Cevap: Yalnız Allah tan yardım dilemek..... Ferdi ve durhele kardeşimiz benden okadar nefret ediyormuş ki, bakın sevinçlerinin nedenine. ( küçücük bir notu ekliyeyım.sevincimi paylaşın canlar.haluk uye olmuş.son üç ayda ilk kez mutlu olmuşumdur.ne oldu yazar haluk ))))))))))
bende muhsin hocayı neden bu kadar seviyordum diye kendimden şüphe ediyordum.)
Allah sevincinizi daim etsin, önemli olan bu Dünyada gülmek sevinmek değildir. Önemli olan Rabbin huzurunda karnemizi aldığımızda gülebilmektir. Zikir ehli bir insanın sözleri böyle olmamalı. Peygamberimizin ümmeti olduğunu söyleyen bir insanın sözleri böyle olmaz.
Evet ben yakın zaman içinde bir neden gösterip yazarlık kısmından alınacağımı tahmin ediyordum zaten. Bukadar sabretmeleri, belkide baskılara diretmeleri bence kendilerinin iradeli ve dürüst insanlar olduğunu gösteriyor.
Oraya beni layik görenler, yine layik değilsin diyerek almaları çok doğal haklarıdır. Beni üzen alınma nedenim. Ben elliden fazla sitede yazı yazdığım gibi, birçok sitedede köşe yazarı yada modoretör görevim vardır. Bu sitede yazmadan öncede başka sitelerde hem yazıyor, hemde köşe yazarlığı yapıyordum. Benim tek bir amacım var, oda Rabbin rehberine toplumu olabildiğince davet etmektir. Başka sitelerde köşe yazarı olarak yazdığımda bu yazılar bizim sitemizin ismi olmadan yazamazsın, telif hakkı vardır asla demediler, çünkü bu yazıyı yazan benim. Eğer bir başkası alıpta yayınlıyorsa, ona saygı duyarım karışmam. Yayınlanmasını hiç bir şarta bağlamanında doğru olmayacağını düşünüyorum. Bunu yaptığımızda diğer siteler başka sitenin yönlendirmesini kesinlikle kabul etmiyorlar ve siliyorlar. Bu şartı koyduğumuzda Rabbin tebliğini engellemiş oluruz. Bununda vebali olacağını düşünüyorum. Hiç bir bedel Allahın ayetlerini bir başkasına naklederken değiştirilemez, engel çıkartılamaz. Din adına yazılan her bilgi, yazarın ismi yazılmak şartıyla heryerde yazılır yayınlanır. Ayrıca şunuda hatırlatmak isterim yönetici arkadaşıma, acaba bu sitede köşe yazarı olupta başka sitede yine yazarlık yapıp, yazdıklarını o sitede yayınlamıyorlarmı? yayınladıklarında Medine Web in isminimi yazıyorlar? Bunuda düşünmelerini rica edeceğim.
Üzülmediğimi söylersem doğru söylemiş olmam. Üzüldüğüm şey, o bölümde yazdığımda daha çok Müslüman kardeşime hitap edebilme imkanımın olmasıydı, gerçekten üzüldüm. Ne kadar ilginç değilmi, ben üzülüyorum ama bir kaşka arkadaşlarım bundan mutluluk duyuyorlar. Herşeyin doğrusunu Yüce Rabbim bilir, ben bugün üzüleyim hiç önemli değil, önemli olan geçici bu düntada gülmek değildir, önemli olan HUZURU MAHŞERDE GÜLEBİLMEKTİR.
saygılarımla Halukgta |