Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Genel Konular > Serbest Kürsü

Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi:  21 Temmuz 2012 (15:50), Konuya Son Cevap : 06 Ağustos 2012 (19:54). Konuya 10 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 21 Temmuz 2012, 15:50   Mesaj No:1
Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Cinsiyet:Anne
Mesaj: 874
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Burmada Müslüman Soykırımı!!!

Burmada Müslüman Soykırımı!!!

Burma'da Müslüman soykırımı

Güneydoğu Asya ülkesi Burma'da (Myanmar) Müslümanlar soykırım tehdidiyle karşı karşıya. Onlarca yıldır cunta yönetiminin kışkırttığı Budist çetelerce katledilen Müslümanlar, şimdi de ülkelerinden toplu halde sürgün edilmek isteniyor.



İnsani Yardım Vakfı İHH'nın raporuna göre, Burma'daki son olaylarda binin üzerinde Müslüman öldü, 90 binden fazlası ise evsiz kaldı. Eğer İslam dünyası harekete geçmezse 4 milyon Müslüman daha yakında ölüme gönderilecek.
Güneydoğu Asya ülkesi Burma'da geçtiğimiz haziran ayından buyana binin üzerinde Müslüman, askeri yönetimin kışkırttığı Budist çetelerce katledildi. Ülkede Müslüman nüfusun yoğun olarak bulunduğu Arakan bölgesinde her gün tecavüzler, ev yakmalar, toplu sürgünler ve katliamlar gerçekleştiriliyor. Burma'da onlarca yıldır askeri cunta yönetimi tarafından kışkırtılan ve 'Rakhin' olarak bilinen Budistler, 'Rohingya' adıyla bilinen Müslümanların üzerine salınıyor. Özellikle Arakan bölgesindeki Müslüman nüfusu sistematik olarak temizlemeyi amaçlayan Burma yönetimi, geçtiğimiz günlerde aldığı bir kararla 'soykırıma' adeta davetiye çıkardı.
Nisan ayındaki seçimler öncesi, 'Katliamlar duracak. Bütün etnik unsurlar barış içinde yaşayacak ' diyen ve bu sözüyle Müslümanların da desteğini alıp seçimleri kazanan eski cunta lideri, yeni Devlet Başkanı Thein Sein, verdiği sözden dönüp 'Müslümanları, isteyen ülkeye gönderebiliriz ' diyerek Arakan'daki 4 milyona yakın insanın sürgün edileceği mesajı verdi. Eğer İslam dünyası harekete geçmez ve Thein Sein'in onay verdiği katliam durdurulmazsa, Güneydoğu Asya ülkesi Burma'daki Müslüman nüfus adeta 'tarih' olacak. Zira evleri yakılan, tecavüz edilen ve adeta 'kaçmaya zorlanan' ve teknelerle okyanusu aşıp Bangladeş'teki kamplara gelen Müslüman halk, bir süre sonra 'ölmek için dua edecek' noktaya geliyor. İnsani Yardım Vakfı İHH'nın Burma'ya dair hazırlanan rapor bölgedeki kritik durumu gözler önüne seriyor.
BİZİ ANCAK ÖLÜM KURTARIR
Bangladeş'e sığınmış Arakanlı mültecilere yönelik yardım faaliyetlerini 10 yıldır düzenli olarak sürdüren İnsani Yardım Vakfı İHH, Burmalı Müslümanların durumu ile ilgili geniş kapsamlı bir rapor hazırladı. Rapora göre bölgedeki son olaylarda 1000'den fazla Müslüman hayatını kaybetti, 90 binden fazla Müslüman da evsiz kaldı veya göç etmek zorunda bırakıldı. Son tespitlere göre Burma'daki Arakan bölgesinden kaçan çok sayıda mülteci komşu ülke Bangladeş'teki kamplara sığındı. Ancak tahayyüllerin ötesinde olumsuzluklar barındıran bu kamplarda yaşam Arakanlı Müslümanların geleceğe dair umutlarını tüketiyor. Uzun süredir bu kamplardan birinde yaşayan 75 yaşındaki Kala'nın dilinden dökülen 'Bizi bütün acılarımızdan kurtaracak olan ölümü bekliyoruz ' sözü bu durumun en somut yansıması olarak göze çarpıyor. Durumu daha da trajik hale getiren nokta ise Bangladeş'in haziran ayından bu yana ülkeye sığınan mültecileri kabul etmemesi ve ülkede bulunan mültecileri de geri göndermeye başlaması oldu.
BURADA ŞİDDET SİSTEMLİ BİR POLİTİKA
İHH raporunda Burma'daki şiddetin bir devlet politikası olarak sistemli halde devam ettiği vurgulanıyor. BM ve uluslararası kuruluşlarının Burma hükümetine Müslümanlara yönelik baskılarını sonlandırması için adım atması çağrısında bulunulan raporda okyanusu geçerek Bangladeş'e sığınmış Arakanlı Müslüman nüfusunun 550 bini aştığı belirtildi. Yüzbinlerce Müslüman, Endonezya, Malezya ve Bangladeş gibi komşu ülkelerde bulunan kamplarda çok zor koşullar altında yaşıyor. Hatta bu ülkeler, topraklarında bulunan mültecileri de Burma'ya geri iade etmeye çalışıyor.
Burma (Myanmar) Devlet Başkanı Thein Sein, Müslümanlara yönelik zulmün baş destekçisi olarak dikkat çekiyor. Sein, en son 'Müslümanları, isteyen ülkelere göndereceğiz ' açıklaması yaptı. Ülkedeki milyonlarca Müslüman katliamların artmasından endişe ediyor.
KÖYLER TALAN EDİLDİ
Arakan'daki katliam 3 Haziran 2012'de başkent Akyab'ta 10 Müslümanın Budistlerce öldürülmesi sonrası başladı. Yüzlerce Müslüman, baskıları ve cinayetleri protesto edince Burma polisi ve fanatikler katliama girişti. 300'ü aşkın Müslüman köyü yakıldı, 1000'in üzerinde insanın canına kıyıldı. Kundaklamalar sonucu 90 bini aşkın kişi de evsiz bırakıldı. Burma'da özellikle geceleri adeta Müslüman avı başladığı belirtiliyor.
İKİ ARADA BİR DEREDE
Burma'ya komşu Bangladeş'te 500 binin üzerinde Müslüman sığınmacı bulunuyor. Mülteci kamplarındaki yoğunluktan ötürü Bangladeş hükümeti ise gelenleri geri göndermenin yolunu arıyor. Evleri yakılmış Arakanlı Müslümanların son çare olarak geldikleri kamplarda reva gördükleri muamele de cabası. Mültecilerin birçoğu insanlıkdışı şartlarda adeta ölümü bekliyor.
HER TÜRLÜ İŞENCE YAPILIYOR
Bölgeden yeni dönen İHH heyetinin Arakanlı Müslümanlarla ilgili hazırladığı rapor sistematik katliamı gözler önüne serdi. Bölgede Müslüman ölümlerinin her gün meydana gelmekte olduğunu belirten rapora göre, Burma yönetiminin hapsettiği kişi sayısı meçhul. Çok sayıda Müslümanın ülkedeki hapishanelerde işkence gördüğü belirtilen raporda vurgulanan bir başka husus ise 'tecavüz' vakaları. Özellikle Arakan bölgesindeki Müslüman kadınlara sistematik olarak Budist çetelerce tecavüz ediliyor. Tecavüzden kurtulmak isteyen kadınların ise önünde iki seçenek bulunuyor; ya köyünü ve ülkesini kalıcı biçimde terk etmek ya da ölüm.
İHH raporuna göre Burma'da Müslümanlara karşı ayrımcı uygulamalar artık 'mutad' bir hale gelmiş. 'Rohingya' olarak bilinen Müslüman kesimin sokağa çıkması bile yasak. Arakan bölgesinde İslam kültürüne ait ne varsa talan ediliyor. Camiler ve mescitlerin yanında Budist çeteler, Müslüman köylerini de toplu halde yakıyor.
ÖLENE DE DOĞANA DA VERGİ
Bunların yanında, Burma'da doğan ve ölen her Müslüman birey için vergi toplanıyor. Her aile, yılda en az bir kez toplu halde fotoğraf çektirip devlet yetkililerine teslim etmek zorunda bırakılıyor. Burma'da bir Müslüman, bir köyden diğer köye gitmek için bile 'vergi' adı altında 'haraç' ödemek zorunda bırakılıyor. Müslüman bireylerin evlenebilmeleri de burada haraca bağlanmış. Devletin belirlediği miktarı ödeyebilenler çıkacak izin kağıdını yıllarca beklemek zorunda bırakılıyor; ödeyemenler ise zaten evlenemiyor. Tüm bunlara karşın evlenmeyi göze alan gençler ise çareyi komşu Bangladeş'e kaçmakta buluyor. Fakat komşu ülkede mülteci olmanın çilesi de adeta ölümle eşdeğer.
Evleri yakılan, işkence gören ve tecavüze uğrayan Burmalı Müslümanların çoğu, çareyi komşu ülkelere sığınmakta buluyor. Binlerce kişi kayıklara binerek okyanus dalgaları arasında Bangladeş'e gitmeyi göze alıyor. Birçok kadın ve çocuk ise kayıkların batmasıyla birlikte boğularak can veriyor.
DİYANET'TEN ÇAĞRI
Diyanet İşleri Başkanlığı, Burma'da Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddetin durdurulması için uluslararası kuruluş ve örgütlere çağrıda bulundu.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Burma'da yaşayan Arakanlı Müslümanlara yönelik yaşanan son hadiselerde, binden fazla Müslümanın öldüğünü ve 90 binden fazlasının da evsiz kaldığını belirtti.
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'BM, İslam İşbirliği Teşkilatı başta olmak üzere dünyadaki bütün uluslararası kuruluşları ve insan hakları örgütlerini yaşanan bu zulme sessiz kalmamaya ve bir an önce 'dur' demeye davet ediyoruz' açıklamasında bulundu.
Arakanlı Müslümanların bütün dünyanın gözleri önünde pek çok kere katliamlara maruz kaldığı belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
'Nijerya'da kiliselere ve Hristiyanlara karşı yapılan saldırılar nasıl kabul edilemezse Burma'da, Arakan'da, Aykab'da Müslümanlara yönelik saldırılar, zulüm, işkence ve cinayetler, Müslümanların evlerine ve camilerine yönelik tahripkâr girişimler, onların zorla göçe mecbur edilmeleri, kadınlara yapılan tecavüzler de hiçbir şekilde kabul edilemez.'
ULUSLARARASI KURULUŞALAR
Birleşmiş Milletler ve İslam İşbirliği Teşkilatı başta olmak üzere dünyadaki bütün uluslararası kuruluşlarla, insan hakları örgütlerine Burma'da yaşanan bu zulme sessiz kalmama ve bir an önce 'dur' deme çağrısında bulunulan açıklamada, 'İslam dünyası ve tüm insanlığın da Arakanlı Müslümanlara yardım etmeye; bu arada Bangladeş hükümetini, iltica eden mültecilere sığınma hakkı konusunda uluslararası teamüllere uymaya davet ediyoruz' ifadesi kullanıldı.
KAYITSIZ KALMAYIN
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Myanmar'daki Rohingya Müslümanlarına yönelik olarak bir süredir devam eden şiddet olaylarını kınayarak, uluslararası topluma 'kayıtsız kalmayın' çağrısında bulundu. İhsanoğlu, Myanmar Cumhurbaşkanı'na ve muhalif lider Suu Çii'ye de bir mektup gönderdi.
__________________


Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi muallime 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Başkasının engelli raporuyla araba almak caiz mi ? Soru Cevap Arşivi dvrzener 2 1177 05 Ocak 2020 23:11
Kur’an ezberleme ve hafızada tutma yolları-1 Kur'ân-ı Kerim Genel muallime 1 1892 01 Ocak 2016 16:34
Kur'an Kursu Öğreticileri ile Öğretmenlerin Farkı Din Görevlileri muallime 0 2018 19 Kasım 2015 16:19
Kurmê Darê ji Dêre Muhtelif Konular İslaminesil 1 1781 27 Ekim 2015 19:38
İmamın Dönüşü Din Görevlileri ayrıLık_ 1 1736 10 Eylül 2015 10:29

Alt 21 Temmuz 2012, 16:09   Mesaj No:2
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.436
Konular: 575
Beğenildi:4525
Beğendi:6115
Takdirleri:24126
Takdir Et:
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

İslam işbirliği teşkilatı ve Uluslararası kuruluşların bu zulme dur demeleri lazım... Ümmet olarak dualarımızı esirgemeyelim inş...:(
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla
Alt 21 Temmuz 2012, 16:21   Mesaj No:3
Medineweb EDİTÖRÜ
su damlası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: su damlası isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 13055
Üyelik T.: 18 Aralık 2010
Arkadaşları:18
Cinsiyet:-
Memleket:sivas
Mesaj: 10.588
Konular: 696
Beğenildi:8168
Beğendi:9375
Takdirleri:26049
Takdir Et:
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İslam işbirliği teşkilatı ve Uluslararası kuruluşların bu zulme dur demeleri lazım... Ümmet olarak dualarımızı esirgemeyelim inş...:(
RAHMAN yar ve yardımcıları olsun inşaALLAH...Şu mübarek günlerde dualarımızı esirgemeyelim inşaALLAH...
__________________

"Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."
Alıntı ile Cevapla
Alt 21 Temmuz 2012, 23:16   Mesaj No:4
Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Cinsiyet:Anne
Mesaj: 874
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

Bu haberle ilgili videoda diri diriyakılan müslümanlar vardı..Myanmardan kaçan bangladeşe sığınmak istiyen müslümanlar; bangladeşte izin vermeyince aradaki nehirde yaşam mücadelesi veriyorlar.Bizler sofralarımızda çeşit çeşit nimetler içindeyken ,Suriyede ağlayan ölen , Myanmar Burmada diri diri yakılan ,Filistin zindanlarında neredeyse aç bi-ilaç (senin gözüne bakmaya kıyamadığın çocuğun yaşında)çocuklar zindanlarda ..Oruç açarken hiçbir dua reddolunmaz.Dualar muhakkak kabul olur...Oruç açarken dua etmeyi Unutmayın unutmayalım!!! Rabbim hatırlatsın hepimize...Onlara hayırlı kapılar açsın...Zalimlerinde elleri kurusun....
__________________


Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Temmuz 2012, 11:57   Mesaj No:5
Medineweb Sadık Üyesi
suhtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:suhtem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17229
Üyelik T.: 10 Mart 2012
Arkadaşları:27
Cinsiyet:
Memleket:......
Yaş:38
Mesaj: 975
Konular: 69
Beğenildi:91
Beğendi:40
Takdirleri:628
Takdir Et:
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

:...(( Allah bu zulmü yapan zalimleri KAHRU PERİŞAN eylesin !!!!!
Sadece ve sadece dua etmekten başka bşy glmdği içn elmzdn ,bizlrde affylsin!..
"Kafirler için Yaşasın CEHENNEM.."
__________________
"..insanın ruhunu yücelten bir acı,
ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..."
Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Temmuz 2012, 12:42   Mesaj No:6
Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:bayan
Yaş:43
Mesaj: 7.401
Konular: 425
Beğenildi:2286
Beğendi:4876
Takdirleri:3684
Takdir Et:
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bu haberle ilgili videoda diri diriyakılan müslümanlar vardı..Myanmardan kaçan bangladeşe sığınmak istiyen müslümanlar; bangladeşte izin vermeyince aradaki nehirde yaşam mücadelesi veriyorlar.Bizler sofralarımızda çeşit çeşit nimetler içindeyken ,Suriyede ağlayan ölen , Myanmar Burmada diri diri yakılan ,Filistin zindanlarında neredeyse aç bi-ilaç (senin gözüne bakmaya kıyamadığın çocuğun yaşında)çocuklar zindanlarda ..Oruç açarken hiçbir dua reddolunmaz.Dualar muhakkak kabul olur...Oruç açarken dua etmeyi Unutmayın unutmayalım!!! Rabbim hatırlatsın hepimize...Onlara hayırlı kapılar açsın...Zalimlerinde elleri kurusun....

Alıntı ile Cevapla
Alt 22 Temmuz 2012, 21:20   Mesaj No:7
Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Cinsiyet:Anne
Mesaj: 874
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!



Başbakan başdanışmanı İbrahim Kalın, Burma'da Arakan/Rohingya Müslümanlarına yönelik saldırıların durduğunu söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İbrahim Kalın, Burma'da Arakan/Rohingya Müslümanlarına yönelik saldırıların durduğu bilgisini paylaştı.

İbrahim Kalın, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İnsani yardım ulaştırmak için çalışma yapılıyor. Arakan Müslümanları için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu temaslarda bulundu. Burma Büyükelçimiz, Burma Dışişleri Bakanlığı ile görüştü. İslam İşbirliği Teşkilatı girişim başlattı." diye yazdı.
.mrgl5{width:90px !important;}Elhamdülillah..
__________________


Alıntı ile Cevapla
Alt 23 Temmuz 2012, 08:45   Mesaj No:8
Medineweb Sadık Üyesi
dua dilencisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:dua dilencisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6969
Üyelik T.: 10 Şubat 2009
Arkadaşları:32
Cinsiyet:
Memleket:Ankara
Mesaj: 999
Konular: 28
Beğenildi:102
Beğendi:27
Takdirleri:690
Takdir Et:
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

Çırılçıplak insan cesetlerini boylu boyuna serip hatıra resmi çektirmek neresi cazip gelir ,yaktıkları cesetler kömür gibi vicdan ve merhametin zerresi bulunmayan cani insanlar 6-7 yaşındaki çocukların elleri arkasından bağlı olarak o kadar savunmasız bir durumda nehire atmak neresi keyif ve heycan verir . Yapılanları okudukca gördükce uzaktan takip ve seyirci kaldığıma utanıyorum ..Dünya döndükce yapılan bütün hainliklerin ,düşmanlıkların ,caniliklerin ,haksızlıkların,düşmanlıkların karşılığı cehennemin en müthiş tabakası olsun ...Ne mantıklı ve ne müthiş bir söz "cennet ucuz değil cehennem dahi luzumsuz değil yaşasın varolsun zalimler için cehennem"..
__________________
Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır..
Alıntı ile Cevapla
Alt 23 Temmuz 2012, 10:21   Mesaj No:9
Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

ey alemlerin sahibi ve tasarruf sahibi,yegane tek ilahı,hüküm koyucusu,mazlumların rabbi,Senki zalimin yaptığı zulumden habersiz değilsin,yarabbi halkı kendi dininin izlenmesi gerektiği yol üzerinde hareket etmesinde yardımcı olacak ve gerek müslümanları,gerek mazlumları toparlayacak dinin üzere yaşatacak birini kendi aramızdan çıkar,tıpkı zalim caluta karşı talutu çıkarttığın gibi,ve gerek beni gerek bütün müslümanlarıda bu hakikati görmede ve hakkın safında canıyla malıyla mücadele edip hak yol üzere canımızı müslüman olarak al,ordaki mazlumlarada yardım et ..
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla
Alt 23 Temmuz 2012, 14:03   Mesaj No:10
Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11839
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart Cevap: Burmada Müslüman Soykırımı!!!

islam ülkelerinin bu vahşete neden seyirci kaldığını anlayabilmiş değilim,
nerde bizim islam kardeşliğimiz,dua ve ümitle ülkemizin tavrını bekliyorum,
ahirette şeyh ahmet yasinin yüzüne bakacak yüzümüz yok,

YARABBİ,ÜMMETİN SUSKUNLUĞUNU SANA ŞİKAYET EDİYORUMuzgn

şeyh ahmet yasin
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
’Halepçe Soykırımı ‘’ / Mevlüt Hönül Mevlüt HÖNÜL Makale ve Köşe Yazıları 10 16 Mart 2022 19:05
ABD Ermeni Soykırımı İDDİALARINI Kabul etti Mihrinaz Gündem/ Manşetler 1 31 Ekim 2019 10:10
Srebrenitsa Soykırımı Mihrinaz Gündem/ Manşetler 1 11 Temmuz 2017 19:59
Ey Müslüman! GÖKCEN_AZRA Serbest Kürsü 5 31 Aralık 2014 21:34
‘’Halepçe Soykırımı ‘’ MERVE DEMİR İslami Haberler 8 18 Mart 2012 23:25

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.