Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Edebiyat > Makale ve Köşe Yazıları

Konu Kimliği: Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN,Açılış Tarihi:  04 Ocak 2012 (00:36), Konuya Son Cevap : 04 Ocak 2012 (18:08). Konuya 1 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 04 Ocak 2012, 00:36   Mesaj No:1
Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart İçimdeki Filistin, Gazze

İçimdeki Filistin, Gazze

Ey Filistin senin alnına kafirin namlusu, benim gönlümde müslümanların,dost görünenlerin,kimliği ile müslüman etiketi verilmiş münafıkların sözlü ve fiili kurşunları.
Sen özgürlük vatan bayrak inançlarım diye imanınla haykırıyorsun, ödün vermiyor kafire boyun eğmiyor ölümden korkmadan canını ortaya koyuyorsun.
Bizler sözde özgür olan bir ülkede tağutların esiriyiz. Haykırsak, dillere gelsekte inançlarımızı savunsakta bu canavar her yönden susturmayı ezmeyi ilahlığı, sömürmeyi kendine yasa edinmiş. Kanunlarını yıktırmamak, gücünü yitirmemek için elinden geleni yapıyor.

Özgürlük ne ki Gazze, Filistin!!
, kendi toprağında duygu ve düşüncelerini konuşabilmek inançlarını yaşamak, yaşatabilmek her düşünceye saygılı olmak kardeşçe dostça yaşamak, inandığın istediğin şekilde giyebilmek değil mi?

Her yerde başörtümüz sorun, düşüncelerimiz inançlarımız sorun.Haykırmak istesek tağutun eli çenelerimizde.Özgür ülkenin tutsaklarıyız.
Sizlere kurşunlar sıkılıyor kanlarınız akıtılıyor oluk oluk.Bizlerin, yavrularımızın kanı içiliyor vampirlerce gizlice, sinsice yudum yudum. Her açılan yara günden güne büyüyor, topluma hastalık olarak bulaşıyor.

Gazzeye giden yardım gemisi engellendiği gibi içimizdeki tağutlar, sözde kimliğinde müslüman yazıp bu etiketle gezen insanlar;
Yaraları tedavi edecek yolları kesiyor, engeliyorlar.
ÖZGÜR ÜLKENİN esir milletiyiz.Başkaları bizi özgür bilse de tüm dünya bunu ilan etsede biz TÜRKLER özgür ülkenin esir milletiyiz.Eğer benim kızım başörtüsünden dolayı devlet dairesinde olamıyor ünüversitede olamıyor veya okulunu okuyamıyorsa ESİRİM, ESİRİZ!!!

Açlık, yokluk mu Filistinli Gazzeli kardeşim;
Biliyorum ki, sizler bunları yaşıyorsunuz yarına aşınız suyunuzun olmadığı günleri yaşadınız ve belkide yaşıyacaksınız.Gururunuzla şerefinizle başınızı kafire eğmeden yaşadınız.Açlık bile hoş gelmiştir gözünüze sabrı bilip tevekkül ettiniz yardım Allah tan dediniz.
Özgür olduğumuz bu ülkede ne toklar var, şerefsiz, gurursuz,imansız.Tağutu ve tağuti sistemi kendine rehber edinen.
Karnı tok olduğu halde hala doymayan, tokluğun tadını bilemeyen, haram lokmadan imansızlıktan göbek bağlayıp, Hak kı ve Hak ın yardımını gazabını unutan.

Özgür ülkenin esirleriyiz.Çocuklarımızın dilinde erovizyon şarkı yarışmasının sözleri, akrabaları tanımak yerine yeni sanatçılar, hitleri tanıma sevdası çeken nesil,Akaid Kuran fıkıh yerine amerikan romanları gezdiren okuyan bir gençlik.

Kardeşliğin dostluğun anlatımı yerine sanalda birbirine kurşun sıkmayı öğrenen erkeklerimiz ve bu yolları açan devlet büyüklerimiz. Sanalda öğrendiğini gerçek hayata döken insanlar.
Ey filistinli, gazzeli bacım,
sizler savaşın ortasında başörtünüze sarılırken, şahadet şerbetini içerken başörtüm derken, davanızı bilir uğrunda can verirken.
Özgür ülkemin büyükleri imanlı kadınların başörtülerini nasıl ellerinden alırız diye hergün savaşıyorlar.
Tesettürü ile sokaklarımızda gezinmek yerine, sokaklarımız kendini reklam eden, et gösterisi ile gözlere hitap eden çirkinliklerle dolu, kendini edebi ahlakı Allah ı bilmeyen bayanlarla dolu. Her gün sapıklığa ahlaksızlığa bir adım daha yaklaşan bir toplum olduk. Her gün kurşun sıkılıyor yüreklerimize, öldürmeyen fakat yarası çığ gibi büyüyen.
Sizler Rabbimizi yoklukta, savaşta, acıda , feryadlarınız göğü sararken unutmadınız unutmuyorsunuz.
Bizler özgür ülkede esir bir millet olarak bilmiyorum ne kadar Rab bimize yakınız.

EY İÇİMDEKİ FİLİSTİN, GAZZE KORKMA!!

Allah yolunda baş koy bu davaya. Allah için yola çıkıp ,Kafirin tek kurşunuyla bir kere vurulup şahadete ereriz.

Tağutun ve tağuti sistemin özgür olan esir millete sıktığı sinsi kurşunlar nasıl öldürür??

Ey Filistin! Ey Gazze!
Özgürlük size geldiği gün başınız dik olacak, şerefinizle inançlarınızla imanınızla özgürlük diyeceksiniz.

Bizlerin özgür ülkede başlarımız eğik, dillerimiz susturulmuş, tağutlar, kafirler hergün morfinle uyuşturuyor.
Yüreklerimiz yanıyor.
Ey gönlümdeki filistin, gazze!
Aç gönlündeki iman bayrağını haykır!
Mü minin sesi, gölgesi bile kafire sıkılan kurşundur.

Bir millet kendi özgürlüğünü yaşamadıkça, bulamadıkça başka bir ülkeyi özgürlüğe götüremez.
Bir devlet bayanlarının başörtüsüne sahip çıkamazken başka devletin bayanlarının başörtüsüne sahip çıkamaz.

Lafla değil yürekle davaya sarılalım, sarılsınlar.

Yasemin ATAMAN
__________________
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Evrensel Tesbihat Makale ve Köşe Yazıları Yitiksevda 1 2159 02 Nisan 2012 15:43
Kur'an'ın Tâviz ve Uzlaşmaya Bakışı Allah(c.c) YASEMİN ATAMAN 0 2003 14 Mart 2012 01:18
Tevhid Penceresinden Günümüz ve İnsanımız Tevhid Ve Şirk Konuları YASEMİN ATAMAN 0 1771 14 Mart 2012 01:09
Müslümanın müslümanlaşması Muhtelif Konular mahsun 2 2083 14 Mart 2012 01:06
Dünyevileşmek. Videolar/Slaytlar Beytül Ahzan 4 2158 10 Mart 2012 01:44

Alt 04 Ocak 2012, 18:08   Mesaj No:2
Avatar Otomotik
Durumu:mdm1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14647
Üyelik T.: 19 Kasım 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 56
Konular: 4
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İçimdeki Filistin, Gazze

ALLAH subhanehu razı olsun kardeşim.

Dediğiniz gibi kendi ülkesindeki halkın özgürlüğü ve inancı tutsak edilmiş suç sayılmışken, kim kimi kurtara. Filistini savunuyormuş görünmek aslında enerji kaynaklarının merkezi olan ortadoğu halklarına göstermelik liderlik oynamaktan başka birşey değil. Sufleyi abd, ingiltere ve israil terör örgütü veriyor, danışıklı dövüşle büyük ortadoğu, gevşek yapılı hilafet, yeni osmanlı projeleri tıkır,tıkır işliyor. Ilımlı İslam, büyük ortadoğu değil büyük abd mandası yeni osmanlı geliyor. İsrail terör örgütünde bir profesör kitap yazmış, türkiye tüm bölgeye sahip çıkarsa, aşırı uçları bertaraf ederse,israil terör örgütünü tüm İslam alemine tanıttırırsaaaa....

işte o zaman neden yeni osmanlı olmasın diyor. Neden olmasın çünkü siyonun tasmalısı olmuş abd askeri yayılmacılık ve harcamalarla batmış durumda. Tüm İslam kamuoyunda abd nefreti hat safada. Yükselen Çine ortadoğudaki enerji ve petrolleri kaptırmak istemeyen abd, kendisine tasmalı ortak olarak müttefikini seçti. Aynı zamanda türkiyeye biat etmeyecek, milliyetçi, dikdatör olan ortadoğu ülkelerinden Çinle anlaşabilecek olanlara karşı yalancı arap baharı estirmeye başladı.Türkiyeye eş başkanlık adı altında eş güdümlülüğü kabul ettirdi. Adama demezler mi onca zaman filistin meselesi eksilmeyen acılarıyla devam ederken, bu derece dillendirmiyordunuz. Demekki özellikle ortadoğuda ve dünyadaki kamuoyuna rol kesiyor bizim eş güdümlüler. Hamasla görüşmeyi kendi insiyatifleriyle mi aldıklarını zannediyorsunuz. Bunu bizzat isteyen abd ve israil terör örgütü kardeşler bunları gözden kaçırmamak lazım.Dediler ki türkiyeye Hamasla görüş filistinli gruplar arasına katılsın ve mutlaka ama mutlaka onlara israil terör örgütünü tanıttırın. Bütün amaç Haması cepheden masaya çekmek ve israil terör örgütünü tanıttırabilmek. Haması bu koşullara getirebilmek için, arap yönetici diktatörler dahil ambargo uygulandı ve buraya dikkat;
israil terör örgütü Gazzeyi Haması terbiye için ve en önemlisi fiili TATBİKAT maksadıyla askeri harekat uyguladı.

Veyl olsun mazlumların kanını dökenlerin yanında yeralan müttefiklere ve mazlumların kanının öcünü almak şöyle dursun, kendi ülkelerinde saraylarda oturma adına, kendi ülkelerindeki soytarıları besileme adına, mazlum ve mustazafların vatanını satmaya çabalayanlara veyl olsun.

Abd nin kankisi daha doğrusu efendisi abd olan yeni osmanlı geliyor. Ortadoğuda artık abd katliam yapmayacak, artık abd ılımlı maşasını kullanacak.

Heronlar arızalıymış bilmem neymiş abd den pradetörler alınacakmış, bunlarda incirliğe yerleştirilecekmiş palavra. Abd o predadötörleri şuan özellikle Suriye ve İran üzerinde kullanıyor, milletede bunlar pkk için kullanılıyor deniyor. Ey ahali abd pkk ya baskısını yaptı ve yaklaşık bir kaç aydır pkk zaten ateşkesini el altından yaptı. Buna karşılık incirlikte predatörleri için yerinide kaptı. Sahi özgür suriye ordusu hangi istihbarat örgütlerince destekleniyor şuan. Sakın baasçı nusayrilere prim verdiğim sanılmasın, ben planın çerçevesine bakıyorum, yoksa sadece bir objeye değil.Bu yılın sonuna doğru Suriye ve İran savaşları muhtemelen başlayacak, füze kalkanıda yerleştirildi. İşin en garip yanı abd, ingiltere ve israil terör örgütü adına Suriyeyle kanka olanlar bugün yine onlar adına hasım oluyorlar, sonrada politik arenada kül bırakmıyorlar. EE diyet borcu kolay değil, ergenekonu heralde kendi kısmi çaplarıyla bertaraf edebilecek değiller ya,sem amcaları taraflı tarafsız adamlarıyla yardımcı olacak ki, kozmik odalarda ne döndüğü kısmen açıklansın.

Selam ve dualarla...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Adı: Filistin akgün Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler 1 12 Şubat 2024 19:08
Ey Filistin! KardelenGül Edebiyat 0 22 Ağustos 2015 20:42
Ey İslam Âlemi Filistin/Gazze Çöküyor FECR Serbest Kürsü 6 20 Temmuz 2014 01:11
İçimdeki Şeytan 2014 DinLe...indir enderhafızım İlahiler/Ezgiler 0 24 Nisan 2014 17:29
Gazze kawakeb31 Şiirler ve Şairler 3 13 Şubat 2013 19:18

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.