Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2011, 15:49   Mesaj No:25

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:

Alıntı:
müslümanlardan Üyemizden Alıntı Mesajı göster
müslümanlardan arkadaşım
beni şuan da bize hiçbir faydası olmayan konuların içine çekme lütfen.
İslam ciddi bir dindir.
BEN DİKKATİ bugün Allahın şeriatının nasıl hakim kılnması gerektiğini vurgulamak istedim.
Siz efendim ilk cuma namzını o kılmadırmamış bu kıldırmışa getiriyorsunuz. ilk cumayı kim kıldırmışsa kıldırmış banane.
ha islam hükümlerei üzerine bina edlien bir yurdum olduğu zaman elbetteki dinimizin her türlü ayrıntısına kadaröğreneceğiz. bu öğretide devlet eli ile yapılacağına emin olabilirsiniz.

ben her zaman söylemişimdir önemli olan 1400 sene önce de kalmak değil 1400 sene önceki verilmek istenen mesajları günümüze taşıyabilmektir.[

şurası bir gerçekmi cuma namazı mekkede emir edilmiş ama şartlar oluşmadığından dolayı rasulüllah bu namazı üç yıl eda etmeiştir.O halde buraya bakalım günümüzde cuma namazı kılmak için şartlar uygunmu
bunu bakın siz
birde bazı kurumlar tarafından cuma günü okunacak hutbeye ince ayar çekilmekte
yani kafir müşrik münafık mürted gibi yada allahın siyasi rejimleri etkileyecek ayetlerini gizlemektedirler.

Müslümnalardan arkadaşım bu bir zülümdür.

BEN 20 SENEDİR BUNA BAŞ KALDIRMIŞIMIDIR
sende baş kaldır[kamer 34 ten alıntı]

KAMER 34 BEY EFENDİ SİZ BENİN HAKKIMDA SADECE ZAN EDİYORSUNUZ,

Çünkü zulme direniş müslümanlığın ameliyesidir.

ve sizi hiç bir konunun içine de çeken ben değilim,siz neye nsıl ne şekilde inanıyorsanız inanın,emin olun aynı dertleri paylşıyor ama maalesef 1400 YILÖNCE İNEN KURANI GÜNÜMÜZE indirmrk için geçmişi şablonik olarak taşımaktan ve alimtafgirliğindende kurtulmak ayrıca KURANAD KENDİ GÖRÜŞÜMÜZE DESTEK BULMAK İÇİN DEĞİLDE boş bir şekilde yönelirsek kuranı günümüze indire bilir ve böylece faydalana biliriz...

bide CUMA KONUSU SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLMAYA BİLİR AMA BENİM KANATİMCE ÜMMETİN DİRİLİŞ NAMAZI BU NAMAZDIR CUMA NAMAZI MEVCUT OLAN KULA KULLUĞA BAŞ KALDIRMA VE MEVCUT SİYASİ OTORİTEYİ RED EDİP ALLAHIN HÜKMÜNE ÇAĞRIDIR....

BENİM İÇİN BU KONU KAPANMIŞTIR...

Müslümanlardan arkadaşım benim o sözümü yanlış anlamışsınız.ben sizin buna baş kaldırmadığınızı asla ve asla söylemedim.eğer cümle öyle anlışılmış ise bu hata bendendir hakkını helal et. Özür diliyorum.

Ben şunu kast etmiştim,sen,ben,hepimiz hep birlikte bu zülme başkaldııralım demek istemiştim.

CUMA KONUSU SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLMAYA BİLİR
Müslümanlardan alıntı

Cuma namazı konusu önce ki yazılarıma bakarsınız ne kadar önemli bir namaz olduğunu söylediğimi görürsünüz.BEN DETAYLARA girmeinin yanlış olduğunu eleştirdim.ve örneklendirdim dedimki

Kadınların bugün cuma namazına gidip gitmemeleri ve tarihte bu namazı kimin ilk kez kıldırdığı üzerinde
durmak cuma namazını anlamamaktır dedim.

Müslümanlardan arkadaşım: Sizin Ercüment Özkandan akatardığınız yazıyı okudum,ki kendisini şahsen tanıyordum (hayatta iken) onunla ve Hamza Türkmen ile her nakadar aramızda cidii görüş ayrılıkları var ise de onların kaliteli insanlar olduğunu iyi biliyorum.Ercüment Özkanın cuma namazın hsusunda dikkat çekmek istediği noktaya bende dikkat çekmek istemiştim.Çünki Ercüment bey ile cuma namazı hususunda görüş ayrılığımız yoktu.

ALLAHA EMANET OL VE OLUN