılmak için Müslümanım diyenlere en büyük zulüm ve katliamları yaparak temel attıkları dinlerinin ilk yıllarında yapmışlardır İskilipli atıf hoca Şeyh Said’e Palo Seyyid Rıza öyle bir zulüm yapılırkı yakılarak külleri savrulacak kadar ve bir çok alim asılmıştır Türkçe bilmediği için sözde istiklal mahkemeleridne asılanlar çünkü onlara karşı İnsanları uyandıracak güç Alimler idi..

Laisizmi hakim kılmak isteyenler kuruluş yıllarında Müslümanları istedikleri şekilde kullanmış ve daha sonrası zulmetmişlerdir.

15.9.1919 Tarihinde Mustafa kemalin malatyada hacı kaya ve şehzade mustafaya çektiği telgraf:

''Ülkenin müdafası sözkonusu olduğu zamanlarda,kürtler kardeş ve kurtarıcı,sizler gibi din ve namus sahibi büyükler oldukça türk ve kürt birbirinden ayrılmaz ve öz kardeş olarak yaşayacaklardır.ve hilafet makamı etrafında sarsılmaz bir vücut halinde iç ve dış düşmanlara karşı demirden bir kale halinde kalacaklardır''

20 nisan 1920 de mecliste 72 kürt milletvekili hazır bulunmuştur..
Aynı mecliste erzurum mebusu olarak hüseyin avni bey toplantıların birinde dile getirdiği ''Bu kürsüde konuşma hakkı iki millete aittir'' kürtler ve türkler düşüncesi susturulmak yerine kuvvetli bir alkış almıştır ve destek görmüştür.

‘’Kürtler cin taifesindendir .Şeytanla insanın birleşmesinden meydana gelmişlerdir’’
(Emekli general nazmi sevgen Kürt türkleri kitabı)

10 Şubat 1922 de mecliste çoğunluğun kararı ile Kürtlere özerklik verildi 64' e karşı 373 vekilin oyu ile kabul edilen ''Kürtlere özerklik yasası'' cumhuriyet tarihinde ilk ve son özerklik yasası oldu.

Bu ve benzeri daha bir çok vesika ile neler yapıldığı ve daha sonrasında düşman ırk köle ırk şeytanın soyu böyle bir kavim yoktur kart kurt vb yaftalamalar ile tarihi ve kavmi yok sayılmaya başlanan Mazlum Müslüman Kürtleri asimile inkar zulüm görmüşlerdir Zilan Dersim yakın dönemde binlerce köy yakılması Hizbuşşeytan sayesinde müslümanları karalama Jitem kontrgerilla vb şer güçler sayesinde Müslüman halklar arasına istedikleri nifak tohumlarını ekmişlerdir.

İstikla harbinde Kürt ve Türk müslüman kardeşlerin omuz omuza çarpışması sonucunda elde edilen bağımsızlık mücadelesi sonucunda Yeni kurulun cumhuriyet ile Türk ırkçılığı temeli ‘’Milliyetçlik’’ kavramı ile tesis edilmiştir. Çünkü İslamda Milliyetçilik kavmiyetçilik ırkçılık yoktur tek birleşme noktası vardır oda Vahdet sancağı altında ÜMMET bilinci ile bir araya gelip Tüm zalim ve zorba güçlere meydan okumaktır.İslam dininin temeline zıt olan Milliyetçilik devletçilik laiklik demokrasi kemalizim gibi kavramlar Atatürk türkiyesinin temel kavramı olan Türk ırkının üstünlüğünü Müslüman halklara dayatarak fitne oluşturmak üzere kurulmuştur.

Atatürk diyorki : ‘’Dünya yüzünde türklerden daha büyük ondan daha eski temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir’’ Türk öğün çalış güven-Türkün türkten başka dostu yoktur-Bir türk dünyaya bedeldir-Ne mutlu türküm diyene bu ve benzeri söylemler Müslüman halklar arasına nifak tohumları ekmekten ve milliyetçilik adı altında Irkiyet Mikrobunun yayılmasında başka bir işe yaramamıştır…Irkçılık yapan kim olursa olsun Allah’ın dininden ayrılmıştır Şeytanin takipçisidir…..
Alıntı ile Cevapla
Alt 08 Nisan 2010, 23:26   Mesaj No:4
Medineweb Emekdarı
Emekdar Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Emekdar Üye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16627
Üyelik T.: 11 Şubat 2012
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:47
Mesaj: 4.081
Konular: 315
Beğenildi:48
Beğendi:0
Takdirleri:149
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

islamda ırkçılık/şövanizm/nasyonalizm gibi konular gerek veda hutbesinde gerekse hucurat 13'te açık açık ifade edilmiştir.
buradaki tepkinin ırkçılıkla alakası yoktur olay artık mustazaflık/müstekbirlik durumuna gelmiştir ki ortadoğuda parçalanmış bir konumdadır kürt ırkı...
suriye,ırak, iran,türkiye, vs...

ve dünya dillerinin ihanet ettiği tek dildir kürtçe...

hocam her zamanki gibi damardan bir konuya giriş yapmış...
xwede ji te razi be...
şewbaş...
Alıntı ile Cevapla
Alt 09 Nisan 2010, 21:28   Mesaj No:5
Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:KayıpKentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 3725
Üyelik T.: 12 Eylül 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 130
Konular: 22
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

Ah hocam, diline yüreğine sağlık.

Anadolu'nun kalbinin Doğu'su olan Malazgirt' in bağrında sizler gibi kardeşlerimizin,abilerimizin olması FESAD'IN VE FİTNE'NİN karşısında bir SİBOB'tur!

Aylar önce sizleri ziyaret amacı ile Malazgirt'e gelirken otobüs Muş'tan sonra Bulanık sapağından girmişti.Bir kaç km sonraydı sanırım bir tepenin üzerine

"BU VATAN HEPİMİZİN" yazılı yazısını görünce yüzümde acılı bi gülümsemeyle:

"Biraz Geç kalmadınız mı" dedim içimden. Bu vatan hepimizin ise nedir bu yetimlik? Malazgirtin yolları neden böyle bozuk? Buraların insanı neden ezgin?

Ama tüm olumsuzluklara rağmen samimiyet, içtenlik, ve sıcaklık neden hep buralarda?

İzmirde bir belediyeye ayrılan Kaynak ile Doğuda koca bir ile ayrılan kaynak neden aynı?

Askerler kimlik kontrolünde benim Türk oluşumyu görünce neden bana farklı muamele uyguluyorlar?

vs vs vs...alır gider bu cevabı çook belli sorular.

Velhasıl.

Bu yazı ve ele aldığın noktalar için ellerine sağlık babacan.

Ben de yazına binaen Dersim katliamını canlı tanıkların ağzından şiirleştirdiğim bir çalışmamı asıyorum.

Selam ile.
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Nisan 2010, 03:26   Mesaj No:6

ali

Medineweb Aktif Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 18
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:38
Mesaj: 165
Konular: 4
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

ben türkleri suçlamıyorum.kürtleride suçlamıyorum.
türkleri kürtleri birbirine kırdıran kandan kinden nemalanan her iki tarafın ibnelerini suçluyorum.
kürtleri dışlayan,isyan ettiren,denize düşüp yılana sarılmak zorunda bırakan,israilden abd den medet umar hale getirenler utansın.
neyı paylaşamıyorsunuz ki...!
Alıntı ile Cevapla
Alt 19 Nisan 2010, 11:23   Mesaj No:7
Medineweb Sadık Üyesi
KARAKÖSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:KARAKÖSE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5710
Üyelik T.: 18 Aralık 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 326
Konular: 48
Beğenildi:13
Beğendi:0
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

küçüktüm ama bildiğim, hatırladığım kadarıyla kürtlerde islami oluşumlar vardı. kitapçılar mesken tutulurdu. her grubun takıldığı bir kitapçı vardı. bu gruplar şiddetten uzak ilmi oluşumlardı. entellektüel bir düşünme çabası içindeydiler.
sonra PKK ortaya çıktı. PKK nin ilk mücadelesi bu islami kürt gruplarla oldu ve islami kürt oluşumlar dağıtıldı. birikimli insanlar batıya göç edip dağılmak zorunda kaldılar ve ortalık avamlara kaldı. PKK da ne yazıkki kürtlere maledildi.
Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Nisan 2010, 19:18   Mesaj No:8
Avatar Otomotik
Durumu:hamit hönül isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 12419
Üyelik T.: 22 Nisan 2010
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 1
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

m.metin adıgüzel kardeşim
kusura bakma sana katılmıyorum son 30 yıldır devlet insanları katledecek köyler boşaltacak zulmedecek insanlar meçhule gidecek 4000 çocuk zindanlarda çürüyecek
sonra haklı olarak bu zulme karşı insanlar tepki verecek sonra suçlanacak terör örgütü ilan edecek nedense devlet yaptığı herşeyi kendisine meşru kılacak yal************************************************** ******************Editlenmiştir YitikSevda
zulme karşı susan dilsiz şeytandır. hadisi şerif.
Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Nisan 2010, 19:30   Mesaj No:9
Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:evren ÖNAL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 8801
Üyelik T.: 23Haziran 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 15
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

sn.metin bey. sana kesinlikle katılmıyorum adamlar silahla sana karşı zülüm yapsalar sen ne yaparsın sen ya insanlığını bırakıp susarsın yada onurunla ölmek için dağa çıkarsın. benim başimdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum ben çocukken köyde okulları kapatılar eğitim yoktu ve bnm gibi yüzlerce kişi eğitimden mahrum bırakıldı o dönemler yani 90lı yılarda ben 8 yaşındayken okul yerine köyde çoban oldum. oda yetmiyormuş gibi şuan filistin'de ırak'ta askerler çocuklar üzerine silah doğrultuyorlar ya bana ve benm gibi binlerce kişi aynı şeyleri yaşadı sen olsan o durumda ne yapardın? zülüm kabulenip susarmıydın yoksa onurlu bi yaşam ve ölüm için savarşırmıydın************************************************** *
Editlenmiştir YitikSevda

saygılarımla.
Alıntı ile Cevapla
Alt 27 Nisan 2010, 15:05   Mesaj No:10
Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:KayıpKentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 3725
Üyelik T.: 12 Eylül 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 130
Konular: 22
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: İnsanlık Ailesinin Bir Ferdi "KÜRTLER"

Hem İslam Evrensel Bir Din’dir diyorlar.
Hem de evlerinden dışarı çıkmıyorlar.
Hem zulme karşıyız diyorlar .
Hem burunlarının dibindeki zulümlere ses çıkarmıyorlar.

Hem komşusu açken tok yatan bizden değildir diyorlar..
Hem(Kürt) komşuları açlıktan kırılırken horul horul uyuyorlar

“Hem Ümmetin yetimleri.!” dedi diye yüceltiyorlar.
Hem o yetimleri aşağıladıkça aşağılıyorlar.

Fato Ana kirletilirken../..Mirza ölürken.
Kimse yoktu yanımızda.
Kimsenin yanında değiliz biz de şimdi.
Böylece .
İşte.

Kendisi olmayan bir Coğrafya’nın.
Adı ne lazım.?

Avunmanın;avutmanın binbir türlü yolu var bayım.?
Adını ne koyayım.?
Senin bu beyhude oyalanmalarının.
Söyler misin.?

Tekel İşçileri hiç mi hiç ırgalamıyor beni.
Diğer işçi eylemleri de keza.
Üçbin çocuk mahkemeler de yargılanırken.

Sol İslamcı aydınlar gitsin o mahkeme önlerinde eylem yapsınlar.
Yapacaklar sa bir eylem.
Yahut sussunlar hiç değilse.
Kafa bulmasınlar bizimle.

Kimse umurumuzda değil.
Umurunda değiliz kimsenin çünkü.
Biz mevaliler.
Seslenilensiz köleler.

Kitap yazarlarını beslemekten de çoktan vazgeçtik .
Keza sahafları da.
O paraları kendimiz yiyeceğiz artık.
Arifane sofralarımızda.
Birlikte.

Kitap ta okumayacağız artık.
Birbirimizi okuyacağız bundan böyle.
El ele göz göze diz dize.

Diyeceği olan varsa gelsin yüzümüze gözümüze söylesin.
Eyleyeceği olan varsa da gelsin bizimle beraber eylesin.
Kurumlanıp durmasınlar öyle kurum kurum.
Gazete dergi odalarında../..Politbürolarında.
Bizden yansız.
Bizim adımıza.

***
Çalmayacağız.. Kapımızı çalmayanın kapısını.
Bakmayacağız.. Yüzümüze bakmayanın yüzüne.
Tutmayacağız.. Elimizi tutmayanın elini.
Dürüst olacağız ve tok söyleyeceğiz sözümüzü.
Kem küm etmeyeceğiz.
Lafı eğip bükmeyeceğiz.
Ve.
Asla.!
İçiboş sloganlar sallamayacağız.
Bundan böyle.!
***

Ve böylece.
Düşün artık yakamızdan eyy.!
Biz den bi haber.
O’ndan ayrıksı.
İnsan’dan garib.
Kendine muzdarib.
Müslüman Şamanlar diyeceğiz ve.
Yürüyeceğiz kendi yolumuzda.
Tıpkı bir zamanlar yaptığımız gibi.
Koguryoda..Mekkede…Medinede…Ve..
Horasanda.!
İnsanca.!

Wesselam.!

http://www.sivildusunce.com/Makaleler.aspx?id=3477&author=204
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Sanal Ve Reel Kişilik Farkı :"Münafıklıktır". /Muhsin Arslan Muhsin Arslan Muhsin Arslan 13 05 Ocak 2024 19:14
Ey "İnsanlıktan" istifa eden "İnsanlık! "/Muhsin Arslan Muhsin Arslan Muhsin Arslan 23 21 Eylül 2023 08:37
Ey Tebliğci ;"Ne Olur İhanet Etme!"/Muhsin Arslan Muhsin Arslan Muhsin Arslan 8 25 Ağustos 2014 04:23
Ey Müslüman Kadın! "La" mı ? "Yes" mi?/Muhsin Arslan Muhsin Arslan Muhsin Arslan 15 21 Nisan 2014 23:01
Gelenek Dini;"İslam'a Suikasttır." /Muhsin Arslan Muhsin Arslan Muhsin Arslan 12 28 Mart 2013 21:12

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.