Cevap: Müslümanlar Neden Camiye Gitmiyor?
Hak talebinde bulunanlar HAKKA GÖRE HAKLI olmalıdırlar...ferdi bey siz hangi peygamberin döneminde yaşasaydınız uslubunuzda bu olurdu.....ama ne diyeyim sizede yakışmış,
siz camilerde benim yazdıklarımın olmadığını diyorsanız size diyeceğim siz hiç camilere gitmemişsiniz ,ferdi bey müftülük içhizmete göre namazdan yarımsaat önce ve sonra camiler açılıp kapanır MÜSLÜMANLARIN MESCİDLERİ KAPATILIR MI HİÇ....ama aynı durum KİLİSELER İÇİN GEÇERLİ DEĞİL,Ayrıca turistlerin uğrak yerleri olmuştur hz ömer kendi döneminde KADINLARIN GİYİMLERİNDEN DOLAYI FİTNE ÇIKMASIN DİYEDE BU UYGULAYI UYGULATMIŞ,Bu gün istanbula gelin en gözde camilere çıplaklarla dolu NEYMİŞ İSLAMIN HOŞ GÖRÜSÜ,,,,,Bak ferdi bey işte HOŞT kelimesini burda kullana bilir insanlar bende BEYAZIDDA Bİ İKİNDİ NAMAZINI KILDIM çıktığımda kapıda her zaman para toplayan yaşlı bi amca İÇERİYE GİREBİLİRMİYİZ DİYEN ÇIPLAK İKİ KİŞİYE TABİ TABİ EFENDİM BUYRUN BUYRUN DİYORDU ETRAFTAKİLERDE ONLARI SEYREDİYORLAR VE BEN O AMCAYLA İÇERİ GİRMEK İSTEYENLERE HOP VE HOŞT DEDİM bi güzelde azarladım.....ha camide olan cemaate uymadım TEK BAŞINA onlar cemaatkende namazsımı kılmıştım[camiye gitmeme sebeblerimizden biride budur]
varsa dostum bu mescidlerin dırara çevrilmediklerine dair delilin buyur adabınla edebinle yaz YAZDA AYAKTA ALKIŞLAYAYIM YOKSA DA BARİ HAKSIZLIK EDEİP HAK TALEBİNDE BULUNMA..............
Selamıda demişsinizya GERÇEKTEN HİDAYETETTE KALANLARIN ÜZERİNE OLSUN....Yazının içerisinde değindiğin sadece bi konuda halklısın ODA HAKSIZLIK oda yönetimce haksızlık yapıldığı ama olsun ben o abilerimide anlaya biliyorum BU ORTAMDA VE HAK TALEBİNDEDE BULUNMUYORUM BELKİ BENİMDE Bİ EKSİKLİĞİM VARDIR DİYORUM RABBİM BU EKSİĞİM VARSA BUNDA BANA YARDIM ETSİN ......
|