Konu Başlıkları: ""said nursi kimdir?""
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2011, 15:42   Mesaj No:37

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1437
Beğendi:478
Takdirleri:10498
Takdir Et:
Standart Cevap: ""said nursi kimdir?""

müslümanlardan arkadaşımızın,geçmişte ben dahil tüm diyanet camiasını belamlıkla suçlamıştı.ve kendisini siteden uzaklaştırmıştım.yalnış anlaşıldım diyerek özür dilemiş ve geri almıştık.medineweb forum kurallarına uymamakta ısrar ediyor.islami ahlak edep muzakere kurallarına biraz değil tam fukara.
kendisini banlasak tebliği engellemiş suçlamasıyla karşılaşıyoruz.serbest bıraksak tebliği alimlere küfür hakaret sanan bu adamı Allah ıslah etsin.
fecr hocamzın dediği gibi hiç bir alim masum ismet sıfatlı değildir,kuran ve sahih sünnet eleğinden geçirilip eleştirilebilir tabii ki.ama eleştirilmesi gereken alimin kendisi değil düşünceleridir.
86 yıllık yaşantısında tağuta karşı dik duran,hayatıyla ispatlıyan,evlenmek yuva sahibi olmak gibi doğal bir hakkından bile vazgeçmeyı bilen,ilmiyle amil,muttaki Nursi'nin küfürle,şirkle itham edilmesi,vicdana,
imana,insaniyete sığmaz.
burada her düşüncenin hür bi şekilde dile getirilmesi taraftarıyım.art niyetli holigan fanatik olmadığımızı,amacımızın Allah rızası olduğunu Rabbim biliyor.şu siteyı açarken,onca emek-zaman verirken,finansını sağlarken,derdimiz ne ticaret ne reklam nede eğlencedir.
bunu islam penceresini sabote eden,hatalarında ısrar eden,kardeşlerimizi kınıyorum.
ve müslümanlardan kardeşimizden ricam,lütfen burayı terkedin,uğramayın!

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.