Konu Başlıkları: Ramazan suuru
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2011, 00:19   Mesaj No:5

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Ramazan suuru

Alıntı:
la diyebilmek Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Takdir edersiniz ki, yazı bana ait değildir, içerisinde güzel konulara değindiği için paylaşmak istedim..tabii yazıda ki müslüman tespiti durumuna bende katılıyorum, elhamdulillah ki müslüman tanımını halka göre değil de hakka göre yapabilenlerdenim..yazıda haklı konulara değinilmiş ki günümüzde o yazılanların hepsi maalesef acı bir gerçek olarak her ramazan yaşanıyor..Ayrıca yazıda oruç bilincine ters olan nedir onu anlayamadım, söylerseniz biz de anlarız?

Yazının size ait olmaması sizi o yazının içerikliğinin vereceği meajın yanlışlığı yada doğruluğu hususunda mesulliyetten kurtarmaz.

İslama aykırı olan yada tevhid akidesine sahip olmayan kişinin yada kişilerin düşüncelerini yansıtan makaleleri tebliğ amaçlı yaınladığınız vakit o makalenin vereceği yarar veya zarara ortak olmuş olursunuz.

Başka insanlara ait makale yada bir takım yazı dizileri yayınlanabilir ancak onlara reddiye yazılmak şartıyla. bu üsül kuran çok sık kullandığı üsullerden biridir.

Örneğin kuran ehl-i kitap ve mekke putperestlerinin sapıkça olan fikirlerine yer ver vermiş daha sonra o fikirlerin yanlışlığına cevaben rediiye mahiyetinde ayetler inmiştir.

Başka kişilere ait makalaleri doğrudan yayınladığımız vakit o makaledeki fikirleri benimsemiş olduğumuz anlamına gelir.

Recep kayana göre yeryüzünde 2 milayara yakın müslüman bulunmktadır o halde bu kadar büyük müslüman topluğu olduğu halde neden yeryüzünde Allah'ın hükümlerini tatbik eden bir ülke bulunmamaktadır orası çok manidardır.