Konu Başlıkları: Hüküm Allah'ındır
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2011, 02:28   Mesaj No:16

YASEMİN ATAMAN

Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Konular: 102
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum, belki başörtümüzün altında nasıl bir beyin düşünce kalp taşıdığımızı görüp utananlar olur!!!

Okul kaydı için yanımda üyelerinizden ıqra ile bir şehrimize gittik. Ve ikindi namazında bir camıye girdik.Camiye girerken genç bir bayan ve yanındaki adam dıkkatımi çekti. O bayanla konuşmalıydım onu mutlaka içerde veya dışarda yakalamalı konuşmalıydım.

Namazı mı kıldım bayan içerde resim çekiniyordu. Çıkış kapısında pusuya yattım ve birazdan geldi ayakkabısını gıyerken selamlaştık. resim çekındiğinden konu açtım sizde benim gibi yabancısınız herhalde dedim.Evet dedi.

Hemen konuya girdim,
size birşey sormak istiyorum, neden içeri girerken başınızı kapattınız? Bunu neden yaptınız? kızcağız samimiyetimi gördü ve

oyle olması gerek dedi.

Neden öyle olmalı dedim?

Allah var dedi.

(Kız daracık kot üzerinde yok sayacağımız bir penye giyiyordu.) allah heryerde değil mi? sadece camide mi? Seni camide gören Rabbim dışarda görmuyor mu? dedim.Kızda bir şaşkınlık!!!

bakın benim bir kimliğim var içerdede dışarda da sokaktada aynı duruştayım Siz neden kimliğinizle duruşunuzla camide değilsiniz?
Bence siz eğer ki inanışınız yaşamınız buysa bu şekilde kalın. Allah her yerde her mekanda O' nu kandıramazsınız dedim

Benim bu konuşmam o kadar hoşuna gitti ki bayanın.

Evet haklısınız dedi. Kızcağız kendini kandırdığını gördü. Kimliğine inanmayan insanlar anlık kimliği rahatlıkla kabul edebiliyorlar.

Bu dinde kimse bizim gönlümüz olsun diye anlık görüntü yapmasın bizim buna ihtiyacımız yok.

işte bizim özgürlüğümüzü elimizden alanlar!!
bizim yüreğimiz bu kadar geniş, rahat huzurlu biz insanları kılık kıyafeti ile esir yaşatmıyoruz. Buraya açıksın giremezsin, selam veremezsin demiyoruz..Sizi kılık kıyafette özgür bırakıyoruz heryerde her zaman görün camide bile......

YA sizler sizlerde bu yürek var mı acaba?

Siz bizler kadar medeni misiniz?