İslam düşmanlarına karşı mücadele verilmesi, düşmanı etkisiz hale getirilmesi, veya etkisinin azaltılması, fitnenin yok edilmesi amacıyla oy vermeyecek mi ? Meğer ki oy verdiği parti tam islam olmasa dahi . Addülhamit 1 adlı üyeden alıntı "Allah,ın selamı hidayete tabi olanlara olsun"
Bu idda çok önemli,bu iddayı son zamanlarda Abdülaziz bayındır gündeme getirmiştir.Bazı insanlar koskoca
profesör olurlar ama bir türlü adam olamazlar.Bir türlü dos doğru doğrularla doğrulamazlar şairin dediği gibi.
Evet bu cümlede bir düşman olgusu var ve acayiiiiiiiiip bir mantık daha var.
Abdülaziz bayındır diyorki(güya alim.Yaw bir alim kelimesi kalmıştı içi boşalmamış,onunda içini boşalttılar
fettullah gülen mustafa i.oğlu falan feşmekan ne zamandan beri alim oldular onu anlyamadım.Daha dün mavi marmara gemisi olayında israil haklıdır kendisini korumuştur diyen bir insan alimmiş de bizim haberimiz yokmuş hayret,neyse biz konumuza geri dönelim.(
Bunlar bizim tağutlarımız ve dostlarımız
Birde düşman olan tağutlar vardır,biz o düşman olan tağutları alt etmek için bu güzel tağutlarımıza oy verebilir vergi verebilir her türlü desteği sağlayabilir,hatta dost bile edinelebiriz diyorlar.Bu son cimleyi Adülaziz bayındır demiyor demiyor onu ben ekledim.Bende diyorum ki eğer sen bu tağutları bizim tağutlar olarak görüp onlara rey kullanıyor isen düşman olarak görmüyorsan o zaman o tauğutu dost edinmişsiniz demektir.
Sen daha düşmanının kim olduğunu bile anlayamamışsın koskoca prefesör
Bak Allah sana düşmanın kim olduğunu nasıl haber veriyor
Ey iman edenler! Kendi dışınızdakilerden sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşmaktadır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Düşünürseniz, biz size âyetleri açıkladık. 3/118 Allah sizin düşmanlarınızı çok iyi bilir. Gerçek bir dost olarak Allah yeter. Ve yardımcı olarak da Allah yeter. 4/45 Yeryüzünde sefere çıktığınızda kâfirlerin size bir kötülük yapacağından korkarsanız namazı kısaltmanızda size bir vebal yoktur. Kuşkusuz kâfirler sizin apaçık düşmanınızdır 4/101 İman edenlere karşı düşmanlık yönünden insanların en şiddetlisi olarak yahudileri ve Allah'a ortak koşanları bulursun. Ve yine iman edenlere sevgi bakımından en yakın olarak da: "Biz hıristiyanlarız" diyenleri bulursun. Çünkü onların içlerinde keşişler ve rahipler vardır. Ve onlar büyüklük taslamazlar. 5/82 Daha çok sayıda ayetler vardır.Şeytan ve şeytan dostlarını ve Allaha ortak koşanları,yahudileri,hıristiyanları, islam dışındaki tüm din mensuplarını dost edinen düşmanımız,müslümanlarda ancak dost ve kardeşlerimizdirler.
Adam bu parti islam olmasada diye cümle açıp sonrada isanları bu şirkperest sistemlere davet edebiliyor
Hatta dahada ileri giderek bunlara destek verilmediği takdirde Allah katında sorumlu tutulabileceğını söyleyebiliyor
Abdülaziz bayındır sen kendi dostların ile haşr olacaksın,bende kendi dostlarım ve kardeşlerim ile haşr olunayım
Benim seni ikna etmek gibi ne senden fazla bilgim var,nede ben seni ikna etmeye çalışırım
"Senin yolun sana,benim yolum banadır."
Şimdi bazı insanlar ağızlarını eğip bükerler din adına konuşoyormuş gibi bir imaj vermeye çalışrlar
halbuki konuştukları ve davet ettikleri şeyler haktan yana hiç bir şey değildir
Biz haktan yanaymış gibi anlayayalım diye ağızlarını eğip bükerler.dosdoğru olmazlar
“”Ehl-i Kitaptan öyle bir gurup vadır ki,okuduklarını kitaptan sanasınız diye kitabı okurken dillerini eğip bükerler.Söyledikleri ALLAH katında olmadığı halde bu ALLAH katındandır derler.Onlar bile bile ALLAH’a iftira ederler.’’
(ali imran /78
Konuşacak çok şeyimiz var daha,ileriki günlerde inşallah konuşacağız,hiç susmadık,susmayacağızda taki musalla taşına baş koyana kadar.
""EN BÜYÜK ALLAH BAŞKA BÜYÜK YOK""
""HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNİDİR""
Bu iki söz ne kadarda birbirlerine uyumli değilmi arkadaşlar
BİRDE PARTİCİLİK SİTEMİ İLE İSLAMI HAKİM KILACAĞIZ safsatasına da cevabım bir sonrakai sayfada olacak inşallah.
Allah müslümanların yar ve yardımcısı olsun