MEDİNEWEB ÜYELERİNİN DİKKATİNE!!
değerli Muhammed'i iddiası olan Kardeşlerim,
1-medineweb islamın ilim,paylaşım,edep,adap ve Muhammedi ahlakı temsil eden biz müslümanların
yuvası olsun diye kurulmuştur.
Allah ve Rusulunun razı olacağı çerçevede kalma
amaçlıdır,iddiasındadır ve kararlılığındadır ve bu amacımızı yitirdiğimiz anda inancımızı ahlakımızı
davamızı yitirmişiz demektir.
bu korkunç yitiğe hiç bir müslümanın razı olacağına inanmıyorum ve bizden de kimse beklemesin.
2-dünya görüşümüz,ırkımız,rengimiz,mezhebimiz ne olursa olsun,düşüncelerimizi sonuna kadar
savunuruz.savunurken ,savunmayı küfür hakaret olarak algılıyan sanan kişi kör cahildir.muhammedi
ahlaktan taviz veriyor demektir yada Muhammedi tanımamıştır.Muhammed sav sevgisi lafta kalmıştır
demektir.lafta kalan bir imanı kim kabul edebilir.!!?
3-kural olarak şunu tavizsiz uygulamak zorundayız.muhatabımız dünyanın en aşağılık insanı
olsun ,en muteber insanı olsun,alim olsun zalim olsun,kafir olsun mümin olsun,yahudi olsun mason
olsun,biz eleştirimizi Muhammedice yapmak zorundayız.bana Resulullahtan kurandan tek delil verin
ki,muhatabınıza hakaret etmeyı onaylasın????bulamazsınız bu onayı.
eğer sokaktaki insan gibi,inançsız bir insan gibi,konuşacaksak hakaret edeceksek,onlardan farkımız
nedir söylermisiniz...!
4-alimlere sahabelere ve hiç kimseye hakaret etmemek,ettirmemek
için,banladık,kovduk,yalvardık,görmezden geldik,düzelir dedik,özele alıp nasihat ettik,telefon
mesaileri yaptık ve gördükki bazı editörlerim dahil kaale almayanlar hala var.arkadaşlar bu
dostluğa,kardeşliğe,samimiyetlere,en önemlisi Muhammedi davaya ihanettir..!
5-cübbeli ahmet hoca bir puttan çokmu kötü ki ,putlara bile hakaret yasaklanmıştır kuranda.onu
beğenmeyebilirsiniz size göre recimlik bir insan bile olabilir.ona hakaret etme lüksünüz
olamaz.unutmayın o başkasının sevdası olabilir.ona hakaret etmekle kendi sevdanızı hedef tahtası
yapmış olmuyormusunuz.o zaman davanızada sevdalarınıza da mukadesatınızada ihanet etmiş
olmazmısınız..!gel sende bana sevdalarıma küfür et daveti değilmidir bu ?!siz cübbeliye haşa belam
derseniz muhatabınızda yok islamoğlu belamdır derse,bu iki insanın kul hakkına girmiyormusunuz?
onlara iyilikmi ediyorsunuz siz ?!
6-islama göre ırkçılık,faşistlik,beyaz siyahçılık,kavmiyetçilik yahudileşmekle eşdeğer değilmidir.ırkçılık
yapanlar yahudileşmeye imza atmıyormu? bilmediğim bir deliliniz varsa buyurn öğreneyım.ben
Muhammedi davada bu yahudiliği onaylayan tek kırıntı delil görmedim.
7-islamda fitne öldürmekten beter günah değilmidir!? kürdü türkü birbirine kırdırmak fitne
değilmidir.Hz muhammed bu manzaraya şahit olsa bizi taşlarmı alkışlarmı sizce !? yıllardır dökülen
kanlardan hangi muhammedi kişi sevinebilir.bu kanı durdurmak için munkerden nehy ,marufu tavsiye
bize farz değilmidir.hucurat süresine bakarmısınız Allah aşkına..
bu kan durdurulmasına katkınız olacaksa buyurun hep beraber kardeşliğe yatırım yapalım.bu kanı
alevlendirmek isteyenle,yahudiliğin seçilmiş ırk mikropluğunu savunan ile, hepiniz şahid olun ki aynı
dinde değilim..!
saygılar...:(
Muhsin Arslan
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]