Cevap: Ben Bilmem Şeyhim Bilir (mi acaba? ) Alıntı: kurtmehmet Üyemizden Alıntı
kardeş bu sizin anlattığınız müslümanlığı bırak insanlıkla bi alakası yoktur
[kuradan uzak olan şeytanın oyuncağı olur] bu sözünüz hariç | Kurtmehmet Arkadaşım tam bende onu söylüyorum,bu tarz düşünceler ve menkibeler bırakın islam ile alakasını insanlıkla bile alakası yoktur. Güzel abim bizim yapmamız gereken bu tarz düşünceleri anlayışları Allah'ın kitabına göre değerlendirmemizdir.Eğer sizde yoksa ben size onun kendi kitaplarından bu menkibeleri orjinal şekli ile bir link halinde verebilirim. O menkibeleri Sitede yayınlayamıyorum çünki çok müstehcen. Aşkü'l İSLAM arkadaşın vermiş olduğu bir misal daha vardı.O da şöyle genç bir delikanlı ve eş cinsel iri yarı bir adamın hikayesi falan.Neyse onları burda yazamıyorum bunları bende orjinal çevirileri var. Biz müslümanlar Allah'ın dinine uyan şeyleri almamız gerekmektedir. Neden ısrarla kendi akidemizi tehlikeye atalım değilmi? BEN imam Azam-ı imam-Şafi-i yi imam Hambelliyi imam Malik-i imam Caferi imam Taberiyi imam Teymiyyeyi ibn-i Kayyımı ibn-i Kesiri imam Askalaniyi SEYYİT KUTUBİ daha bir çok alimlerimzi msülüman olarak bilir hep onların kitaplarını okurum. Eğer bunlardan fikirlri bozuk olanlar varsa editör arkadaşım sizde onları ortaya çıkarsanız inanın size teşekkür eder derhal Kurana dönerim. Sizdende bunu beklyorum inaşallah Allah'a Emanet Olunuz
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |