Cevap: Mevlanadan Sözler “cennet cennet dediğin nedirki bir kaç huri birkaç bilmem ney bana seni gerek seni” Burdaki sözde ne cennet beklentisi nede cehennem korkusu bana Sen gerekli Allahım diyemezmi bazen gönüldeki sözler farklı yansır kelimelere , duyguların yogunluğundan olamazmı yani hocam ? ilk defa böyle bir konuya rast geldim şahsım fazla bilgim yok sizler gibi ama yine aynı şeyleri yazacağım hayatta olmayan bir kişinin ardından bu denli keskin konuşmak bir mümine yakışmaz diye düşünüyorum ve ithamlarınızı hiç yakıştıramadım değerli hocam hakkınızı helal edin böyle devam edeceğine bu konu tamamen kaldırılmasını rica ediyorum site görevlilerimizden vede Muhsin hocamdan konu konu olmaktan çoktan çıktı gıybet bu başka adı yok !!!... Hasbin Allah ve nimel vekil”. Rasulullah Efendimiz (Aleyhis’salatu ve’s selam) “Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir!” buyurdu. (Buhari Allah c.c. hüküm sahibiyken vekilken bizlerin düşünmesi lazım diye düşünüyorum affınıza sığınarak bu konu kalmasını rica ediyorum tekrar tekrar tekrar....