Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23Haziran 2011, 10:56   Mesaj No:49

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 582
Beğenildi:4863
Beğendi:6536
Takdirleri:26122
Takdir Et:
Standart Cevap: medineweb kıssadan hisseler arşivi

Geçimini Boyacılıkla Sürdüren Bir Adam Birgün Bütün Gün İş Yapamamış Ve Dolayısıyla Eve Rızkını Götüremeyeceği İçin Canı Çok Sıkılmış.Ve Eve Dönerken Bir Camiye Girmiş , Akşam Namazını Eda Edeyimde Eve Öyle Geçeyim Demiş . Aynı Gün Bir Yere... Yüklü Miktarda Borcu Olan Bir Adam'da Aynı Camiye Gitmiş.... Lakin Namazla ALLAH Sevgisiyle Hiç alakası Yokmuş ! Ve Camiye Geçip ALLAH'a Dua Etmeye Başlamış '' Yarabbim Ne Olur Bana Yardım Et Bu Bocu Kapatmam İçin Bana Yol Göster Bu Parayı Bulmama Yardımcı Ol Diye dua Ediyormu '' O Sırada Boyacı'da Hemen Arkasında Yüksek Sesle '' Yarabbi Verende Sensin Alanda ! Bu Zamana Kadar Rızkımı Hiç eksik Etmedin ! Bugün Rızkımı Vermediyesende Vardır Senin Bir Bildiğin ! Lakin Çocuklarım Aç Ve Beni Bekliyorlar . Bense Hergün Gibi Bugünde Sana Ve Senin Merhametine Güveniyorum Demiş ! Bunu Duyan Öndeki Adam Sinirlenip Arkasını Dönmüş Ve Boyacıya '' Be Adam Ben Burda Dünya Kadar Borç İçin Dileniyorum Sen Kalkmış 2 Kuruş İçin Bana Mani Oluyorsun Al Su 50 Lirayıda Çık Git Demiş ! Boyacı Parayı almış Ve Gülerek Yarabbi Ne Ne Büyüksünki Rızkı Nereden Vereceğini Çok İyi Biliyorsun Diyerek ALLAH'a Şükür Ederek Çıkmış Ve Evine Dönmüş !

Ne İstediğinizi , Neden İstediğinizi Unutmayın ! innALLAHe la yuhliful miy’ad”(3 ALİ İMRAN-9)

“Kesinlikle ALLAH vaadinden caymaz..”
Ha Bu Dünyada Ha Öbür Dünyada !..

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....