Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2011, 21:28   Mesaj No:15

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: 16.Haftanın Konusu Tekfir ve Tekfircilik Hastalığı

Alıntı:
müslümanlardan Üyemizden Alıntı Mesajı göster
KAMER34 BEYFENDİ,

Batıla hak libası giydirilmiş ve halkta böylece uyutulmuş,halk kuranı HERKESİN ANLAYAMAYACAĞINA İNANDIRILMIŞ VE hakta gizletilmiştir,

Halk batılı hak gibi görmeye başlamış olan beldelerde ne yapmalıyız onu söyleyin projeniz ne....RABBANİ METOD NE OLMALI ONU VERİNDE ÖĞRENELİM.....

BUNDAN SONRAKİ YAZILARINIZDA seyyid kutubu mevdudinin değil çünkü bu metodlar eksik.... ALLAH VE RESULUNUN METODUNU anlatın GÖRELİM İNŞAALLAH...nasıl ve ne yapalım onu verin....

BU AYETLERE Bİ BAKIN HAK NASIL GİZLETİLMİŞ...

BAKARA..
42- Hakkı batıl ile örtmeyin ve hakkı gizlemeyin. (Kaldı ki) siz (gerçeği) biliyorsunuz.

159- Gerçekten, apaçık belgelerden indirdiklerimizi ve insanlar için kitapta açıkladığımız hidayeti gizlemekte olanlar; işte onlara, hem Allah lanet eder, hem de (bütün) lanet ediciler.

Şimdi kamer34 beyfendi ayetlerdeki GİZLEME durumunda olan hidayeti gizleyene sizde bende lanet ediyoruz ve ayetlerden anladığım ki eksikte olsa HİDAYETİ bilenler gizlemiş ..

ŞİMDİ BU HALKA NASIL ANLATACAZ ONUN RABBANİ METODUNU ,KURAN VE KURANIN PIRATAİĞİ OLAN SÜNNETLE VERİN,

BU saatten sonra böyle devam edelim,

saygılarımla müslümanlardan.............

MÜSLÜMANLARDAN ARKADAŞIM

Şimdiye kadar hep siz diye hitap ettim sanırım artık sen diye hitap etmenin zamanı geldi

BAK GÜZEL ABİCİM öncelikle uslubün hiç güzel değil eğer senin yaptığın uslüp ile çevremize yakınlarımıza tebliğ tebliğ dedğin şeyi yaparsak farkında olmadan islama çok zarar vermiş oluruz.

ben senden rica ettim insanların fikilerini ne demek istediklerini öncelikle anlamaya çalış ondan sonra onlar hakkında ki yorumunu yaz. ama sen işi husumete taşımaya gayert ediyorsun bu yanlış

BUNDAN SONRAKİ YAZILARINIZDA seyyid kutubu mevdudinin değil çünkü bu metodlar eksik.... ALLAH VE RESULUNUN METODUNU anlatın GÖRELİM İNŞAALLAH...nasıl ve ne yapalım onu verin....
müslümanlardan adlı üyeden alıntı

güzel abicim bu nasıl bir üslüp böyle bu nasıl bir itham allahtan kork lütfen
ben size ehl-i kitabın içerisinde kendisini manastırlarına kapatmış din adamlarının detaylarını mevdinin bir eserinde detaylarını görebilirsiniz dedim

ben hangi ifademde seyyit kutup ve mevduden islamın hareket metodunu al dedim bunu hemen ama hemen ispata davet ediyorum seni
insan biraz allahtan korkar yaw.
şimdi o yazımı buraya kopyalacağmı bütün arkadaşlar okusun
eğer sizin itham ettiğinizin tam tersi değilse ben senden özür dileyecem
yoksa derhal senin benden helal alman ve özür dilemen gerekir.
ben o yazımda ne dedim
bu din nasıl rabbani ise onun hareket metodu rabbanidir.hatta ileri giderek dedimki peygamber bile bu bu hareket metodunun dışına çıkamaz demişti

sen kalkmış bana yok seyyit kutup yok mevdiyi size örnek vermişim

MÜSLÜMANLARDAN ARKADAŞIM CÜMLELERİ OKURKEN LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OKUYUNUZ

Ben orda siz particisiniz demiyorum o yazıdan bunu nasıl çıkarıyorsunuz inan hayret ediyorum.

Ben diyorum ki islamı nerede nasıl tebliğ edeceğinize siz karar veremezsiniz.Allah bu dini peygamber (sav)
vasıtası ile gönderirken onun nasıl davranacağını da bir program dahilinde vahiy etmiştir.

Bu anlam kuran ayetlerinde açıkca verilmiştir.biz insanlar kendi kafamızdan kalkıp ben önce tebliğ ederim sonra küfrüne hüküm ederim yada ben bir parti kurarım sonra bu kurduğum parti ile islamı hakim kılarım demek aynı şey,yani aynı mantık.

Ne siz ne ben nede bir başkası nede peygamber kendi kafasına göre islamın hakim kılnmasını tayin edemez.
Ben önce tebliğ eder sonra şirke hüküm veririm denildiği vakit bu yeni bir tebliğ metodur.
bende diyorum ki allah bunu size böyle yapmanızı hangi ayetlerde söyledi.

Şimdi sizin başka bir konu hakkında yapmış olduğunuz yorumda vermiş olduğunuz ayetleri aynen buraya kopyalacağım.

GAŞİYE,21.22..[EY PEYGAMBER]..Onlara öğüt ver,senin görevin yalnız öğüt vermektir.Sen onları inanmaya zorlayamassın...

HİCR.85..Saat [kıyamet] mutlaka gelecektir.BU NEDENLE İNSANLARIN KUSURLARINI olgunlukla karşıla..

SECDE 30.Onları kendi hallerine bırak,onların sonucu bekledği gibi sende bekle...

MÜZZEMMİL.10.Halkın söyleye bileceği gibi her ŞEYE SABIRLA KATLAN,ve onlardan en uygun bi şekilde uzaklaş[not buda hicretin farklı bi yönüdür kanatimce]

NİSA 63..O halde onları KENDİ HALLERİNE BIRAK ,ÖĞÜT VER,ve onlarla durumları hakkında açık ve net konuş..

MAİDE 13..Bir kaçı dışında onların hepsinde daima ihanet göreceksin,ama onları bağışla ve katlan,şüphesiz Allah iyilik yapanları sever...

müslümanlardan alıntı

Şimdi bu ayetlere bakalım

Bu ayetler hz Muhammed (sav) in nasıl hareket edecğini çok net açık anlatmaktadır.

1- onlara öğüt ver (cümleyi bakarmısınız emir var sen onlara anlat)

2- senin görevin yalnız öğüt vermektir. (onların iman edip etmemesi senin işin değil yada inkar etmeleri sen ilahi mesajı vermeye devam et_

3- sen onları inanmaya zorlayamasın (çok acayip bir vurgu ey muhammed sen ne yapıyorsun kollaraından tutup zorla inandırmayamı çalışyorun sen bunu yapamazsın sanane onların islamı girip girmemeleri)

4- insanların kusurlarını olgunlukla karşıla (yine emir var .onlar kabul etmiyor diye kızma sen allahın peygamberisin olgun ol ayetin bu cümlesinde onların küfürlerini görme buna göz yum anlamı çıkmaz bu anlamı verenlerin ki günümüzde verenler var ahirette iki elim yakasında olacak)

5- onları kendi haline bırak (ha seni dinlemiyorlar inkarmı ediyorlar sen onları bana bırak onlar aslında seni beni inkar ediyorlar)

6-bırak onalrın sonucu beklediği gibi sende bekle (bak yine emir sende bekle onlarda beklesin nasıl olsa ben size bir süre tanımışım o süre dolduğunda ben onların tahmin bile edemeycekleri bir azap ile azap edeceğim)

İşte bütün bunlar islam davetçilerinin yol haritasıdır.İSLAMIN HAREKET METODU RABBANİDİR dememdeki sebep bu ve buna benzer ayetlerdir.

kame34 ten alımtı

yazı bu değilmi
elinsaf yaw el insaf
bu cümlelerin neresinde mevdidiyi seyid kutubu hareket metodu olarak izle ibaresi vardır.

bak güzel abicim ben bu güne kadar hiç bir sanal alemde hiç bir sitede yazı yazmadım neden biliyormusun
çünki kalitesiz oldukları için insanlara yarardan çok zarar veren abidik kubidik meselelerle dolu oldukları içindir

medineweb foruma baktığımda hem kaliteli hem bir saygı uslubü içinde olduğunu gördüm

ve şunu sana samimi olarak söyleyeyim ben 20 senedir kitap okurum inancımı (ideolijimi) bir bilgi üzerine inşa etmişim.fakat şu 10 15 gündür bu sitede çok faydalı bilgiler edindim ve eğer bu doğruluğuna inandığım bilgilerden bu sitede bazı insanlara allah için faydalı olacaksam ee müsade ette tadımı kaçırma be güzel abicim.