Cevap: Tagut düzende oy kullanmak şirk midir ?
tağuti düzenlerde yöetimlere talip olmak ha hollanda olmuş ha türkiyede ne olmuş ne fark eder
siz türkiyede islama bu islam aykırıdır bun dinimiz gereği uygukamayalım diyebildinizmi
yani hollandada yada başka tağuti bir sistemde yeönetime talip olduğunuz vakit bu erkek erkeğe olan hükünm sizin karşınza gelecek bunu göremiyormusunuz bunu anlatmaya çalışıyorum
ama biz böyle bir yasa olsaydı bunu uygulamazdık derseninz bende yaaalaaan koskoca yalan derim
dedimya allahın şeritine aykırı uygulamdığınız bir tek yasa gösterin
arkadaşım ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun lütfen
o tağuti sistemler pistir necistir bir müslüman bunlara talip olmaz biraz düşün öyle cevap yaz
ben senin iyiliğini istiyorum seni şahsen tanımam etmem ama kendimize yazık etmeyelim
hiç peygamber kralın dinine girermi
benim güzel abim beni nefsimle başbaşa bırakma kızıyorum kötü kelimeler yazacam
ama inanın sizinle şahsi bir mülazam olamaz
ben bunlara bu iftiralara dayanamıyorum daralıyorum. bak güzel abim bütün peygamberler tağutlara savaşmışlarıdr kuran peygamber kıssalarını hikaye olsun diye vermez.
onların tağutların karşısındaki hak ile batıl mücadelesini anlatır bunlardan dersler çıkarmamızı ister
lütfen güzel Abim bu şeytanın dostlarına kanmayalım
daha önce demiştim tağutların bir ayağıda allahın adını kullanarak insanları kontrol altında tutarlar
yaşınız kaç bilmiyorum
ama size abim diyorum iyice bir düşünün o erkek erkeğe olan ilişkileri allah şahidmidr abartmıyorum
az bile değiniyorum
ben hergün işten evime otobandan gider gelirim onların yolun kenarında arabalrın içinde çallıklarda milletin gözü önünde pislikleribini göryorum
işte tağuti rejimler böyledir bunlara göz yumarlar bunların nikahını kıyarlar bu gerçek
|