Konu Başlıkları: "Fırkayi-NACİYE"
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2011, 22:49   Mesaj No:5

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: "Fırkayi-NACİYE"

Müslümanlardan abim sen ve xxxx abim O yukarıdaki bölümü baştan sona bir daha okuyun inşallah.

Yukarıda sıralanan 40 madde itikadi doğrudan bozan meselelerdir. Anladığım kadarıyla sen halen usame bin ladin ve temsil ettiği cemaatin ismini dahi bilmiyorsun. Eğer o cemaatin ismini bilseydin yukarıdaki 40 maddenin hangi maddelerine tosladığınıda bilirdin.

Dileyen dilediği dini tercih edebilir. İster Ahmet kalkanın dini olsun ister usame bin ladinin temsil ettiği örgütün dini olasun istersende atalar dini olsun farketmez kişi kendisini nisbet ettiği kişi ve kişilerin dini üzere dirilecektir. Benim din anlayışım bu,bu itikat üzere olanlar benim saflarımı teşkil eder bende onların saflarını.Aksi itikatlerden beriyim.

1-Asluddin meselelerinde cehaleti mazeret görmek. Yani ben domuz eti yemem fakat domuz eti haramdır da demem gibi.Yada ben domuz helaldir demem fakat helaldir diyenede kafir oldu diyemem.

2-Tağuti rejimlerde hakim statüsünda olanlar iki türlü değerlendirilir. Birinci hakim isteyerek tağutun hükümleri ile hüküm veriyor bu kafirdir.İkinci hakim ise istemeyerek tağutun hükümleri ile hüküm veriyor buda müslüman hakimdir diyerek maide/44 muhalefet etmektir.

3-Genel seçimler şirk olabilir fakat yerel seçimler şirk kapsamına girmez diyerek açıkca küfür olan tağuti rejimlerin yerel bölümünü hak gibi göstererek hakkın üstüne örtmeye çalışmak.

4- Tağuta muhakeme olmayı meşru kabul etmek Nisa 59-60-65.ayetlerin manalarını çarpıtmak.Tağuta muhakeme olmayı meşru göstermek.

Diyorsunki ben maddeleri kabul ediyorum hemde peşine ha siz USAMENİN yukarda saydığınız durumlarda HANGİSİYLE İLGİLİ ZIT FETVASINI VEYA BİLGİSİNİ BİLİYORSUNUZ ONU YAZIN SAYIN ABİM...diyorsunuz

Sen gerçekten anlamıyormusun yazdıklarımı yoksa şakamı yapıyorsun bunu anlamadım.

Benim astığım yazıdaki YAZARLARIN ,İSLAM ÜMMETİ [HALKI] tanımının tamamen İSLAMA UYMADIĞINI alttaki yazılarda GAYET NET AÇIKLADIM....
ALINTI

Bak sayın abim insan önce başka kişillerden din konusunda alıntı yaptığı yazıların içerikliğini önce kendisi bir güzel anlar ondan sonra o yazıları yayınlar. Sonrada savunduğun yazarların hiçbirinin itikadi hakkında bilgin olmadığı açık.

Onlara sana hayırlı olsun eğer onların itikadi üzere iseniz size diyeceiğim birşey yok yolunuz açık olsun. Allah size hiayet versin. 12 haziranda onlarla birlikte sandığa gömülürsünüz. Ben sadece ikinizede hakkı açıklamakla mükellefim.