Sayın Gümüştabak,
1-Hatırlarmısınız size defalarca şu tesbitimi yöneltmiştim.ve siz hep inkar etmiş yanıldığımı söylemiştiniz.eleştirim şuydu :" siz peygamberi postacı görüyrosunuz " ve yukarıdaki cümleler bunun ispatıdır.
2-siz hadislerin sıhatından çekindiğim için hadisi kabul etmem diyordunuz.bense bunu ısrarla red etmiştim demiştim ki,hayır siz hadis sıhhatından değil,hadisleri toptan red taraftarısınız demiştim.hocalarımızın delil diye getirdiği hadisi şerif uygulamasını red edişiniz bunun ispatı.kaldı ki,bir bayanı teyzesiyle,halasıyla aynı anda nikah caizdir diyen yer yüzünde tek islam alimine rastlamadım.hiç bir mezhebimiz şia olsun sünni olsun vahhabi olsun harici olsun buna cevaz vermiş değildir.Allah aşkına kurana muhatap olmuş peygamber,milyonlarca gelmiş geçmiş alim,sahabe,mezhep hepsi ters anladıda sizmi doğru anladınız!
3-peygambersiz bir islamı yada sizin taktiğinizle çaktırmadan bunu savunmaya çalışmanız,sizinle hiç bir konuda anlaşamıyacağımız anlamına gelir.beyın ölümü gerçekleşmiş bir hastayı ayağa kaldırmak için, manikör pedikör makyaj uygulaması ne derece doğru ise,peygambersiz bir kuranı ayağa kaldırmak o derece doğrudur.
yine tekrarloyrum AH HALUK ABİ AHHHH
__________________ Büyükler fikirleri, Ortalar olayları, Küçükler kişileri tartışır.
|