Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2011, 04:53   Mesaj No:38

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Tagut düzende oy kullanmak şirk midir ?

Kur’ân, Emaneti Ehline Vermeyi Emretmektedir.
Kur’ân’da, “Şüphesiz ki Allah, size emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman, adaletle hükmetmenizi emrediyor.” (Nisâ, 4/58) buyurulmaktadır.
beddii hamit adlı yazardan alıntı

Şimdilik Son Söz:

Emaneti şirkten küfürden şirkeflikten ahlaksızlıktan uzak
Tertemiz asıl sahibine vermek dururken kendimizi neden bu kadar riske atarız anlamak mümkün değil

Emanet sahibinin emir ettği gibi yönetilme yetkisini nisa suresi/60. ayetinde işaretle ancak kendi dininde olanlara verilmesini tağutun 5 ayaklarından birine neden ısrarla vermek istediğimizi bir anlaya bilsem .

Eskiden tağutlar dört ayaklı ahtapotlar idı
Şimdiki tağutlar beş ayaklı tağutlardır

1- siyasi ayakları ( firavunun krallık gücü)
2- askeri ayakları ( firavunun generalleri ve askerleri)
3- din adamları ( firavunun hamanları ve büyücüleri)
4- maddi güçleri ( firavunun karunları)
5- medya güçleri ( bu firavun devrinde yoktu)

İşte tağutlar bu beş ayak üzerinde hayat bulurlar,varlıklarını bu ayaklara borçludurlar.

1- Siyasi ayakları

Tağutlar bir meclis kurmak sureti bu birinci ayaklarını icra ederler,bu şöyledir

Her düşünceden,her zıd fikirlerden oluşan,kendi fikirlerini temsilen kendilerine vekil tayıin ederler.Bu milletin vekilleri mevcut olan mecliste boş sandelyeleri doldururlar.

Bu meclis öyle renkli fikirlerden oluşurki,(güya demokrasi) kendi fikirlerini veya dinlerini bu meclis çatısı altında dile getirsinler ve kendi temsil ettikleri halkların sorunlarını çözsünler diye güya.
Halbuki tağuti bir zihniyete hizmet ettiklerinin bile farkında değillerdir.

Bu renkli mecliste bazen kendi halklarının ezildiğini dile getiren renkli kişilikli insanlarıda,anında bir karar alınarak meclis dışına atılabilmekte ve ceza evlerinde yıllarca hapis edilerek çürümeliri sağlamaktalar.

Çünki o arıza çıkaran milletin vekillerine hey kardeşim sen ne yapıyorsun bu meclisin kuruluş amacını unuttun

Halbuki bu meclise girerken sen namusun şerefin üzerine benim amacıma hizmet edeceğine yemin etmiştin.
Nerde kaldı yeminin.

Benim meclisime kendi din anlayışımı taşımayan milletin vekillerini almamdaki gayem,kendi temsil ettikleri halkları kontrol altına almak içindir.

Evet tağutlar bu renkli fikirleri kendi kontrolleri altına almak için bu meclislere alırlar .Şuanda hizbullah denilen örgütü bu gaye ile meclis çatısı altına almak istemeleri debu gaye iledir,bak göreceksiniz alacaklarda.

2- askeri ayakları

Bu meclislerde kontrol altına alamdıkları halkları da askeri ve emniyet güçlerini şiddet kullanmak suretiyle cezalandırırlar.

3- din adamları

İşte asıl düşünülmesi kafa yorulması gerekn nokta burası.Tağutların bu 3.ayaklarını anlatabilmemiz için sayfalar hatta kitaplar dolusu yazı yazmamız icab eder.Biz dilimiz döndükçe özetle bu 3. ayağın halkların ne kadar başarılı bir şekilde kontrol altına alındıklarını anlatmaya çalışacağız.

Bazı arkadaşlarımız bu tağuti sistemlerden maaş alan hocalarımız demişti

Arkadaşım hocalarımız değil onların hocaları,bu beş kuruş maaş için Allahın kitabının hükümlerini insalara anlatırken tağutlara zarar vermeyecek şekilde,ince ayar çekilerek anlatan tağuta hizmet
eden bu hocalar

Abdülhamit 1 arkadaşım ne senin nede benim hocalarımız olamazlar inan
eğer hocalarımız olmayı hak etmek gibi bir düşüncelri var ise o halde şu ayetleri dikkate almalıdırlar.

""Muhakkak ki onlar, Allah'ın indirdiği Kitap'tan bir şeyleri gizlerler ve onu az bir bedelle satarlar. İşte onların yedikleri (bu rüşvet), karınlarında ateşten başka bir şey olmaz. Ve kıyâmet günü Allah, onlarla konuşmayacak ve onları tezkiye de etmeyecek (temize de çıkarılmayacaklar). Ve onlar için elîm bir azap vardır""
bakara/174

""İndirdiğimiz apaçık delilleri ve hidayeti Kitap’ta açıklamamızdan sonra onları gizleyenler var ya, işte onlara hem Allah lânet eder, hem de bütün lânet etme konumunda olanlar lânet eder.""
Bakara/159:

""Vay o kimselere ki, elleriyle Kitab’ı yazarlar, sonra da onu az bir karşılığa değişmek için, “Bu, Allah’ın katındandır” derler. Vay ellerinin yazdıklarından ötürü onların hâline! Vay kazandıklarından dolayı onların hâline""
2/Bakara-79:

Ben bu ayetlerin meallirini hiyanet işleri başkanlığı sitesinden aldım.
ne gariptir değilmi,utanmadan arlanmadan sanki Allah,ın bu ayetlerini onlar değildi ben ve abdülhamit 1 arakdaşım gizlemişiz gibi ayetlerin üzerine birde yorum yazmışlardı.

Hiyanet işleri başkanlığı bakara suresi 174. ayeti yorumlarken şöyle diyordu ki

Bu ayet yahudi ve hıriztiyanların peygamberimizn vasıflarını kendi kitaplarından geçtiği halde onun vasıflarını halklarından gizlediler ve lanetlendiler diye yazıyordu,vallaha doğru bakara 174 o olay üzerine inmiştir.

Kendi gizledikleri ayetleri yada manasının dışında yorumladıkları ayetleri hiç hesaba katmıyorlar.
çünki bu ayet onları yada bizleri değil yahudi ve hıristiyanları hitap almaktadır.
Onların mantığı bu.
Aslında ben burda saygısızlık yapmaktayın bu ayetlerin üzerine yorum yazılmaz
tıbki öbür ayetler gibi öylesine ve net açık ki kalkıp bu ayetlere yorum yazmak bu ayetlere saygısızlıktır..nokta

bir cümlenizde diyorsunuzki

kuran kurslarını bile kapatıyorladı

bende diyorum ki

keşke (türkçede keşke kelimesinin yerine kelime bulamadığım için bu kelimeyi sözlük manasında kullaınyorum.)

evet keşke

değil kuran kursları keşke bütün camileri kapatsalar

bütün ibadethaneleri kapatsalar

bütün baş örtüleri zorla açmaya çalışsalar

bütün namaz kılışları engellemeye çalışsalar

bütün hacca gidişleri engelleseler

bütün allaha inanışları izin vermesler

evet keşke yapsalar ama nedense bu salaklığı bir türlü yapmıyorlar
kamer34 adlı editörden alıntı
yapsalar, müslümana fiili cihat farz olur
abdülhamit 1 kademeli üyeden alıntı

Ben bu satırları yazarken abdülhamit 1 arkadaşım da cevaben bu cümleyi kullanmıştı

Yapsalar, müslümana fiili cihat farz olur

Abdülhamit 1 arkadaşım nefsim elinde olan Allah,a yemin olsunki
Bunu onlar çok iyi biliyorlar,senin,benim,hepimizin kıyama kalkacağını çok ama çok iyi biliyorlar.Artık bizi bu sahte sistemlerle,bu sahte şeyhlerle,bu sahte din adamları ile,parayla,pulla kontrol altına almalarına ne kadar daha izin verceğiz,gelin izin vermeyelim bir ümmet bilinci içerisnde hareket edelim parçalanmış milletler olmayalım,aklımızı artık cebimize koymanın zamanı gelmedimi sizce.

Öbür iki maddeyi bir ara açıklamaya çalışırım

Yazım bitmiştir.
Ben hiç bir kimsenin şahsiyetini direkt hedef almayarak görüşlerimi belirttim.Bir kusur olduysa af ola..
yazım bitmiştir

""ALLAHIN SELAMI HİDAYETE TABİ OLANLARA OLSUN""

""SELAMUN ALEYKUM HERKESE OLSUN""