Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2010, 00:50   Mesaj No:29

bady_boy

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:bady_boy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13039
Üyelik T.: 15 Aralık 2010
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:

sevgili haluk kardeşim .ben soruma daha cevap alamıyorum.insan bilmediğine düşmandır.islam anlatılmaz yaşanır.bilmekle olmaz bilgiyi amele dökmek lazım.cünkü yazılan onlar.sen kanımca bir iki hadis okumuşsun ve sana yanlış gelmiş veya ters düşümüş sün.veya o hadis alimlerini bilmiyorsun.hadisler kur anı kerimin tevsirleridir.onun için hadisleri kuranla karşılaştırmak gerek tabikide yalan hadis ler vardır ama bütün hadislere yalan gözüyle bakamaz sın akıl yani mantık orda kullanılır.hiçbir sünni mezhep imamı dememiş ki ben mezhep imamı olucam diye insan bilmediğine düşmandır o mezhep imam ları kuranın dışıda ayetlerin dışında hiç bir fetva vermemiş lerdir hepsi zamanının büyük insanlarıdır ve sana o imam ları ehli sünnet itikadını araş tırmanı tavsiye ederim çünkü insan bilmediğine düşmandır içinde olmadan bir şeyi bilemezsin sana yemin ediyorum ki en doğru yoldur ehli sünnet vel cemaat bu laftan sonra aklına gelen her düşünce şeytandandır inan bana .necip fazıl kürek in üstadın yazdığı bir kitap var doğru yolun sapık kolları diye onu bulabilir sen okumanı tavsiye ederim haydi selam aleyküm