Cvp: Tasavvuf nedir? Kardeşim benim şeyhim senin şeyhini döver diye bir şey yoktur. Bunu üstünlük için söylemiyorum. Kendim müşahade ettiğim için söylüyorum .... şeyhim beni irşad ettiğinde dili şekerden tatlı, sadrıma nazarı güneşten de yakıcıdır. .......... O asla kendini övmez bilakis her an mütevazıdır. O ehli sünnettir. Hali de sünnet üzeredir. Öyle olsa o şeyh değil Olsa olsa şebektir. ........ Allah herkese kamil bir mürşidi nasib etsin... Sizin oraya yazdıklarınız zaten şeyhlerde de variddir. Şeyhler aksini idda etmez. ......... Amacım çatışmak değildir. Ancak hasta bile olmazse insan belli aralıklarla check-up dan geçer. ........... Şeyh e neden bende olmamak için bu denli ısrar edersiniz anlayabilmiş değilim.. ......... Şeyhi olanın yahut olmayanın şeyhi şeytan mı Allah bilir. ......... Ancak ikisinin de şaytanı vardır. Ama şeyhe bende olan bir nevi aşısını almıştır. Olmayan ise bi aşısız gelen mikroplara karşı nahif ve zayıf düşebilir.. ......... Bunlar tamamen kendi düşüncelerimdir. Saygılar......... |