Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2011, 11:00   Mesaj No:23

dua dilencisi

Medineweb Sadık Üyesi
dua dilencisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:dua dilencisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6969
Üyelik T.: 10 Şubat 2009
Arkadaşları:32
Konular: 28
Beğenildi:105
Beğendi:27
Takdirleri:690
Takdir Et:
Standart Cevap: Kocanız sizi aldatsa ne yapardınız?

Toplumumuzda engin ve özgür bir görüş var "adam ne yapacan takma kafana tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanı sal gitsin " sal gitsinde bu nasıl bir meseb ki singer çek ve hayata hiç birşey olmamış gibi devam et " haram helal ver Allahım çoluk çocuk yer Allahım " aklım almıyor dinimiz tekse Allah ne kadını erkekten nede erkeği kadından üstün yaratmış eşit ! Bazı erkekler görüyorum erkekler sözüm ona eşleri yada bayan akrabaları yapınca namus timsali bir halvete bürünüyor asarım keserim kendi yaparken bişey yok normal, erkektir yapar sözüm onlara ki ne erkeğin şerefsizi namussuzu çekiliyor nede kadının çevremde özgürlükcü yaşlı hanım ebeler var güya görmüş geçirmiş resmen zemin hazırlıyorlar olur yavrum gelir döner o döner evet ama asla eski güven tertemiz sevgi yıkılmayan insan olmuyor karşısında ..Esmam pozitif hocam ayrıyeten katılıyorum yazdıklarına ama içimdekileride paylaşmak istedim sesim duyulsa özgürlükcü ebeleri dedeleri emmileri dayıları vs..hüsnü mübarek gibi indirmek istiyorum