Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM DİNİ KONULAR.::. > Muhtelif Dini Konular > Muhtelif Konular

Konu Kimliği: Konu Sahibi Esadullah,Açılış Tarihi:  12 Şubat 2016 (11:04), Konuya Son Cevap : 19 Şubat 2016 (00:33). Konuya 27 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı11Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 17 Şubat 2016, 05:21   Mesaj No:11
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Esedullah ın paylaşımı sadece masumane bilimsel bir açıklama olsaydı.Benim o konuya astığım yazıya daha sonraki şekliyle itiraz mahiyetinde serzenişi olmazdı.

son zamanlarda kafan karmakarışık bilinmez hoca. Asılan konu ile senin yazdıkların alakasını söyle haklısın diyelim. Arkadaşım kusura bakma ama sen kuranı da bilmiyorsun. Kuran bütünlüğü ile ayet ileri sürülebilir. Esedullah hocanın yazdıkları hangisi kurana zıt ve aykırı ? kuranda zikir yok mu? la ilahe illallah en büyük zikir kabul. Kuranda 114 yerde geçen besmeledeki rahman rahim zikir değil mi.5 vakit okunan ezandaki Allahu ekber zikir değil mi? günde 40 kez bize okutulan fatiha zikir değil mi? esmaul husna da geçen 10 larca esma hepsi zikir değil mi? amene resulü yahut ayetel kursi ve onlarcası zikir değil mi?
Mesela ben aç isem günde onlarca kez ya Rezzak desem, mazlum isem Ya Kahhar, Günahkâr isem ya Tevvab-Kerim-Rahim, zorda isem Ya Selam,Hasta isem ya şafii.......

Olmaz mı?

İşin gücün zikrin emeğin çırpınışın Tekfir!!
ayıptır vebaldir günahtır. Birilerinin dalaletini kendine zafer mi kabul ediyorsun? adeta birilerinin ağzına bakıyorsun çıkacak kelimelerden şirkmatik için ip ucu bulabilir miyim derdindesin!
Tevhit hastasısın. Bu çok güzel. Lakin tevhidin hastalıklıdır arkadaşım. Hasta olduğun için kendinle beraber kafandaki tevhidi de hasta ettin.
yıllardır medinewebde beraberiz Ömrün müşrik toplamakla damgalamakla geçti.Allah için kendine bi sor.ve soracağın soru sayısı iki.
birincisi ömrümde kaç kişinin hidayetine vesile oldum?
ikincisi kaç kişinin kafasını karıştırdım soğuttum islam dan ?

Allah cümlemize hidayet nasıp buyursun. Bak buda zikir idi ya HADİ !
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 11:02   Mesaj No:12
Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Alimoglu arkadaşım ,ben lailahe illallah tan başka zikrin olmadığını ne şimdi nede bundan önce söylemedim.

Yok söyledin diyorsan ,büyür nerde söylemisim.
paylaşımı yapan arkadasin paylaşımına binaen zikrin ne için yapıldığını ve öyle sadece telaffuz edilen sözden ibaret olmadığı dır.

Paylaşım bilimsel bir kılıfla bu gün tarikatlarda yapılan Uyuşturmanin meşruluguna dairdir.

Yazının alıntı yapıldığı kişi H.KERRAR bu paylaşımın devamını esedullah versin bak neler döşemiş ,o zaman karar verirsin.

Gelelim benim kimin hidayetine vesile oluşum a ,kimin hidayeti hak edeceğine Allah karar verir ve hak edene verir.
Hidayete ulaşmada sayıca çok ama çok az insana vesile olmuş veya olmadığımızı inşaallah birlikte ahirette görürüz. ve sayı çok mu önemli.....selam ve dua ile kalın. .Allah hidayette olanın ayağını sabit kilsın hidayette olmayanlara da hak etmişler se Hidayet etsin....
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 16:01   Mesaj No:13
Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Bilinmez... bu yazının devamını biz bilmeden yayınlamışmılar? Haberim yoktu buyur getir beraber inceleyelim eğer bu yazının devamı yokta sen bunu beynindeki kalıplaşmış düşünceden böyle tasavvur ediyorsan ve olmayan bir şeyi söylüyorsan

iftira atmış oluyorsun
ayrıca süizanda bulunuyorsun
ve ayrıca yalan söylemiş oluyorsun
birde gıybet ettinki

şu halinle Kuranın iftira yalan süizan ve gıybet hükümlerine göre teşhir edilmen lazım ayetleri koymuyorum çünki sen Kuranın Bekçisisinya biliyorsun zaten...

Evet bu yazının devamını getir kanıtla ve burdaki insanlarda devamında nasıl şirke girilmiş görsünler eğer getirmez isen bu işlediğin emre itaatsizlikten Allaha c.c. kasem ederim iki elim yakanda olur hem bu dünyada hem ahirette ve hakkımı helal etmem ...sadecede özürdilemen halinde de bu dediklerimden feragat ederim...

Sen nasıl bit Muvahhidsin ki bu hataya düşüyorsun nasıl bir Kuran savunucusun ki daha savunduğun Kitaba uymuyorsun elide bir sopa sadece insanları tekfir et ohhh ne güzel dünya bu ...

Bu iddanı kanıtlamaz isen yukardaki kasemimin arkasındayım Allah c.c. Şahittir yada Müslümana yakışır şekikde özürdile bundan kurtul...
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 18:46   Mesaj No:14
Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

İlk başta şahit olmadığım bir şeyi idda edmiyorum etmedimde,

Sizinde dediğiniz gibi hiç bir muvvahide böyle bir durum yakışmaz.

Yalnız sen beni iftiracı gibi göstermeye çalışırken,kendin iftiracı durumuna düşmüş olmuyormusun..

Sizin,beslendiğiniz kaynak olan H.KERRAR,zikirden bahsediyor. Ve Kurandan ve sünnettende delil getirdiğini zan edebliyor.Neden mi zan ediyor diyorsan, bak ispatlıyayım..

BUDA SENİN H.KERRAR ININ ZİKİRE DELİLİNDEN BİR KESİT.

Cemaatle zikir


Cemaat halinde zikretmek ile ilgili hadislere örnek ise Hz. Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Allah'ın, yollarda dolaşıp zikredenleri araştıran melekleri vardır. Allahu Teâlâ'yı zikreden bir cemaate rastlarlarsa, birbirlerini "Aradığınıza gelin!" diye çağırırlar. (Hepsi gelip) onları kanatlarıyla kuşatarak dünya semasına kadar arayı doldururlar. Allah, -onları en iyi bilen olduğu halde- meleklere sorar:
"Kullarım ne diyorlar?"
"Seni tesbih ediyorlar, sana tekbir okuyorlar, sana tahmid okuyorlar. Sana ta'zim (temcîd) ediyorlar" derler. Rabb Teâlâ sormaya devam eder:
"Onlar beni gördüler mi?"
"Hayır!" derler.
"Ya görselerdi ne yaparlardı?"
"Eğer seni görselerdi ibâdette çok daha ileri giderler; çok daha fazla ta'zim, çok daha fazla tesbihde bulunurlardı" derler. Allah tekrar sorar:
"Onlar ne istiyorlar?"
"Senden, derler, cennet istiyorlar."
"Cenneti gördüler mi?" der.
"Hayır ey Rabbimiz!" derler.
"Ya görselerdi ne yaparlardı?" der.
"Eğer görselerdi, derler, cennet için daha çok hırs gösterirler, onu daha ısrarla isterler, ona daha çok rağbet gösterirlerdi." Allah Teâla sormaya devam eder:
"Neden istiâze ediyorlar?"
"Cehennemden istiâze ediyorlar" derler.
"Onu gördüler mi?" der.
"Hayır Rabbimiz, görmediler!" derler.
"Ya görselerdi ne yaparlardı?" der.
"Eğer cehennemi görselerdi ondan daha şiddetli kaçarlar, daha şiddetli korkarlardı" derler. Bunun üzerini Rabb Teâla şunu söyler:
"Sizi şâhid kılıyorum, onları affettim!"
Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) sözüne devamla şunu anlattı: "Onlardan bir melek der ki: "Bunların arasında falanca günahkâr kul dahi var. Bu onlardan değil. O başka bir maksadla uğramıştı, oturuverdi." Allah Teâla: "Onu da affettim, onlar öyle bir cemaat ki onlarla oturanlar da onlar sayesinde bedbaht olmazlar" buyurur." (Buhârî, Daavât 66, Müslim, Zikr 25, (2689); Tirmizî, Daavât 140, (3595).)

Ebû Neâmete's-Sa'dî'den, o da Ebû Osman'¬dan, o da Ebû Saîd-i Hudrî'den naklen rivayet etti. (Şöyle demiş) : Muâviye Mescidde bir halkanın yanına çıktı da :
— Sizi (buraya) ne oturttu? diye sordu.
— Allah'ı zikretmek için oturduk, dediler.
— Allah aşkına mı; sizi ancak bu mu oturttu? dedi.
— Vallahi bizi ancak bu oturttu, cevâbını verdiler.
— Beri bakın, ben sizi itham ettiğim için yemin ettirmedim. Resûlüllah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)'den benden daha az hadîs rivayet etmek hu¬susunda benim mertebemde hiç bir kimse yoktur. Gerçekten Resûlüllah
(Sallallahü Aleyhi ve Sellem) ashabından müteşekkil bir halkanın yanına çık¬tı da :
«Sizi (buraya) no oturttu?» diye sordu. Ashab :
— Allah'ı zikretmeye, bizi İslâm'a hidâyet buyurduğu ve onlunla bi¬ze imtihanda bulunduğu için ona hamdetmeye oturduk, dediler.
«Allah aşkına mı? Sizi ancak bu mu oturttu?» buyurdu.
— Vallahi bizi ancak bu oturttu, dediler.
«Beri bakın! Ben sizi itham ettiğim için yemin ettirmedim. Lâkin şu var ki; bana Cibril geldi de Allah (Azze ve Celle) 'nin sizinle meleklere iftihar ettiğini haber verdi.» buyurdular. (Müslim Zikr 2701)

Ebû Müslim el-Eğarr (rahimehullah) diyor ki: "Ben şehâdet ederim ki Ebû Hüreyre ve Ebû Saîd (radıyallâhu anhümâ) Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)'in şöyle söylediğine şehâdet ettiler: "Bir cemaat oturup Allah'ı zikrederse, mutlaka melekler etraflarını sarar, Allah'ın rahmeti onları bürür, üstlerine sekine iner ve Allah onları yanında bulunan (büyük melek)lere anar." (Müslim, Zikr 39, (2700); Tirmizî, Daavât 7, 3375)

Evet, buraya kadar verdiğimiz ayet ve hadislerden sonra son olarak deriz ki Zahirî amellerin çıkış yeri olan kalp itminana erince mümin istikametten ayrılmaz. Kalbin ıslahı Cenâb-ı Allah’ın bizi sakındırdığı kötü amellerin terkiyle mümkündür ve zikrullah ile mümkündür. Kalp ıslah olursa o zaman hayat bulur, selim olur, kemale erer. Zaten Rabbimizin de bizden istediği kalbin selime ulaşması kemale ermesidir ayette: O gün ki ne mal fayda verir ne oğullar Ancak Allaha selim bir kalb ile varan müstesna (Şuara 88-89)
Gaybde rahmana haşyet duyan ve (inâbeli) ona yönelmiş bir kalb ile gelen kimselere (Kaf 33)

Allah’ı unutan ve bu yüzden Allah’ın da kendilerine kendilerini unutturduğu kimseler gibi olmayın. İşte onlar fasık kimselerin ta kendileridir. (Haşr 19)

Allahım ayette Allahı unutan ve bu yüzden de Allahın kendilerine kendilerini unutturduğu kimselerden eyleme bizi daima seni bütün benliğimizle zikreden kullarından eyle ve Rabbim bizlere de kalbi selimi ihsan et. Ve bizi razı olduklarından eyle.amin

Dil hânesi pür-nûr olur
Envâr-ı zikrullah ile
İklîm-i ten ma'mûr olur
Mi'mâr-ı zikrullah ile

Her müşkil iş âsân olur
Derd-i dile dermân olur
Cânun içinde cân olur
Esrâr-ı zikrullah ile


Gamgîn gönüller şâd olur
Dembesteler âzâd olur
Gümgeşteler irşâd olur
Âsâr-ı zikrullah ile

Zikreyle Hakk'ı her nefes
Allah bes bâkî heves
Bes gayrıdan ümmîdi kes
Tekrâr-ı zikrullah ile

Gör ehl-i hâlün fırkasın
Çâk etdi ceyb-i hırkasın
Devreyle zikrün halkasın
Pergâr-ı zikrullah ile

Terk et cihân ârâyişin
Nefsün gider âlâyişin
Bu cân ü dil âsâyişin
Efkâr-ı zikrullah ile

Bahtî sana ikrâr eder
Tevhîdini tekrâr eder
İhlâsını iş'âr eder
Eş'âr-ı zikrullah ile
(1. Sultan Ahmed,Bahti- Gülzarı Arifan)

Allaha (c.c) Giden Yol Nefsin Tanımı ve Mertebeleri-h kerrar

Şimdi H.kerrarın burda zikire delil getirirken,BU GÜNKİ TARİKAT VE TASAVVUFUN YAPTIĞI ZİKİRLE EŞ DEĞER MİŞ GİBİ ANLATIYOR.

Halbuki ne Allah ın son Rasulu as nede ashabı H. KERRAR ın aladığı şekilde,yani bu günki tarikatlerde BİR ARAYA TOPLANIP KAFA SALLAYIP KENDİLERİNDEN GEÇİP VE BUNADA ZİKİR DEMEMİŞLERDİR.

İşte sizin ZİKİR ANLAYIŞINIZ İLE ALLAH IN SON RASULUNUN VE EHLİ SÜNNETİN ZİKİR ANLAYIŞI AYNI DEĞİLDİR.

Aksini idda ediyorsanız buyrun,bize İMAM ŞAFİİ,İMAM AHMED BİN HANBEL,İMAM EBU HANİFE,İMAM MALİK Ten kendi talebeleriyle bir araya toplanıp,bazen def çalıp,bazen ilahi söyleyip,HALKA OLUŞTURUP KAFA SALLAYIP VE BUNADA ZİKİR DEDİKLERİNE BİR TANE DELİL GETİRİN..

yANİ H.KERRAR imamlardan delil getiriyor ama imamların anladığı ve uyguladığı gibi anlamıyor,bu günki tarikatlerde olan bidatlere göre anlıyor..ve bu bidatleri meşrulaştırma çabasına düşüyor sizin gibi,yoksa tabiki KURAN VE SÜNNETTE ZİKİR VAR,ama sizin bugünki uygulamalarınız gibi değil......
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 18:56   Mesaj No:15
Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

bize zikir ve timüs bezinin devamını getirin bilinmez kıvırmayın lütfen yazdığını bile anlamayan birisiniz buyrun bekliyoruz hadi...
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 19:03   Mesaj No:16
Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Alıntı:
Esadullah Üyemizden Alıntı Mesajı göster
bize zikir ve timüs bezinin devamını getirin bilinmez kıvırmayın lütfen yazdığını bile anlamayan birisiniz buyrun bekliyoruz hadi...

ilk başta edepli ol,ben şimdiye kadar size karşı KIVIRMA dedim mi..

Ayrıca ben ilk eleştirimde bu yazının sadece BİLİMSEL BİR YAZI OLMADIĞI VE H. KERRARIN,TASAVVUFTAKİ BİDAT OLAN ZİKİR ANLAYIŞINA bir kılıf yazısıdır. Aslında h.kerrarın zikir anlayışı kuran sünnet ve ehli sünnetin uygulamasına uygun olmadığını ısrarla söylüyorum.

Bana siz iftira yakıştırmadan önce,bunu anlamadıysanız,benim bu yazıdan kastımı sormanız lazım değil miydi.

Ben h. kerrarın ZİKİR ANLAYIŞI SADECE BUNDAN İBARET DEĞİLDİR e dair bir iddaydı ve İDDAMIDA ALLAH A HAMD OLSUN İSPATLADIM.

Sizde attığınız çamurla kaldınız,yazık.......
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 19:53   Mesaj No:17
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esma_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.421
Konular: 575
Beğenildi:4494
Beğendi:6074
Takdirleri:23787
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Esadullah nickli üyemiz bu uslüp size ve foruma hiç yakışmadı!
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 22:31   Mesaj No:18
Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Evet bugüne kadar bize yakıştırmadağınız bu üslubu sergileyenler bizi şirk erbabı kafir ilan etti onlara yakışıyor sanırım ben nefsim adına asla öfkelenmem ama Allah c.c. için kimse kusura bakmasın hakedene hakkettiği şekilde cevap vermilmesi gerektiğinide biliyoruz...

Lütfen bizi affedin madem biz burda bu hususta böyle algılandık madem şirk erbabıyız sizin nadide forumunuzu kirletmeyelim lakin insanların imanına itikadına hakaret ve iftiralarada bu şekilde açık bir yaklaşım sergilemeyin...

Bu davranış nefsimize değil yapılan iftirayadır...

Hakkınızı helal edin Özürdileriz özürdilemekten aciz değiliz hamd olsun ...

İnşaallah birdaha forumunuza huzursuzluk vermeyiz biz sizden razı olduk Mevlada olsun...

vesselam veddua
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 22:35   Mesaj No:19
Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ilk başta edepli ol,ben şimdiye kadar size karşı KIVIRMA dedim mi..

Ayrıca ben ilk eleştirimde bu yazının sadece BİLİMSEL BİR YAZI OLMADIĞI VE H. KERRARIN,TASAVVUFTAKİ BİDAT OLAN ZİKİR ANLAYIŞINA bir kılıf yazısıdır. Aslında h.kerrarın zikir anlayışı kuran sünnet ve ehli sünnetin uygulamasına uygun olmadığını ısrarla söylüyorum.

Bana siz iftira yakıştırmadan önce,bunu anlamadıysanız,benim bu yazıdan kastımı sormanız lazım değil miydi.

Ben h. kerrarın ZİKİR ANLAYIŞI SADECE BUNDAN İBARET DEĞİLDİR e dair bir iddaydı ve İDDAMIDA ALLAH A HAMD OLSUN İSPATLADIM.

Sizde attığınız çamurla kaldınız,yazık.......
Sen iki senedir etmediğin hakaret kalmadı ne zaman bu üslup ile yaklaştım bilinmez edebi senden de öğrenecek değilim ama aşikar olarak yalan söylüyor ve iftira ediyorsun edepsizlik yapıosun bize ve büyüklere sözde süslü kelimelerle edepsizlik edersin ama biz Allah için kızdığımızda bize kendini ablatırsın...

Seninle yazıştığımız her kelimeden Allah c.c. bizi affetsin malayani geçti boşa geçti hüsran oldu...

Ama ben bunu Allah c.c. için kasem ettim bu hakkımı alacağım senden et yada geç...
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Şubat 2016, 23:13   Mesaj No:20
Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.985
Konular: 339
Beğenildi:1161
Beğendi:331
Takdirleri:7457
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

SübhanAllah...

Allah sizleri de bizleri de affetsin. Ne zaman ciddi ve faydalı bir konu açılsa.. tebliğ ortamı oluştu ilimlerimize ilim katacağımız feyzeleneceğimiz bir konu ortamı oluştu diye sevinirken...her seferinde hevesimiz kursağımızda kaldı.
Dikkat ederseniz hangi konu açılsa o konuya müdahil olma fırsatımız olmuyor. Yazdığımız şu oluyor.NE OLURSUNUZ BİRBİRİMİZE SAYGILI OLALIM.HEDEFİMİZ KONU OLSUN.HEDEFİMİZ FAYDA VERMEK OLSUN.SİTEYE GİRENLERDEN 50 si ÜYE İSE 5000'İ MİSAFİRDİR.İSLAMİ BİR İLİM YUVASI BURASI.GİRENLER İLİMDEN İRFANDAN FEYZLENSİN.BİLGİLERİNE BİLGİ KATSIN.HATALARI YALNIŞLARI VARSA KAYNAKLAR EŞLİĞİNDE DÜZELTME FIRSATI BULSUN.dedik...her seferinde üç beş mesajdan sonra konu unutulur sen ben kavgası başlar. KONULAR UNUTULUR, SIRA SENİN TARİKATIN BENİM CEMAATİM ONUN RENGİ BUNUN IRKI...
tüm uyarılarımıza rağmen bildiğimizi okumaya devam.El insaf...

sonuç ne oldu ? açılan konu katledildi. Konu mecrasından çıktı. Sonuç kocaman sıfır ve kırgınlık...
sözümüzü ortaya yazıyoruz kimseye özel değil. Kimse üzerine alınmasın.eğer ki üzerimize alacaksak öz eleştiri olarak Allah rızası için alalım.

sözümüz şudur : medineweb kurallarını çiğneyerek,tekfir ederek,bir diğer mezhebi dışlayarak ve birbirimizi kırarak yazacaksak, LÜTFEN YAZMAYALIM.TİCARET SİTESİ DEĞİLİZ KAZANÇ KAYBETME KORKUMUZ OLSUN.REYTİNG HASTASI DEĞİLİZ PAPARAZİ MAGAZİN DERDİMİZ OLSUN.ALLAH RIZASI İÇİN İLİM İRFAN AHLAK VE HUZUR ADRESİ OLARAK YOLA ÇIKTIK BU YOLDAN ZIKZAK ÇİZMEDEN DEVAM ETMEYE KARARLIYIZ İNŞAALLAH.

BURDAKİ AMACIMIZI DEFALARCA YAZDIK YİNEDE HATIRLATALIM.BU SİTEDE KURULDUĞUNDAN VE ÖMRMÜZ YETTİKÇE BİR TEK ALLAHIN KULU NA HİDAYETE VESİLE OLURSA AMACIMIZA ULAŞMIŞIZ DEMEKTİR.BUNU BAŞARIRSAK TÜM DÜNYAYA VE İÇİNDEKİLERE BEDEL KAZANÇTIR.

kardeşsiniz birbirinize hasım olmak Allah'ın kelamı kurana aykırıdır. Kardeşliklerimiz en az namaz kadar farzdır. Bize yakışan birbirimize hoşgörü ile yaklaşıp kardeşliklerimize zarar vermeden ilimden irfandan faydalanmak...

Gidecek kardeşlerimizin gidişine cidden mahzun oluruz. Gitmeleri bize bir şey kazandırmaz bilakis kaybettirir. Gitmesi gerekenleri biz zaten banlayarak gönderiyoruz. Esadullah hocam Zülküf Hocam lütfen Allah için birbirinize helallik isteyin. Ve burası bizim yuvamız. Ve sizleri Allah için seviyoruz.
Editörlerimizin görevi forumun huzurunu sağlamak...Bu huzuru sağlamaya çalışırken yaptığımız uyarılara alınganlık göstermek hoş değil.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Kendi Yaralarını Sarmak İçin Yetmiyor Gazze Bezi Mihrinaz Bilgi Dağarcığı 1 08 Ocak 2024 11:38
Zikir/Ali Parlak Ali Parlak Makale ve Köşe Yazıları 1 06 Nisan 2019 13:06
Zikir Huseyin38 Tasavvuf-Tarikat 5 05 Şubat 2016 18:41
Zikir Tuba_ İslami Kavramlar 0 05 Nisan 2014 00:43
Değişik bir zikir... H.A.Y.A.T. Videolar/Slaytlar 2 01 Ağustos 2013 23:11

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.