Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2011, 02:16   Mesaj No:12

mdm1

Durumu:mdm1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14647
Üyelik T.: 19 Kasım 2011
Arkadaşları:0
Konular: 4
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İslam mı, tasavvuf mu; Tevhid mi, şirk mi_?

Zöhre ana diye bir formda, evliyalık üzerine "cienar" rumuzlu bir kişi tartışma konusu açmış. Kur"andan bazı ayetleri vererek ALLAH tan başka veli-dost edinilemeyeceği şüphesine düşmüş. Aslında doğru bir şüphe üzerindeymiş, ama işe bakın ki zavallıyı öyle saptırmışlar ki, forumun sonunda haşa evliyayı açıkça ALLAH bile yapmışlar.

"Dilek" rumuzlu şahıs kendi evliyalarının dondan dona geçen yer yüzüne inen yüzler olduğuna inanıyormuş, bu yüzde zöhre pir analarıymış...

"alikulu" rumuzlu bir diğer zat Kur"andan ayetleri peş peşe yazarak sonunda kendi evliyalarını ALLAH ın elçisi ilan etmiş...

"cienar" rumuzlu zat Kur"ana inanmaktaki tereddütünü beyan ederken , Şüphesiz Onu Biz koruyacağız ayetinin anlamını saptırıcı şahıslara sormuş...

İşte şeytan burda suflesini dillendiriyor ve "HÜSEYIN150" rumuzlu ifrit başlıyor İslamı tahribe. Neymiş efendim Kur"anda Muhammed a.s. ın adı varmış ama tadı yokmuş, Kur"anın içinde Ehli beytin adı da tadı da yok muş, Ali R.a in adı da tadı da yok muş...

Sonra dönüyor bu ifrit bakın ALLAH subhanehuyu nasıl yalancı çıkarmaya çalışıyor şunları diyerek:
__________________________________________________ ________________________
Kur an daki " Onu biz indirdik biz koruyacağız " Ayeti bana bir yalancının ben yalan söylemem demesi ile bir fark görmüyorum.
__________________________________________________ _____________________

Sonra sözde peygamber a.s. a yakıştıramadığı ayetleri sıralar dumanlı fikrince. Sonra peygamber a.s.ın Adila adında tek eşi olduğunu hezeyanlar. Çok eşlilik ve şeriatı Muaviyenin getirdiğini iddia eder.
Evet tasavvufçu ve tarikatçılar bakın bunlarda tarikatçı tasavvufçuyuz diyorlar, hemde ehlibeyti İslama(!) karşı savunuyorlarmış...

En sonunda bir başka ifrit son noktayı koyuvermiş ve demiş ki; Buraya çok dikkat:

Burada ki açıklamalara göre demek ki Allah bir evliyadır. Ya da evliya Allahtır.
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Demekki ısrarla bir takım adi beşerleri haşa resmen ilah yapma derdi var bir takım mülhit zındıklarda.

Peki sözde tasavvufçular, tarikatçılar bunlarla neden mücadele etmiyorlarda, her fırsatta bu zalimlikleri yazanlara şiddetle karşı duruyorlar ve bu hezeyanları örtmeye çalışıyorlar.

Buyrun söz savunma makamında, cürmü meşhudun merkezleri tasavvuf ve tarikat merkezlerinde...