Cevap: ""said nursi kimdir?""
Üstadın Allah rızasını gözeterek vermiş olduğu mücadelesinde zerre tavizini görmememize rağmen sözüm biraz ağır olacak ama kendini İslamın temsilcisi görerek İslama en büyük hakareti yapan sözde ayetleri yorumlayan bazı şahıslar Ayetlerin iç boyutunu anlayamadıkları için ahkam kesmektedirler...Müslümanlardan Üstadın eserlerinde elbette hata olabilir binlerce milyonlarca zalim ve müşrik piyasada dolaşır iken müslümanların kanlarını dökerlerken sanal alemde ahkam keserek milyonların saygı duyduğu ve eserlerinden faydalandığı namazı orucu ameli salih bilmeyip onun eserleri ile tanışmaları sonucu öğrenenler Müşrikmi oluyor!!!
Müşrik kavramını sizden ricam bana Sarf nahiv usulü ile Kuranda geçen tüm ayetler ve birbirlerini tefsir edecek tarzda açmanızı rica edecem eğer yok ben bilmiyorum açamam diyorsanızda ben size tek tek açayım düşmüş olduğunuz tüm hataları gözler önüne sereyim Allah resulünün yaşamı boyunca Ahlak üzere bina ettiği hayatının zerresinde bu tür ahkam keserek insanları müşrik ilan ederek davet metodu yoktur yoktur...
Allah rızasını gözeterek inancını yaşayan ve bu uğurda yıllarcı hapis işkence sürgün açlık susuzluk çeken ve teklif edilen binlerce makam ve mala rağmen taviz vermeyen üstadı karalamak veya hakaret etmek ile nereye varabileceğinizi düşünüyorsunuz müslümanlardan sizin bu tavrınız İmam Ali asrında varolan HARİCİLERİNKİ ile aynıdır hiç bir farkı yoktur....
Müslümanlardan bakın sitede otorite sayılacak FECR abimizin tebliğ metodundan ders almamız lazım emin olun ilmi bazda onunla kendimizi asla atacağımıza inanmıyorum çünkü FECR abimiz canlı Kuran örenklğini tüm boyutları ile bizlere sunan biri konuşmak veya yazmak istese emin olun bizlerden yüzlerce kez daha ilmi ve anlamlı yazacağına inanıyorum bilmediğinizi ZİKİR EHLİNE sorunuz ayeti kapsamında gördüğüm bir abimizin tebliğ metoduna bir bakın bu güne kadar kime MÜŞRİK MÜNAFIK vb demiş araştıralım haddimizide ona göre bilelim diyorum...
|