Cevap: Tagut düzende oy kullanmak şirk midir ? Seçimlerde sadece körü körüne oy kullanmak değil, siyasi anlamda iyice tahlil yaptıktan yani başta Türkiye daha sonra Dünya siyasetini iyice anlayıp kavradıktan ve diğer yandan Türkiye ve Dünya siyasetini tarihsel süreçlerde de inceledikten sonra eğer bu süreçte Türk ve Dünya siyasetine Allah'ın rızası doğrultusunda hizmetler yapacak şahıslar varsa ve bu düzeni değiştirebileceğini ima eden islama yakın söylemler söyleyen partiler var ise bu partiye oy vermek neden şirk olsun ? Bir dönem hatırlayın bu ülkede kuran kursları kapanmıştı...... (somut örnek veriyorum size....) Ama şimdi televizyonlarda rahatlıkla dinimizi öğretebiliyoruz, Laik düzeni eleştirebiliyoruz. ... Sistemi kendinize uyduramıyorsanız kullanmak en iyisi değil mi? Kaybedeceğiniz imanınız mı? Oy kullanmak Şirk demekle Kusura bakmayın ama eğer böyle bir düşünceniz varsa hiç okula gitmeyin, askere de gitmeyin, vergi de vermeyin.... ve NİKAH DA KIYMAYIN Çünkü, bunların her biri sistemin ürünü ve bunları yapmakla da tagut düzeni daha da güçlendirmiş olursunuz. EVET CİHAT EDELİM BU SİSTEMLE Cihadın tanımına baktığımızda fikri, bedeni ve mal ile islam düşmanlarına karşı mücadele verilmesi, düşmanı etkisiz hale getirilmesi, veya etkisinin azaltılması, fitnenin yok edilmesi , eğer tamamıyla yok edilemiyorsa da fitnenin etkisinin azaltılmasına yönelik mücadeler yapılmasının tümü cihad kavramının içerisindedir. Ülkemizde küfür düzenin hakim olduğunu ve bu düzende kurulan tüm partilerin de bu düzenin bir parçası ve destekleyici olduğunu bu nedenle oy kullanmanın küfüre hizmet edeceğini açıkça söylenmesi ne kadar akla uygun ve mantıkidir ? Yani açıkca doğru dürüst islam hizmet edecek ne parti var ne de doğrudürüst adam var demek isteniyor. Bu düzen bu partileri bir laiklik şartına bağlamış ise ve bu partiler arasında da bu düzene karşı duracak hiç mi adam yok, hiç mi parti yok. Hiç mi olamaz ? Seçimler oy dağılımlarına göre olmaktadır. Belirli oy potansiyeline ulaşan parti, iktidardadır ve ülkeyi veya şehri o partinin adamları o yönetir. Yani isterse anayasa baba yasa demez her çeşit düzenlemeyi dahi yapar. Bu parti kominist parti olabileceği gibi anti laik bir islamı savunan bir parti de olabilir ve öyledir de. Bakınız daha çok değil birkaç yıl öncesine bakalım Tandoğanda, İstanbul Ankara ve diğer büyük şehirlerde kim ve kimler yürüdü ? Neden ve niçin ve hangi kaygı ile yürüdüler? Laiklik elden gidiyor, Laiklik endişesi ile yürümediler mi ? Cumhurbaşkanı uzun zaman neden seçilemedi. Onda da başlıca etken türban ve başörtüsü sorunu değil miydi ? Ben inanıyorum ki eğer Cumhurbaşkanına aday olan kişinin eşi başörtüsüz olsaydı. Bu sorun hemen çok kolay çözülürdü. Size Bir basit örnek : Örneğin ülkemizde KOMİNİST VEYA DİNSİZ BİR parti var ve bu ülkede iktidara gelmek için çaba sarfediyor. Alacağı her rey onu iktidara taşır mı taşımaz mı ? Alacağı her rey onu iktidara taşır. Müslüman ne yapacak bana ne mi diyecek ? Oy kullanmak şirk mi diyecek ? Onun panzehiri olan bir partiye oy vermeyecek mi ? Panzehirine Oy vermediğinde ve dinsiz bir partiyi kendi elleriyle iktidara getirmiş olmaz mı ? Bu parti iktidara geldiğinde hesabı kime verecek, Allaha değil mi ? Bunun Vebali kime ait olacak ? İslam düşmanlarına karşı mücadele verilmesi, düşmanı etkisiz hale getirilmesi, veya etkisinin azaltılması, fitnenin yok edilmesi amacıyla oy vermeyecek mi ? Meğer ki oy verdiği parti tam islam olmasa dahi . İşte izah etmeye çalıştığım husus burası. Kötülerin arasından iyiyi seçmesi, islama gelecek tehlikeyi en aza indirmesidir. Şimdi sıra geldi kuran kerim, hadisi şerif ile konuyu, soruyu çözmeye . Ben, en iyi rehber en iyi yol gösteren Allah kelamı olan kuran kerim ile ve hadis şeriflelerle konuşacağım. İnşallah yanılmam. devamı var
__________________ EN BÜYÜK ALLAH BAŞKA BÜYÜK YOK. NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE |