Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2008, 17:36   Mesaj No:23

Seher Yeli

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
Durumu:Seher Yeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 778
Üyelik T.: 03 Şubat 2008
Arkadaşları:0
Konular: 138
Beğenildi:14
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Adini Sen Koy (Yasanmis Hikaye)

(5)

- Söylediklerin cok dogru, hepsine katiliyorum, hatali davrandigimi biliyor ve kabul ediyorum.Senin dediklerin hepsini yapacagim, ama bundan böyle tek basima yapacagim.Söyledigin sekildeki Islami hayati ben tek basima yasayacagim.Tek basima.

-Bensiz mi, dedim.
-Sensiz , dedi.
- Peki, diyerek kapattim telefonu.
Bir dakika gecmeden tekrar aradi.
- Sebebini sormayacakmisin ,dedi.
-Sebebini sormaya gerek yok.Sen kararini vermisin.Bana da bu karara saygi duymak kaliyor.

Aglamakli bir sekilde konustu:
-Sen cok iyi bir insansin .Herkesten farklisin,her seye olumlu yaklasiyorsun.Olgun bir insansin.

Bu sefer dedim ki:
-Sana sekiz ayimi harcadim.Bugüne kadar kimseyle konusmadigim sekilde konustum seninle.Bugüne hic kimseyle muhatap olmadigim halde seninle muhatap oldum.Hicbir arkadasimin söylemeye cesaret edemedigi seyleri,sen bana söyledigin halde ben bunlari kabulledim.Sen tuttun bu sekilde hareket ediyorsun .GÖNÜL TAHTIMA oturttugum yegane ve tek insansin.Bundan sonra baskasi o tahta oturamaz,orasi ebediyen bos kalacak.Buna ragmen mi?

Sustu:
- Sözlerimi geri aliyiorum ,dedi,kapatti telefonu.
Görüsmelerimiz yine devam ediyordu tabii.Hafta sonlari da mutlaka beraber oluyorduk.Ama ben hala bazi sorularin cevabini bulamiyordum.Niye erkeklerle bu kadar sIk iliskileri vardi,niye mesajlar geliyordu,niye ben varken hala net arkadaslari vardi?

Bir gün , " Benden istediklerini,senin hosuna giden hareketlerimi,hosuna gitmeyen hareketlerimi bana not at.Ben de kendime ona göre cekidüzen vereyim " diye not atti.

Ben de ona tam cevab olabilecek bir mail yazdim.Özellikle kiyafet ve erkek arkadaslari noktasinda durdum.Ancak,icimde bütün bu yazdiklarimin pek de fazla bir seyi degistirmeyecegi hissi vardi.

Bu arada görüdügüm yakaza yani yari aygin yari rüya gercek payi vardi.Sema Erkan isimli yakisikli bir gencle nisanliydi.Onunla mutlaha görüsmek istedigimi haber salmistim.Nitekim de bir arkadas Erkan´i arayarakbenden bahsetmis numarami vermis.Nihayetinde Erkan´la telefonda karsilastik.Tam bir saat görüstük.Görüsme neticesinde öncede de anlattigim gibi , " Bir arkadasin nisanina gittim" dedigi tarihte nisanlandigini ögrendim.Erkan´in ifadesiyle cocukluktan beri arkadaslik etmis olduklarini, benim söylediklerimde bir hata olmasi gerektigini,benim yalan söylüyor olabilecegimi, eger dogruysa veya a kisiden bahsediyorsak mutlaka görüsmemiz gerektigini söyledi.Ertesi gün vakit ayirip görüsmek üzere telefonumu kapattim.

Benim hala zihnimde su iki ihtimal vardi.Ya farkli kisilerden bahsediyoruz, ama farkli kisi olmasi mümkün degil.Ya da Erkan´la nisanliydilar, büyük ihtimalle benim yüzümden nisani bozdular, Erkan da bunu gururunu yediremiyordu.Yani görüstügü insanla aralarini bozmaya calisiyordu.

Ben pervasizdim, her ihtimale karsi silahimi belime taktimve ertesi gün onun is yerine gittim.Erkan´la karsilastik.Cok yakisikli ve beyefendi biriydi.Gercekten ilk gördügüm anda acidim.Eger hakikaten böyle birsey varsa cocuga yazik olmustu.Bir toplanti odasina gectik.

-Bahsettigimiz kisinin a oldugunu anlayabilmemiz icin bir resim gösterir misiniz,dedim.

Cikartti cüzdanini ve nisanda cekilmis olduklari resimleri gösterdi.Resimdeki sahis Sema´nin ta kendisiydi.Orada bir ikilem yasadim.Benim yapmam gereken iki sey vardi.Birincisi, "Kusura bakma Erkancigim,farkli kisiden bahsediyormusuz.Senin nisanlin sana sadik biri,ben yanlis yaptim,özür dilerim " deyip cikmakti , onlari kendileriyle bas basa birakip ahirette hesaplasmakti.Ikincisi Sema´yi bu genc ve yakisikli dlikanliya o an icin layik göremedigimden bütün her seyi anlatmakti.

Ve .... secenegi kullandim.

(devam edecek ins)

Kılınmayı bekleyen vakit namazından

daha önemli değildir!!