Alıntı:
Abdulhamit 1 Üyemizden Alıntı
Şimdi istesem bu usluba karşı, daha ağır uslub kulanır mıyım, kullanamaz mıyım ? Kendi şahsi fikirlerini karşısındakilerine kabul ettiremeyen, kabul ettirme acziyetinde ve gafletinde olan çırpındıkça çırpınan zavallıların uslubu bu değil midir ? Böyle bir uslubtan Allaha sığınırım. Peygamberin uslubuna davet ederim. |
Tamam diyelimki ben şahsi davrandım size görede uslubüm peygamberi bir uslüp değil
Diyelimki kendi düşünclerimi kabul ettirememe acizliği içerisindeyim
Peki yitiksevda arkadaşımızın vermiş olduğu o apaçık ayetlere ve ayetler doğrultusundaki yorumlarıdamı
acizlikti
ona niye karşı çıktınız.bakın mevlüt abimiz birşey söylüyor ne diyor
Bedii abim size saygımda asla kusur etmediğimi iyi bilirsiniz. Lakin bu husuta Kesin nass vardır teslimiyetten başka hiç bir alternatifimiz yoktur...
yitiksevda adlı üyeden alıntı
Mevlüt arkadaşımızın bu uslübüdamı sert.onun içinmi o apaçık ayetlere itiraza ettiniz
bence herşeyin başında samimiyet alzım
ÜSTELİK sizin şahsınıza yönelik bir hakaretim de olmadı
O düşünceleri kim söylerse söylesin ben aynı tepkiyi verirdim
BEN DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM İSLAMA HAKARET YOK ALLAHA İFTİRA YOK PEYGAMBERE VE MÜMİNLEREDE
Bunun dışında demokrasiyimi savunuyorsunuz bunda hiç bir behis yok tartışılabilinir.particiliğimi savunuyorsunuz ,savuna bilirsiniz tartşılabilinir.Hatta ateizmi bile tartışabiliriz
Amma kalkıp Allahın peygamberi KRALIN DİNİNE GÖRE HÜKÜM VERİP ADALET DAĞITIYORDU DESENİZ İŞTE OZAMAN.
HZ.Muhammed (sav) bu dönemde yaşasaydı belki oy kullanırdı belki kullanmazdı gibi sözler derseniz işte orda dur
bedii hamit bey islam demokrasisi nedir ben onu anlamadım.
islam demokrosisi önündeki islam kelimseni kaldıralaım o zaman demokrasiyi sabaha kadar tartışalım
-----Şeytan ayetleri -----cümlesi ile
----İslam demokrasisi---- cümlesi arasında ne fark var biri bana anlatabilirmi.
bu iki cümlede islama hakarettir.
Müslümanlrdan adlı üye arkadaşımızında alıntı yaptığı bir yazısında ki bu yazı sanırım ahmet kalkan hocaya ait bir yazıydı..islam demokrasisi söylemlerini yapanları çok şiddetli bir şekilde kınamıştır.
bana göre her müslüman buna tepkisini koymalıdır.çnüki bu tarz söylemler islama hakarettir
yada ben kas kafalıyım bu işi bilmiyorum.
Anlık ilahi vahy alan bir peygamberin bir kralın dinine göre uzun yıllar hüküm verdiğini ileri sürmek büyük bir hakarettir.kime önce Allaha kime peygambere kime bütün müslümanlara.
bedii hamit bey benim şahsıma hakaret edebilirsiniz ki ettiniz yazdıkklarımı anlamıyor dediniz (bana göre okuduklarını anlamyanlar salak olan insanlardır) aciz dediniz vs vs önemli değil
Sİzden ricam islam dinine hakaret etmyeiniz lütfen bu konu bitmiştir.
Yanlışım olduysa önce Allahtan sonrada bütün medineweb forum yneticilerinden üye ve tüm misafirlerden
Her zaman olduğu gibi istisnalar hariç
maide/53-
""O zaman müminler onlara "Bütün güçleri ile sizin yanınızda olacaklarına Allah adına yemin edenler bunlar mı?" derler. Onların bütün çabaları boşa gitmiş ve hüsrana uğrayanlardan olmuşlardır""
isteyenler bu linki açap bakabilirhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1675983660296
Ahmet kalkan hocanın vıdeo sohbeti