Konu Başlıkları: "Haluk GE-TE-A'nın İtirafları"
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2011, 02:03   Mesaj No:5

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: "Haluk GE-TE-A'nın İtirafları"

Muhsin hocam Haluk bey öylesine bir yaklaşımla yaklaışyorki sanki biz haşa Kuran bizim neyimize diyormuşuz gibi gibi bir tavır içerisnde.

Bizim bu fikirlerimizi yansıtan yazılarmız ortada olduğu helde halen bizi Kuran-a düşmanmışız gibi göstermesi anlaşılır birşey değil.

Rllah'ın rasulu sağ olsaydı gider ona sorardık ya rasululla bu konuda niçin böyle hüküm verdin bu hüküm senin şahsi görüşünmü değilmi?
Fakat böyle bir durumumuz söz konusu olamamakta.

Zaten onun can yoldaşları dindaşları mübarek ve altın nesil olan arkadaşları (ashabı) Nebiye (sav) gerekli tüm soruları bizim yerimize sormuşlardır. Allah'ın rasulude bunları bizim anlayabileceğimiz bir dille cevap vermiş uygulamaların nasıl olacağını bize göstermiştir.

Artık bunun üstüne söz söylenir mi? artık Allah ve rasulunun arasına girilir mi? Bunu ancak kafirler yapar müslümanlar böyle bir şeye cesaret edemezler.

Bidat hurafe islam dışındaki batıl dinler anlayışlar örfler gelenekler her ne varsa topyekün hep birlikte karşı çıkalım. Buna kim hayır dmeiş ki,varmı hayır diyen söylesin?

Onun için ezbere konuşmamak lazım ben konularımı hazırlaken hep rabbime sığınıyorum ondan yardın istiyorum diyorumki.Ya rabbim din adına yazdığım bu makalem birilerinin küfrüne sebep olmasın yarabbim bu düşüncelerimde din adına yanılırsam senin yüce adaletine sığınırım derim. Din adına konuştuğumuzda dikkat etmemiz gerekir.