Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2011, 19:29   Mesaj No:84

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Tagut düzende oy kullanmak şirk midir ?

BEN BU BÖLÜME YAZI YAZMAYACAKTIM FAKAT

Dinimin lafızlarını ağızlarına alıp bunları kirletenleri gördükçe buna müdahele etmeyi bir müslüman olarak kendime görev bildim.

Bazı putperest insanlar kendi bozuk fikrlerini sanki Allah,ın bir emri imiş gibi sunmaktan geri durmamakta Allah,a Rasulüne yüzleri kızarmadan iftirlarına devam etmekteler.

Ama bu ilk değildir geçmiştede müslüman olmayan kendi atalarının bozuk kokuşmuş fikirlerini taşıyan bir takım insanlar olmuştu. Bir hatırlayalım onları bakalım ne demişlerdi.Eğer Allah dilemeseydi ne biz nede atalarımız bu hayasızlıkları yapmazdık demişlerdi.İşte bu zihniyet sanırım kıyamete kadarda hakkın önünde bir engel olarak varlığını hep sürdürecektir.

Bu tür insanlar peygamberin neden hiçret ettiğinin sebepleri üzerinden kendilerine bir pay çıkarmak niyetindeler.
Bende diyorumki peygamber 1400 sene önce yaşamış bir peygamberin hicretini siz nerden biliyorsunuz gaybden habermi aldınız yoksa putların önünde durup çelenk koyarak putperestliğinize yeni bir kılıfmı arama çabası içerisindemisiniz..

Ne bu çabanız nede putlarınız inanın sizi haklı çıkarmayacaktır.

Erkek erkeğe olan ilişkilerde hem nikah kıymak hemde bu iğrenç fiillere göz yummak ancak ve ancak tağutların işi olabilir.Bu tür ahlaksızların kol gezdiği taksimlerde şişlilerde beyoğlularda tarabyalarda çok ciddi noktalarda görev alarak sessiz kalınması ve müdahale edilmemesi bana göre o suçu kendisi işlemiş anlamına gelir.Ha suçu işlemişsizniz ha o suça sessiz kalmışsınız İkisi arasında hiç bir fark yoktu.

Hani siz %60 larda oy almıştınız hani tüm enmiyet görevlileri tüm tsk emrinizin altında idi o halde imansızlık yapıp neden bu iğrenç şeylere hala göz yummaktsanız ha söylermsiniz.Yoksa her zaman olduğu gibi şeytan sizin kulaklarınızamı bevl etti.
Şimdi size bir olay anlatayımda belki bazı insanların kafalarına zonk eder de biraz düşünmeye başlarlar.

Ben daha önce işten eve akşam saatlerinde otobandan gelirken yolun kenarında eşcinsellerin o iğrenç işlerini artık aleni bir şekilde yapmaktalar demiştim.Peki sen bir müslüman olarak ne yaptın,dersiniz.

Derim ki bir gece henüz imanları bozulmamış bazı kardeşlerimle birlikte bir plan yaptık ve gece saat 10.00 civarında o eşcinsellere baskın yaptık ve onları bütün vucütlarını Allah,ın izni ile mos mor ettik
eğer polisler bizi yakalamış olsalardı şuna inanın çoluk çcuklarımız perişan olacaklardı çünki direkt ceza evine girecektik.

Peki %60 ların sahibleri siz nerdesiniz kendi belediye binanızın nerdeyse burnu dibinde gece sabahlara kadar bu iğrençlikler yapılrıken,yoksa siz evlerinizde islami esaslara dayalı bir islam devleti projesi üzerinemi çalışıyordunuz yoksa peygamberin medineye hicreti nedenleri üzerine mi çalışıyordunuz.

İnsanlara neden PUTPEREST denildiğini biliyormsunuz.Eğer insanlar taştan tahtadan helvadan yada demirden bir heykel yapıp ona saygınlıklarını ifade edip onların bir takım faydalar sağladıklarına inanıyorlarsa o insanlara PUTPEREST denilir.Günümüzde de ister yaşamış olsun ister ölmüş olsun eğer bir put yapılıp önünde saygı ifadesi gerçekleştirilebiliyorlarsa bu putun sahibinin koymuş olduğu yasalarla

olmayan namuslarını şereflerini hiçe sayarak bağlılıklarını ifade ediyorlorsa,biz müslümanlarada düşen Allah,ın bize öğrettği dine göre hüküm vererek onlara PUTPEREST dememizdir.

Anladınmı Müslümanlardan gardaşım.

Yani ehli kitap demeyiz onalara,onlar putperesttirler.
Şimdikilerin tek farkı teknolojinin çok ileri olması hasebiyle putları daha yakışıklı olmasıdır anlam açısından hiç bir farkı yoktur.

Dinde zorlama yoktur bakara 256. ayetin duyduk ve iman ettik.

Evet dinde zorlama yoktur ama islam dininde puta tapmakta yoktur islam dininde Allah,ın helalını haram kılmakta yoktur islam dininde eşcinsellikte yoktur islam dininde adam olmak vardır adam.

İnsanların zırvalrından biride güya demokrasi hele utanmadan bazı kafalar buna birde islam gibi Allah,ın kulluğunu esas alan bir dinin ismini bile karıştırmaktan geri durmamaktalar.

D emokrasi kelimesinin aslı, Yunanca dimokratia (δῆμος, yani dimos, halk zümresi, ahali + κράτος, yani kratia iktidar) sözcüğünden türemiştir. Türkçeye, Fransızca démocratie sözcüğünden geçmiştir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] halkın yönetimi, halkın kendi kendisini yönetmesi anlamına gelen siyasi yönetim biçimi. Genel olarak, temsil, çoğunluğun yönetimi, partiler arası karşıtlık ve yarışma, alternatif hükümet şansı, kontrol, azınlık haklarına saygı gibi temel kavram ve düşüncelerle belirlenen politik sistem.

Demokrasinin bir manası bu fakat halkın üzerine de uyguluma ve halkın demokrasiyi algılama biçimne de bir bakalım.

Herkes dini,dili,örfü,adetlerini hatta dinlerini ve istedikleri gibi yeme giyinme esaslarına dayalıdır fakat bunuda halklar üzerine uygulayan tağutlar kendi kendilerine uydurdukları bu dinin gereklerinide menfatleriyle çatışınca bu dinin emirlerini yerine getirmezlaer
Demokrasi safsatası islamdada var diyen kendi halklarına kendi ana dillerini on senelerce (tam bir asır oldu) konuşmasına izin vermezler hani demokrasi vardı

""Sizi gidi yalancı alçak hile bazlar sizi bu uydurduğunuz dinin gereklerine yapsanıza""

Hani herkes eşit idi hani herkes dilini ırkını saklamak zorunda değildi,ben istanbulda yıllarca kürt kimliğim sebeiyle ikinci değil ellinci insan muamelesine dahi tabi tutulmadım .Varlığım dilim inkar edildi insan olarak kabul edilmedin
Allah,ın bir ayeti ki biz insanların değişik ırklar halinde yarattık emrine karşı gelen bu demokrasi palavracıları hala yüzleri kızarmadan konuşabiliyorlar.Olsun konuşsunlar yalnız benim dinime hakkaret etmesinler.Nasıl olsa bu ümmet bir gün uyanacak o zaman son sözü onlar söyleyeceklerdir

Demokrasinin bir anlamıda herkes özgürce düşünebilmeli özgürce yiye bilmeli özgürce giyenebilmeli.Sokaklarda Allah,ın azabından korkmadan etlerini dar kotlar giyerek yada mini etekler giyerek oralarını buralarını insanların şehvet duygularını kamçılamanın adı demokrasi olmuş,Yani senin kızın istediği gibi giyinecek istediği erkekle ön evlilik adı altında onunlacinsel ilişki kuracak eğer bu cinsel ilişkiden haz alırsa o zaman evlenecek bu hayasızlığın adı da güya demokrasi olmuş.Allah sizi kahretsin ki edecek,

gaybı bilmeme gerek yok Rabbim bana gaybden haber vermiş zaten.

Halbuki islamda özgürlük,ancak Allah'ın belirlediği ölçülerdedir.Siz müslüman olursunuz yada gayri müslim islam size hayat hakkı tanır.Siz toplumun Ahlakını bozacak hareketlerde bulnunamazsınız siz batıl olan dininizin propangandasını yapamazsınız siz eşcinsellik yapazmzsınız daha doğrusu siz ahlaksızlık yapamazsınız.

""Tabi ahlak adına bir ahlakınız var ise...""

İslam dini şura esaslarına dayalı kendi liderini seçer.Seçtiği bu lidere kayıtlı itaat eder kayıtsız şartsız değil!!!
Eğer seçtiği bu lider Allah'ın hükümleri dışına çıkarsa tıpkı muaviye ve muaviyenin yezidi gibi işte o zaman müslüman bu yetki verdiği liderin karşısına dikilir ve ona "ben sana oyumu verdim ama sen Allah'ın hükümleri ile beni yönetesin diye,sen bana bu alçaklığı niçin yapıyorsun?" diyerek kıyama geçer tıpkı EBUZER gibi Allah ona rahmet eylesin.

Şimdi islam dini gibi temeline Allah,ın ilahi emirlerinden alan bir dinin demokrasiye ne kadar benzedğini varın siz düşün.İslamın o mükkemmel anlamlar yüklyerek bize uygun gördüğü o terimleri kalkıp tağutların kendi emelleri doğrultusunda türettikleri o şirk kokan terimleriyle eşedeğer yada işte islamnda böyle demek bir müslümanın yapacağı birşey değilidr.

""Esselamun Aleykum ve Rahmettullahi ve Berakatuhu""

Şu cümlenin bir asaletine bakarmsınız.
Dünyada selamı bu kadar güzel ifade eden Allah aşkına söylermsiniz başka bir dil yada bir din varmıdır.Bütün islam terimleri böyledir.Allah o terimlere öyyyle güzel anlamlar yüklemiştirki üstüne bir tek anlam daha koyacak bir boşluk bırakmamıştır.Birileri kalkmış hala yok demokrasi yok laiklik yok kapitaliazm vs vs sözcükleri İslam gibi muzam anlam yüklü kelimerlerle yana yana koyabiliyor.
Güyya İslam demokrasisi bu ne ya
Bismillah bişey daha öğrenmiş olduk

Bu zihniyetler var oldukça.

""Bizim Söyleyecek Daha Çoook Sözümüz Olacak""

ibarahim/52
""Bu Kur'an tüm insanlara yönelik bir duyurudur. Onun aracılığı ile insanlar uyarılsın, herkes Allah'ın tek (bir ilah) olduğunu öğrensin ve sağduyulu kimseler onun ibret derslerinden yararlansın diye bir bildiridir.(ültimatondur).""