Şeh Said olayına gelince o bir faicadır ona ihanet eden kürtler kendilerine bakıp utanç duysunlar. Ben zilan deresi toplu katlıyamını her okuyuşumda o dönemde ona ihanet edenleri içim kan ağlayark lanetliyorum ancak bunları söyleyebiliyorum elimden başka birşey gelmiyor. Tam yüz yıldır o ihanetin bedelini kürt halkı zillet altında kalarak kat be kat ödemiştir halende ödemektedir Allaha emaet ol ve olun KAMER34 TEN ALINTI... ABİCİĞİM şeyh saiddde tarikat şeyhiydi ve tarikatlardada ne kadar TEVHİD düzlemindedir ortada.. Müslümanlardan abim
Bunu kanıtlayabilirmisin eğer kanıtlayabilirsen derhal bu fikrimden döneceğimi Allah'ın huzurunda söz veriyorum.
Ben kendi adıma şunu söyleyeyim hiç kimsenin yanlış sözünü kalkıpta Allah ve rasülünün çağrısının önüne koyamam. Çarpık sözleri varsa onları kalkıp temize çıkarma cürretinde bulunmam Seyyid Kutup buna dahildir.
Ben Allah'a yakinen iman etmiş ve ondan korkarım
Ben orda Şeh Said hareketinin kürt hareketi olmadığını tağuta karşı bir eylem olduğunu vurgulamıştım
Şeh Saidin sıkıntılı sözleri var ise hemen onu buraya yaz ki bizde onu kuran ve sünnet çerçevesinde değerlendirelim uyardığın için teşekkürler bende ciddi şekilde araştıracağım
Allah'a Emanet Ol ve Olun