Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2008, 09:41   Mesaj No:25

Seher Yeli

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
Durumu:Seher Yeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 778
Üyelik T.: 03 Şubat 2008
Arkadaşları:0
Konular: 138
Beğenildi:14
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Adini Sen Koy (Yasanmis Hikaye)

[SIZE=18px](6)

Ikinci secenegi kullandim.

Anladigim kadariyla Sema öyle kisilikteki biriydi ki , Erkan´dan baska erkeklerle de telefonlastigi, konustugu, samimi davrandigini biliyordum artik.Erkan´a ileriki hayatlarinda yazik olacakti.Coluk cocuk olduktan sonra böyle bir sey patlak verirse bu bir kisinindegil bircok kisinin kaldiramayacagi agir bir yük olacakti.Bu yakisikli delikanli insana bu kizi göremedigim icin dedim :

-Arkadas a sahistan bahsediyoruz.Bunu sana ispatlarim.

Bütün notlari döktüm ortaya .Kendi telefon ayrintilarimi ortaya koydum. "Ben istihbarat birimleriyle cok yakinim.Bir saat sonra onun telefon detaylarini da sana getirecegim" dedim.

Agladi, tabii bunaldi.Ramazan ayindayiz, üstelik günlerden Cuma.Erkani aldim Cuma namazina götürdüm.Biraz daha samimilestik.Son bir yili kapsayan bazi hadiseler anlattim ben ona.Aksam iftirdan sonra tekrar görüsmek üzere ayrildim.

Tekrar görüstügümüzde , Erkan bey´e :

-Bir aksam birlikte karsiya Anadolu yakasna gitmis miyidiniz,dedim.Gittiklerini söyledi.Hatirladiklarimi aktardim: Bir gün Valide Sultan Sofrasinda yemek yerken, telefoi calmisti.Meger arayan nisanlisiymis .Hemen kalkip ,uzakta konusmus , aceleyle gelip:
- Hemen kalkmamiz gerek, demisti.Annemler karsiya akrabalarima gidiyorlarmis, beni bir yerden alacaklar.

Ben de istedigi yere birakmistim.Megerse Erkan bey aramis, ablasina gidecegini, onun da gelmesini istemis .

Bu arada Erkan´in da anlattiklarindan anliyordum ki ;Sema bazen nisanlisiyla yaptiklarini birlikte yapmisiz gibi anlatir,sonra hatirlar,degistirirdi.Söz gelisi," Bir gün senine Fethi Pasa´ya yürüyerek cikarken..." diye baslamis,hemen degistirmisti.Cünkü,biz arabayla gitmistik.O aksam nisanlisina sordum:

-Siz yürüyerek Fethi Pasa´ya ciktiniz mi?
-Evet,ciktik cevabini verdi.
Erkan Bey ,bütün bunlardan sonra:

-Abi cesaretine hayranim,ben olsam senin bu yaptiklarina cesaret edemezdim,dedi.

Bu isi ortaya cikarisima hayran olmustu, beni tebrik etti.Fakat arkadasi pek ikna olmusa benzemiyordu.Hala nisandan vazgecirip kendimin devam edecegini saniyordu.Bana döndü :

-Peki, dedi.Madem böyle , kizla bir telefon konusmasi yapar misin? Biz de paralelden dinleyelim.

-Yaparim, diyerek hemen paraleli olan bir telefondan aradim.

Yaklasik bir saat konustuk.Tabii konusmamiz , cok samimiydi.Böylece benim aylardir cok iyi görüstügüme inandilar.Cünkü, paralelden dinliyorlardi.Hatta "Seni her zaman özlüyorum,daha eve gelir gelmez icimde icimde sana karsi bir özlem basliyor." cümlesi her seyi ortaya dökmüstü.Yaptigim bu konusmanin ardindan arkadasinin bana karsi olan tavirlari degisti ve "sana abi diyorum.Su ana kadar senden nefret ediyordum, ama bu andan itibaren benim abimsin.Bu tarz hareket edebidigin icin seni tebrik ediyorum,demisti.

Az sonra nisanlisi Erkan Bey,Sema`yi aradi.Onunla konusurken benim kadar icten ve yumusak degildi.Cok sert konusuyor,tartisiyorlardi.Dikkat ettim,Sema,Erkani sürekli kavgaya cekiyor,arkasindan:

- Sen böylesin zaten,hep bagirara konusursun ,diyordu.

Telefon konusmasi bitti.ben de paralelden dinledim.

Bu konusmanin ardindana aklimda yaptiklarimin dogru olup olamdigina dair bir soru isareti belirledi.Benimle cok samimi ve sevecen konustugu halde ,Erkanla hic de öyle icten konusmamisti ? Bu kiz ne yapmak ne istiyordu ? Bunu mutlaka ögrenmeliydim,yoksa ömür boyu vicdanimin sesini dinlemek zorunda kalabilirdim.

Gerci her sey ortaydi.Ikimizde aldatilmistik.

Ben bu nisani bitiririm, diye konustu Erkan.
Ben de iliskimi kesecegimi söyledim.Erkan Bey:
- Sen onu yarin aksam iftara cagir ,ben de geleyim ,yüzügü vereyim,dedi.

Birden aklima konusmaya basladigim günlerde gördügüm rüya geldi.Hani biz onunla yemek yerken gelip nisanli oldugunu söyleyen kisi....Her sey tipli gördügüm gibi oluyordu.

Akilma bir sey takilmisti.

Erkan bey ,yüzügü verirken kendini tutamaz, kavga ederse ne olacakti ?

-Bak ,dedim.Ben yemege cagiririm,fakat sen kendine hakim olmaz,kavga edersen olmaz.

Dogrusu o da sinirlerine hakim olamayacagina düsünüyordu.

-Kavga ederim,dogru söylüyorsun,kendimi tutamam.

Baska türlü anlastik.Ben Sema´yi iftara cagiracak ve bir ara lavaboya gidince de o gelip yüzügü verecekti.

Bunu aynen uyguladik.Ben iftara davet ettim.O da kabul etti.Oysa o gun Erkan Beyin ailesi Sema`lara gelecek ve dugun gününü tespit edeceklermis.

A masada iftari yaptik.Ben gayet sakin bir sekilde ,hicbir sey yokmus gibi hareket ediyordum.Her türlü hadise karsisinda sogukkanli olusumu , Sema da daha önceki bazi olaylarda görmüstü.

Sonradan ögrendiigme göre, Erkan Bey a gün ögle vakti Sema`ya gitmis ,cicek götürmus ve telefonda sert konustugu icin özür dilemis.Henüz yüzügü vermemis tabii.Belli etmemis.

Her neyse.. Corbalarimizi ictikten sonra lavaboya gitmek icin kalktim.Onlara zaman tanimak icin on dakika oyalandim.

Döndügümde masada kimse yoktu .

( devam edecek ins)

Kılınmayı bekleyen vakit namazından

daha önemli değildir!!