Konu Başlıkları: ""said nursi kimdir?""
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2011, 15:55   Mesaj No:49

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: ""said nursi kimdir?""

MÜSLÜMANLARDAN adlı üyemizin uzaklaştırılmasına hem çok sevindim hemde çok üzüldüm. Sevindim çünkü kendisi hak etmediği halde hakaretlere maruz kalıyordu.En azından şimdi bu hakaretlere maruz kalışını artık görmeyeceğim. Üzüldüm çünkü kendisinden uzak kalmak Allah için ağır gelecektir bana.

Evet kendisi konulara girince son söyleyeceği sözü her zaman en başta söylemiştir Metod noktasında hataları vardır bu doğru fakat bu sitede ben dahil hiçbirimiz onun gösterdiği samimiyeti gösterememiştir. Onun hangi fikrini islama aykırı bulduysam muhakakki ona reddiye yazmışımdır. Ne zaman kuran ve sünnet dahilinde konuyu ona aydınlatmış isem onun muhakkak işittim ve iman ettim dediğine şahit olmuşumdur.

Asla körü körüne düşüncelerinde ısracı olmamıştır.Şimdi sizlere soruyorum bu samimiyetliği hanginiz gösterebildiniz.

Üstün körü bir bakışla açıkça Allahın ayetlerine muhalefet eden anlayışları bile güyya kurandan delil getirerek savunmaya geçtiniz. Kiminizde atalar dininden öğrenmiş olduğu bir takım uydurma bilgilerle üste çıkmaya çalıştınız.

Onu cahillikle suçaladınız şunu unutmayınki cahil bir bedevi bile batıl fikir üzere olan 100 ALİME cevap verebilecek donanıma sahiptir..

Müslümanlardan sayın üyemiz Allahım sizin ayaklarınızı sabit kılsın ve davanızda daim eylesin inşallah eğer sizi farkında olmadan kırmışsam sizden helallik diliyorum inşallah......

Sizlere gelince istanbula döndüğümde hepinize ayrı ayrı cevap vereceğim bundan hiç şüpheniz olamsın. Evet bazı insanlar çok bilirler fakat bildikleri malesef gırtlarından aşağıya gitmez tıbkı yahudi ve hırıistiyan alimleri gibi. Onlarda incili tevratı iyi bilirlerdi fakat bilgileri ancak onları kitap yüklü merkepler olmaktan kurtaramamıştır.

Bazı bilmiş insanlara göre dini yaşamak ve anlatmak hayatlarında hiçbir değişiklik yapmaz ve yapmacık bir hayat sürdürürek güyya insanlara tebliğ ettiklerini sanırlar.. Hakkın üstünü örterek kınayacıların kınanmasından korkarak efendim bizim işimiz değildir insanların arasında tefrika yaratmak demek suretiyle ancak kendilerini avunurlar.

İslam dini gibi büyük bir davayı basitleştirerek adeta dinlerini oyun eğlence edinirler... Yalnış yerlerde saf tutarlar... Allahın öfkesini üzerlerine çekme pahasına insanları memnun etme çabasına girerler..Birde bilmişlik taslarlar...Eğer bilmişlik ölçü olmuş olsaydı o zaman sizin Yaşar nurileriniz ve Zekeriya siyahlarınız..(Ergenekon belamları) kadar alim kimse yoktur.

Allah sizleri inşallah onlarla haşr edecekitir.

Ben gaybı biliyorum bana gaybın anahtarları verilmiştir,benim söylediklerim vahiydir gibi anlayışları savuanan bunun avukatlaığını yapan anlayışlara elbetteki delillerimiz vardır...

Peygamber efendimiz (sav) döneminde sahte peygamber hortladığını ilim ehli herkes bilir o sahte ve üçkağıtçı peygamber! zihniyetleri demekki kıyamete kadar devam edecekler.. çeşitli zamanlarda ortaya çıkacaklardır ve kendilerine yandaş da bulacaklardır işte muvvahid müslümanların görevi böyle çarpık fikirlere karşı kanının son damlasına kadar cihat etmeye devam edecektir..

Bu hak ile batılın mücadelesedir,bu hizbu şeytan ile hizbuAllah askerleninin mücadelesidir,bu tağutların ve tağutları red eden müminlerin mücadelesidir.

Cenabbi Allah buyuruyorki mealen" Üzülmeyin gevşemeyin eğer inanmış iseniz bilinizki sizler sütünüzüdür"